Flash Tips: Trei pronosticuri la cote atractive pentru joi!

0

După o zi aproape perfectă, cu trei pronosticuri corecte din totalul de patru, echipa noastră caută din nou profit. Avem trei meciuri pregătite pentru joi, două din Europa League și unul din baschet, din Euroligă, la cote atractive.

Schalke vs. Ajax, Europa League

Returul de pe VELTINS-Arena pleacă de la 2-0 pentru Ajax, iar pentru Schalke misiunea de a merge în semifinale pare foarte dificilă. Dificilă pentru că parcursul din acest sezon este neconvingător.

Schalke s-a stins treptat, după ce începuse anul 2017 în forță, cu victorii categorice în fața lui Hertha și PAOK Salonic. De la prima dispută cu grecii însă, nemții au adunat doar trei victorii în 15 partide, o rată foarte scăzută pentru o trupă cu pretențiile lui Schalke. Așadar, din acest considerent, Ajax are prima șansă la calificare.

Campioana Olandei merge foarte bine în ultima perioadă și a adunat mai multe victorii impresionante, printre care 2-0 cu Copenhaga din returul optimilor sau un 2-1 cu Feyenoord, rivala de moarte și principala contracandidată la titlu în acest sezon. Rămâne însă de văzut dacă tinerii jucători ai lui Peter Bosz vor face față în primul rând psihic la un meci cu o încărcătură destul de mare.

Mizăm 4/10 pe PSF X la cota 2.00, disponibilă în oferta Superbet.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Manchester United vs. Anderlecht, Europa League

Favorită certă la câștigarea Europa League, Manchester United este cu un pas mai aproape de semifinale după 1-1 din urmă cu o săptămână, de la Bruxelles. Un rezultat foarte buni pentru elevii lui Jose Mourinho, care își pot salva sezonul după ce în Anglia au dezamăgit deseori.

Manchester vine după un 2-0 cu Chelsea în care defensiva a funcționat la parametri maximi. Liderul din Anglia nu a șutat vreodată pe spațiul porții lui Manchester, un detaliu foarte important dacă ne raportăm la forța ofensivă a londonezilor. Un alt detaliu foarte important este că Zlatan Ibrahimovic a fost rezervă în acel meci și a intrat abia în minutul 83, însă astăzi este anunțat titular.

Anderlecht a marcat în tur la singurul șut pe spațiul porții și nu par a avea prea multe șanse pe Old Trafford. Belgienii se pot axa mai mult pe întrecerea internă, unde miza este destul de mare în cazul în care vor termina primii: calificarea în grupele Ligii Campionilor. Cel mai probabil, din nou René Weiler va folosi o formulă diferită față de cea standard, așa cum a procedat de fiecare dată în Europa League.

Mizăm 5/10 pe Manchester United -1.5 goluri la cota 1.72, disponibilă în oferta Unibet.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

CSKA Moscova vs. Baskonia, Euroliga

Rușii de la CSKA au câștigat primul meci al seriei împotriva Baskoniei cu scorul de 98-90. Chiar dacă rezultatul final poate atăta o victorie facilă a celor de la CSKA, lucrurile nu au stat deloc așa. Baskonia a avut avantaj pe tabelă chiar și în ultimul sfert dar valoarea jucătorilor ruși a facut diferența.

Pe finalul partidei, rușii si-au construit un avantaj cât de cât liniștitor prin aruncările jucătorilor Teodesic și Nando De Colo care au înscris împreună 39 de puncte. Pentru Baskonia coșgeter a fost Shane Larkin cu 21 de puncte. Aruncările de 3 puncte le-au adus gazdelor 27 de puncte, transformând 9 aruncari din 21.

Astăzi se anunță din nou un meci în care ofensivele își vor arata valoarea și vor produce multe puncte. Din ultimele 5 meciuri CSKA în patru dintre ele, a depășit sau a fost foarte aproape de pragul de 100 de puncte.

Mizăm 4/10 pe CSKA Moscova peste 92.5 puncte marcate la cota 2.12, din oferta Unibet.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.