Bankroll Booster: un bilet de cotă 4+ propus pentru sâmbătă pariorilor

0

Iată și varianta propusă de colaboratorul nostru, Doru Rapan, moderator al paginii Pariază Responsabil, variantă adresată celor care caută să parieze pe bilete cu  cote un pic mai mari decât ceea ce obișnuiește echipa noastră să ofere în cadrul categoriei Biletul Zilei.

Începem cu un meci din Premier League , Swansea-Burnley . Gazdele se află la două puncte de zona retrogradării, dar cu un moral ridicat și un joc din ce în ce mai bun. Swansea s-a impus în ultimile două partide pe teren propiu cu Leicester și Southampton și au o victorie în deplasare la Liverpool. Au reușit să marcheze pe terenul celor de la Chelsea și Manchester City . Burnley este cea mai slabă echipă în deplasare în acest sezon , fără nicio victorie , bifând doar 2 rezultate de egalitate și 10 rezultate negative. Swansea trebuie să se impună astăzi pentru a putea evita cât mai mult lupta de la retrogadare.

Nu uita să verifici Biletul Zilei pregătit de echipa noastră.

Un meci interesant se dispută în Anglia: League One , unde Millwall primește vizita celor de la Milton Keynes. Gazdele se află printre primile echipe din campionat cu cele mai bune rezultate pe teren propiu. După victoria în FA CUP contra celor de la Leicester , lucrurile merg mult mai bine, gazdele aflându-se acum pe un loc de play-off. Milton a arătat câteva probleme în defensivă în ultimile meciuri în deplasare. Cele două echipe s-au întâlnit de 5 ori ,unde s-au înregistrat 3 victorii pentru Millwall .

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

Ne mutăm în Italia , unde Sampdoria întâlnește ultima clasată Pescara. Pentru oaspeți, misiunea de a evita retrogradarea este aproape imposibilă, aflându-se la 10 puncte de Empoli. Sampdoria este neînvinsă de 5 etape , reușind victorii importante în deplasare la Milan și pe teren propiu cu Roma. Oaspeții au primit 57 de goluri până acum și au cea mai slabă defensivă din Seria A. Fanii speră la o victorie a favoriților în acest meci , iar jucătorii vor face tot posibilul să nu îi dezamăgească.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Anglia Fotbal Premier League Swansea vs. Burnley 1 2.05
 Anglia Fotbal League One Milwall vs. MK Dons 1x 1.30
 Italia Fotbal Serie A Sampdoria vs. Pescara 1 1.70
COTĂ FINALĂ: 4.53MIZĂ (unități): 3/10

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Betfair Sportsbook

Poți obține cota 2.48 dacă una din selecții este pierdută, iar dacă îți deschizi un cont nou la Betfair prin acest link, noi îți vom acorda acces pentru 60 de zile GRATUIT, un abonament Secret Tips

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.