Biletul Zilei: ofertă slabă, șanse bune de câștig pentru marți

0

Biletul Zilei propune pentru astăzi o variantă interesantă formată din 2 meciuri din tenis, oferta pe celelalte sporturi fiind extrem de scăzută astăzi.

Lajovic vs. Opelka, Challenger Aix en Provence

Americanul Reilly Opelka va juca, marți, pentru prima dată în cariera de senior într-un turneu de tenis care se desfășoară în Europa, iar prima sa aventură pe bătrânul continent ar trebui să se încheie foarte rapid.

Se va întâmpla la Aix en Provence, în Franța, pe zgură, adică suprafața pe care Opelka nu se descurcă mai deloc. De-a lungul carierei, americanul a strâns 35 de victorii și 24 de victorii pe suprafața pe care armele sale sunt foarte ușor de neutralizat. Mai ales de către un adversar, Dusan Lajovic, care vine de la un alt nivel.

Sârbul Lajovic a trecut de 400 de meciuri jucate pe zgură, are un stil croit pentru suprafața roșie și a preferat un turneu challenger în săptămâna în care ar fi putut juca la Madrid. Coordonatele duelului sunt destul de simple: Opelka, la cei peste doi metri, va încerca să facă punctele din serviciu, dar zgura lentă din Franța îl va împiedica să-și pună planul în aplicare. Punctele se vor lungi, Lajovic va putea construi în voie, iar victoria sârbului ar trebui să fie facilă.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Herbert vs. Pouille, ATP Madrid

Logica din spatele pariului pe Herbert în confruntarea cu Pouille nu trebuie căutată neapărat în calitățile pe zgură ale primului, ci, mai degrabă, în starea de sănătate a celui de-al doilea.

Lucas Pouille vine la Madrid după primul titlu al carierei, cucerit pe 30 aprilie la Budapesta, dar un virus cu care s-a ales în capitala Spaniei l-a făcut să se retragă înaintea meciului de dublu pe care ar fi trebuit să-l joace luni. Așadar, Pouille, considerat mare favorit înaintea partidei, nu va putea juca la capacitate maximă, dacă va intra pe teren. Chiar dacă se va simți mai bine și va alege să joace, trebuie punctat că zgura este o suprafață care solicită foarte mult corpul, iar un organism slăbit va avea și mai mult de tras.

Pe lângă argumentul medical, e bine de știut că Herbert, unul dintre cei mai buni jucători de dublu din lume, vine după două victorii de moral, în calificări, cu Janowicz și Seppi, jucători mult mai consacrați în jocul de zgură. Bonus, Herbert conduce cu 2-1 la meciurile directe, iar în cea mai recentă întâlnire, în 2016, când Pouille devenise deja un jucător de top, Herbert a pierdut la trei game-uri, pe hard indoor.

  Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Franta Tenis Challenger Aix en Provence Lajovic vs. Opelka 1 1.50 1-2 Nu
 Spania Tenis ATP Madrid Herbert vs. Pouille Herbert +4,5 game-uri 1.80 2-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.70MIZĂ (unități): 4/10 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta efortuna.ro

Participă la concursul cu premii de 20.000 de Ron organizat de Fortuna până la 1 iunie 2017. Te poți înscrie prin click aici. De asemenea, citește aici 3 pași simpli spre câștiguri nelimitate recomandați de echipa noastră.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la Fortuna prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.