Flash Tips: vezi ponturile single recomandate pentru marți 9 mai

0

Avem ofertă destul de slabă astăzi, dar cu siguranță capul de afiș este meciul care va decide prima finalistă a Champions League în această seară. Echipa noastră a analizat partida și a găsit o cotă de 3.25, însoțită de alte două argumentări din tenis.

Juventus – AS Monaco, Champions League

După victoria din meciul tur cu 2-0 Juve este ca și calificată în finala de la Cardiff. Pentru un fotbalist o calificare în finală poate fi o ocazie unică în viață. Meciul tur a fost dominat de bianconeri dar și monegascii au ratat ocazii mari de gol prin Falcao si Mbappe.

În 5 meciuri disputate în primăvara Champions League, Juventus nu a primit gol.  Atuurile italienilor pentru acest meci sunt experiența jucătorilor și ofensiva condusă de Dybala și Higuain. Un avantaj moral al celor de la Juventus este că nu au ierdut niciodată in fața unor echipe franceze. În ultimele 14 meciuri gazdele au obținut 13 victorii.

AS Monaco nu mai are ce să piardă și va da totul pentru un rezultat mare pe Juventus Stadium.  Echipa lui Leonardo Jardim a făcut meciuri excelente în deplasare pe faza ofensivă.  În ultimele 2 deplasări a marcat câte 3 goluri, dar adevărul este că a întâlnit apărări mult mai modeste decât cea a italienilor. Oaspeții vor juca acest meci la totul sau nimic dar și așa va fi greu pentru ei să obțină ceva la sfârșitul meciului. În ultimile 3 confruntări directe dintre cele două echipe Monaco nu a marcat niciun gol.

Pronostic: fiecare echipă să aibă 2 sau mai multe cornere în fiecare repriză

Cota: 3.25 disponibilă NUMAI la Betfair (fă-ți cont aici, încasează bonusul de 450 de Ron și profită de cea mai bogată și profitabilă ofertă pentru pariori)

Miza: 3/10

Halep – Vinci, WTA Madrid

Entuziasmantă în primul tur contra Kristynei Pliskova, Simona Halep va sta față în față cu italianca Roberta Vinci în runda secundă a turneului WTA de la Madrid, iar deznodământul partidei nu ar trebui să fie cu mult diferit de cel din meciul contra cehoaicei.

Simona produce un tenis minunat la Madrid, a câștigat în 2016, iar deplasarea sa, forehanand-urile în cross și backhand-urile în lung de linie merg perfect pe zgura spaniolă. Acomodată cu suprafața, mereu alertă, stăpână pe sine, românca va avea în mână și meciul cu Vinci, o adversară căreia i-a cedat opt game-uri în patru meciuri jucate pe zgură.

Vinci a trecut de rusoaica Daria Kasatkina după un meci ciudat, cu trei seturi încheiate cu scorul de 6-1, dar Simona va fi o altă mâncare de pește. 6-1, 6-3, 6-0, 6-1 și 6-4, 6-2 sunt victoriile Simonei în fața veteranei din Italia, pe care a depășit-o clar, de fiecare dată, la capitolul viteză și lovituri din spatele terenului.

Pronostic: SUB 19,5 game-uri

Cota: 1.83 disponibilă la Betfair (fă-ți cont aici, încasează bonusul de 450 de Ron și profită de cea mai bogată și profitabilă ofertă pentru pariori)

Miza: 4/10

VEZI AICI 3 PAȘI SIMPLI PRIN CARE POȚI CÂȘTIGA LA CONCURSUL CU PREMII DE 20.000 DE RON ORGANIZAT DE SPONSORUL OFICIAL AL  ECHIPEI NAȚIONALE DE FOTBAL A  ROMÂNIEI PÂNĂ PE 1 IUNIE 2017!

Harrison – Tomic, ATP Madrid

Pentru americanul Ryan Harrison și australianul Bernard Tomic zgura nu este nici pe departe o suprafață pe care adoră să joace. Ambii au procentaje dezastruoase (38 de victorii și 40 de înfrângeri Harrison, 21 de victorii și 45 de înfrângeri Tomic), dar întâlnirea lor, din primul tur al turneului de la Madrid, poate oferi un pariu interesant.

În săptămâna de dinaintea turneului madrilen, Harrison a fost oprit de Ferrer în sferturile de la Estoril, iar Tomic a pierdut cu Raonic, tot în sferturi, la Istanbul, după un turneu în care a impresionat plăcut în special prin modul în care s-a comportat în game-urile de serviciu.

Fără să fie obișnuiți cu cerințele zgurii, preferând să joace pe suprafețe mult mai rapide, cei doi își vor construi jocul în jurul serviciului, armă pe care se pot baza oricând și oriunde. Tomic a surprins prin felul în care a servit la Istanbul, pe o servă mai lentă, și prin efortul depus, iar Harrison are de partea sa loviturile mai penetrante, care pot face diferența, într-o zi bună, chiar și pe zgură.

Nu în ultimul rând, patru dintre cele șapte seturi jucate până acum în meciurile directe au avut nevoie de prelungiri sau tiebreak, iar celelalte trei s-au terminat 6-4, diferența fiind făcută de un singur break, scenariu plauzibil și în meciul de astăzi.

Pronostic: peste 22,5 game-uri

Cota: 1.96 disponibilă la Unibet (fă-ți cont aici și ia bonusul de 250 de Ron)

Miza: 4/10

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.