Flash Tips: ponturile argumentate pentru luni din baschet, tenis și fotbal

0

Începem săptămâna cu 6 ponturi single la cotă medie 1.96 din fotbal, tenis și baschet, iar cifrele profitabilității cresc și după weekend-ul recent încheiat, semn că argumentările și selecțiile echipei noastre își respectă blazonul.

Eintracht Braunschweig vs. Union Berlin, Bundesliga 2

Cea mai tare cursă pentru promovare a ultimilor ani din Bundesliga secundă își consumă un nou episod astăzi, când pe arena Eintracht se duelează echipele clasate pe locurile 3 și 4. Este o diferență de doar 6 puncte între ocupanta locului secund, Hannover, și ocupanta locului 4, Union Berlin, cu mențiunea că Hannover are un meci în plus față de cele două oponente de astăzi.

Gazdele au cele mai puține înfrângeri ale sezonului, 5, iar pe propriul teren au cedat o singură dată. Union Berlin vine după o serie foarte bună de rezultate, însă a cedat în fața lui Hannover și a lui Stuttgart, semn că are probleme în duelurile cu echipele din top.

Brauschweig a marcat în absolut toate meciurile disputate pe propria arenă, însă a reușit să termine fără gol primit în doar 27% din meciuri, ceea ce face ca procentajul de 73% de meciuri cu goluri marcate de ambele echipe pe propriul teren să ne dea o idee despre un potențial pariu profitabil. De la oaspeți vor lipsi atacanții Sebastian Polter și Steven Skrzybski.

Pronostic: 1x & ambele marchează

Cota: 2.30 la Betfair (fă-ți cont aici și ia bonusul de 450 de Ron)

Miza: 5/10

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Astra Giurgiu – FCSB, Liga 1

După victoria Viitorului, cu 1-0 în fața echipei CSU Craiova, FCSB  este obligată să obțină cele 3 puncte astăzi, pentru a mai avea șanse în cursa pentru titlu. Acest meci va fi mai echilibrat decât o arată pozițiile din clasament a celor două adversare, deoarece orgoliile sunt mari atât în rândul jucătorilor dar mai ales la nivelul celor două bănci tehnice.

Astra Giurgiu este pe ultima poziție în play-off și pare condamnată să încheie sezonul pe acest loc. Singura echipă cu care gazdele au obținut puncte este CSU Craiova, în celelalte 6 meciuri fiind învinsă. În 5 din ultimele 7 meciuri în Liga 1 ale echipei antrenate de Șumi au marcat ambele echipe.  Gazdele au cea mai slabă defensivă cu aproape 2 goluri primite în medie pe meci.

Fără victorie de 3 meciuri bucureștenii merg la Giurgiu să întrerupă această serie. Chiar dacă Steaua a înscris în 7 din cele 8 meciuri din play-off, nu are prima șansă la titlu. Ținând cont că Astra nu mai are nicio motivație pentru aceste ultime două etape, Steaua  este favorită  să câștige și trebuie să o facă pentru a nu pierde primele două locuri.

Pronostic: 2

Cota: 1.80 la Unibet (fă-ți cont aici și ia bonusul de 250 de Ron)

Miza: 5/10

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la Unibet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

CSMS Iași – Pandurii Târgu Jiu, Liga 1

Aparent dezechilibrată această partidă este una dintre ultimele șanse a celor de la Pandurii de a mai spera în salvarea de la retrogradare. Chiar dacă la prima vedere partida este doar una din play-out meciul este important pentru ambele echipe.

CSMS Iași se află în fruntea clasamentului, fiind neînvinsă în play-out. Ieșenii au obținut  3 remize fără gol în ultimele 3 partide. Echipa gazdă arată foarte bine în compartimentul defensiv, în ultimele 8 meciuri a încasat doar 2 goluri.

Gorjenii au șanse foarte mici să obțină măcar un punct la sfârșitul meciului. Cu 3 înfrângeri în ultimele 4 etape Pandurii a coborât pe loc retrogradabil. În toate cele 3 jocuri oaspeții de astăzi au pierdut cu scorul de 3-1.  În ultimele 4 meciuri ale oaspeților au înscris ambele echipe.

Pronostic: 1X & 0-2 goluri

Cota: 1.87 la Superbet 

Miza: 5/10

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Leganes – Betis, La Liga

Ultimul meci al rundei cu numărul 36 din La Liga programează o partidă în care Leganes va primi vizita echipei Betis Sevilla. Cele două echipe se află în partea inferioară a clasamentului, astfel că nu există o favorită clară înaintea jocului.

Leganes este ultima echipă aflată deasupra liniei dar are foarte mari emoții pentru finalul de sezon.  Forma de moment a gazdelor este una foarte slabă, suferind 5 înfrângeri în ultimele 6 meciuri.  În 8 din ultimele 9 partide  jucate de Leganes acasă a marcat o singură echipă.

Betis Sevilla este sigură de prezența în viitorul sezon din La Liga. La fel ca și echipa gazdă, oaspeții nu treversează o formă deloc bună. Au fost învinși de 5 ori în ultimele 7 etape. Echipa la care evoluează și internaționalul român Alin Toșca a înscris minim un gol în ultimele 5 partide.

Pronostic: 1X & 0-2 goluri

Cota: 1.99 la Superbet 

Miza: 4/10

Steaua – CSU Sibiu, Liga Națională de Baschet Masculin

Seria dintre Steaua și CSU Sibiu este una așa cum se aștepta toată lumea, una echilibrată. Scorul la general este 1-1 după ce echipele și-au împărțit victoriile pe terenul Sibiului.  După rezultatele primelor două meciuri Steaua a devenit favorită la calificarea în finală.

După ce a câștigat primul meci de la Sibiu cu 84 – 79, steliști au avut o prestație mai slabă în al doilea meci și au pierdut cu 88 – 80. Cei mai buni roș-albaștrii în al doilea joc de la Sibiu au fost Curry cu 23 de puncte și Falker, autor a 14 puncte. În 3 din ultimile 4 meciuri steliștii au înscris minim 84 de puncte.

După ce a eliminat pe Mureș după 5 meciuri, Sibiul speră  să producă surpriza și să elimine și pe Steaua. Pentru acest lucru sibienii au nevoie de minim o victorie în capitală. În precedentele 2 vizite în capitală oaspeții au fost învinși de Steaua.

Pronostic: Steaua va înscrie peste 81,5 puncte

Cota: 1.93 la Unibet (fă-ți cont aici și ia bonusul de 250 de Ron)

Miza: 4/10

Garcia-Lopez – Copil, ATP Madrid 

La fel ca în ultimii trei ani, Marius Copil a primit un wild-card din partea lui Ion Țiriac pentru a juca pe tabloul principal de la Madrid, iar sorții au hotărât ca adversar în primul tur să-i fie un alt beneficiar al unei invitații, reprezentantul gazdelor Guillermo Garcia-Lopez.

Garcia-Lopez este un zgurist care-și trăiește ultimii ani ai carierei în afara top 100, după ce a atins și locul 23 ATP. Dacă în ultimele sezoane a fost un jucător redutabil pe suprafața roșie, vârsta (34 de ani) a început să-și spună cuvântul, iar performanțele sale au luat-o la vale, anul acesta pierzând, pe zgura europeană, cu Kovalik, Lorenzi, Mannarino și Harrison.

Marius, pe de altă parte, e în unul dintre cele mai bune momente ale carierei și atacă meciul cu Garcia-Lopez după șase partide de trei seturi din șapte jucate pe zgură. Meciul va fi o confruntare a stilurilor, MArius dorind să încheie punctele cât mai repede, iar Garcia-Lopez venind cu planul de a ține cât mai multe mingea în joc și de a obține erori neforțate din partea românului. Ar trebui să fie interesant, iar over-ul e o opțiune potrivită, ținând cont, în principal, de obiceiul lui Copil de a juca meciuri foarte lungi pe zgură.

Pronostic: peste 22,5 game-uri

Cota: 1.89 la Unibet (fă-ți cont aici și ia bonusul de 250 de Ron)

Miza: 4/10

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.