Biletul Zilei: începem săptămâna cu șanse bune de câștig

0

Varianta propusă astăzi la Biletul Zilei ne oferă șansa de a ne dubla investiția, după ce aseară am bifat cota 10 câștigătoare la Bankroll Booster, cea de-a doua câștigătoare consecutiv după ce vineri am bifat cota 6.87!

Berdych – Istonin, ATP Madrid

Pentru Tomas Berdych turneul de la Madrid a început mai devreme. Cehul a fost prezent la competiția-fulger Tie Break Tens, unde a pierdut în semifinale, și a arătat câte ceva din jocul care l-a ajutat să ajungă de trei ori în sferturi și de trei ori în semifinalele turneului din capitala Spaniei.

Luni, numărul 12 ATP va sta față în față cu Denis Istomin, unul dintre adversarii cu care nu a avut mari probleme de-a lungul timpului. Berdych l-a bătut pe Istomin de șase ori, i-a lăsat șase game-uri în două meciuri pe zgură, dintre care unul la Madrid 2016, și nu ai nevoie de un master în pariuri pentru a-ți da seama că și meciul de azi se îndreaptă spre un deznodământ asemănător, Istomin neavând cu ce să surprindă un adversar al cărui nivel pe zgură se poate apropia fără probleme de cel al oamenilor din top 5.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Steaua – CSU Sibiu, Liga Națională de Baschet Masculin

Seria dintre Steaua și CSU Sibiu este una așa cum se aștepta toată lumea, echilibrată. Scorul la general este 1-1 după ce echipele și-au împărțit victoriile pe terenul Sibiului.  După rezultatele primelor două meciuri Steaua a devenit favorită la calificarea în finală.

După ce a câștigat primul meci de la Sibiu cu 84 – 79, steliști au avut o prestație mai slabă în al doilea meci și au pierdut cu 88 – 80. Cei mai buni roș-albaștri în al doilea joc de la Sibiu au fost Curry cu 23 de puncte și Falker, autor a 14 puncte. În 3 din ultimile 4 meciuri steliștii au înscris minim 84 de puncte.

După ce a eliminat pe Mureș după 5 meciuri, Sibiul speră  să producă surpriza și să elimine și pe Steaua. Pentru acest lucru sibienii au nevoie de minim o victorie în capitală. În precedentele 2 vizite în capitală oaspeții au fost învinși de Steaua.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la Unibet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Spania Tenis ATP Madrid Berdych vs. Istonim Berdych -1.5 seturi 1.55 2-0 Da
 Romania Baschet Liga Națională Steaua vs. CSU Sibiu Steaua -1.5 HA (inclusiv prelungiri) 1.32 81-79 Da
COTĂ FINALĂ: 2.05MIZĂ (unități): 8/10 Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Unibet

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.