Flash Tips: analizele și recomandările zilei de sâmbătă din fotbal la cote medii de 1.87

0

Avem o sâmbătă bogată în evenimente și meciuri tari precum Liverpool-Arsenal, Roma-Napoli sau Dortmund-Leverkusen, iar echipa noastră a pregătit analize și recomandări de pariere de pe urma cărora puteți profita din plin.

Manchester United vs. Bournemouth, Premier League, ora 14.30

Neînvinsă de 16 meciuri în campionat, United a ajuns la un pas de primele patru locuri. Bournemouth e la polul opus, fără victorie de 7 partide și reintrata în lupta pentru evitarea retrogradării. Forma slabă se datorează și defensivei, primind minim 2 goluri în toate aceste meciuri. E de așteptat ca apărarea oaspeților să aibă din nou probleme, mai ales că Ibrahimovic trece printr-o perioadă excelentă. În spatele suedezului ar putea reveni după accidentare Mkhitaryan, cel mai creativ fotbalist al diavolilor din acest sezon.

Mizăm pe victoria lui Manchester United și minim 3 goluri marcate în meci la cote de 1.75 cu 6/10

Nu uita să verifici Biletul Zilei pregătit de echipa noastră.

West Brom vs. Crystal Palace, Premier League, ora 17.00

Sezon nesperat de liniștit pentru West Brom, care se poate apropia la un punct de locul 7, Everton, la finalul etapei. Crystal Palace rămâne pe loc retrogradabil, deși venirea lui Sam Allardyce le-a adus, în sfârșit, speranța că ar putea supraviețui în Premier League. Va fi dificil pentru „Big Sam” să plece cu punct de pe Hawthorns, teren de unde au plecat învinse 7 din ultimele 8 adversare ale lui West Brom. Palace, în schimb, are doar o victorie în ultimele 10 deplasări.

Mizăm 6/10 pe linia de handicap asiatic -0,25 pe gazde la cota 1.90.

Te tentează un bilet de cota 4.50? Aruncă o prvire!

Liverpool vs. Arsenal, Premier League, ora 19.30

Meciul zilei se joacă pe Anfield. Duelurile dintre Liverpool și Arsenal din 2016 au fost foarte spectaculoase, înscriindu-se 6, respectiv 7 goluri; iar în 5 din ultimele 6 întâlniri din campionat s-au marcat minim 4 goluri. Liverpool a câștigat doar odată în Premier League în 2017, dar poate reveni în top 4 cu o victorie. Arsenal are trei înfrângeri în ultimele 5 meciuri în toate competițiile, dar vor reveni câțiva jucători importanți la tunari: Koscielny, Xhaka și Ramsey. Ozil este incert, și dacă nu va fi recuperat am putea avea încă o revenire în primul 11, a lui Danny Welbeck.

Mizăm 6/10 pe linia de handicap asiatic peste 3 goluri marcate în meci la cote de 2.06.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Borussia Dortmund vs. Bayer Leverkusen, Bundesliga, ora 16.30

Cu siguranță un sezon dezamăgitor pentru ambele echipe care se confruntă în acest meci, alternând una caldă cu alta rece pe parcursul sezonului. Dortmund este pe 3 la 13 puncte distanță de killer-ul ultimelor sezoane de Bundesliga, în timp ce Leverkusen a ratat complet sezonul pe plan intern, dând impresia că obiectivul principal a fost calificarea din grupele Champions League. Deși sunt echipe care crează multe ocazii pe parcursul unui meci, surprinzător, nu au mai marcat ambele echipe în același meci în 6 din ultimele 7 partide directe! Sokratis, Goetze și Bender lipsesc de la gazde, însă revin Melzer și Erik Durm, iar de la oaspeți Calhanoglu este suspendat.

Mizăm 5/10 pe victoria gazdelor și minim 3 goluri marcate în meci la cote de 1.88.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

AS Roma vs. Napoli, Serie A, ora 16.30

După înfrângerea surprinzătoare suferită pe propriul teren în fața Atalantei săptămâna trecută, Napoli și-a cam văzut și speranțele la locul secund spulberate, asta dacă nu cumva reușesc azi o victoria care i-ar aduce înapoi la 2 puncte de Roma. Capitolinii s-au impus cu 3-1 în deplasarea de la Inter, demonstrând constanță în joc și rezultate. Este de văzut dacă înfrângerea de la mijlocul săptămânii în turul semifinalei de Cupă cu eterna rivală își va pune accentul pe moralul jucătorilor, deși nu ar trebui. În ultimele 8 deplasări consecutive ale napoletanilor s-au marcat minim 3 goluri, la fel ca în 11 din ultimele 13 meciuri de pe teren propriu ale Romei, trupa lui Spaletti înscriind de fiecare dată minim 2. Roma are 15 victorii consecutive pe propriul teren în Serie A, iar ultimele 5 directe disputate pe Olimpico au fost adjudecate de gazde.

Mizăm 6/10 pe goluri în ambele porți și minim 3 marcate în meci la cote de minim 1.80.

Eibar vs. Real Madrid, La Liga, ora 17.15

Real Madrid scârțâie și cele 5 puncte pierdute în ultimele 3 etape i-au coborât sub rivala Barcelona, la un punct în spate, dar cu un meci mai puțin disputat. Orice pas greșit de-acum înainte poate cântări enorm în economia luptei la titlu, iar Zidane trebuie să găsească soluții în defensivă, unde lucrurile nu stau prea bine. Deplasarea la Eibar nu este ușoară, bascii bifând 3 victorii consecutive, iar atacul funcționează de minune, înscriind minim 3 goluri în fiecare din aceste succese, trio-ul Pedro Leon-Enrich-Adrian făcându-și datoria cu vârf și îndesat. Totuși, când au primit vizita lui Atletico sau a Barcelonei, au fost destul de mielușei. Dacă mai adăugăm și absențele lui Bale, Morata și Ronaldo de la oaspeți, avem un meci în care Barcelona își poate pune toate speranțele. S-au marcat peste 2,5 goluri în 9 din ultimele 10 partide disputate de Real în La Liga, la fel ca în 7 din ultimele 8 meciuri disputate de Eibar.

Mizăm 6/10 pe cote minime de 1.90 pentru goluri marcate de ambele formații și minim 3 înscrise în total în acest meci.

Crează-ți un cont nou de jucător prin click direct pe unul din banner-ele afișate în acest articol, iar noi îți vom oferi GRATUIT 2 luni de abonament Secret Tips!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.