Biletul Zilei: vezi selecțiile pe care mizăm duminică

0

Biletul Zilei propune pentru duminică o variantă formată din 2 evenimente ale căror șanse individuale de câștig pleacă de la 60% în sus conform cotelor primite. Staking plan-ul recomandat pentru această variantă depășește nivelul mediu și se poate încadra la high-confidence rate.

Zverev vs. Pella, ATP Munchen

Semifinalist în 2016, Alexander Zverev, tânăra speranță a tenisului mondial, are, duminică, șansa de a ridica deasupra capului trofeul de la Munchen, din țara natală. În finală, fratele mai mic al familiei Zverev va da peste argentinianul Guido Pella, al 158-lea jucător al lumii, iar adversarul pare cum nu se poate mai potrivit pentru un ultim act.

După un început dezastruos de an, Pella a alunecat în afara top 150, dar va urca în clasament după cele șase victorii reușite la Munchen. Venit din calificări, i-a eliminat pe tablou pe Stebe, Fognin, Zeballos și Chung, iar ultimele două meciuri au fost foarte lungi, petrecând pe teren, în sferturi și semifinale, nu mai puțin de cinci ore și 20 de minute.

Așadar, Zverev va da peste un adversar obosit, iar diferența de nivel, faptul că joacă acasă și nivelul foarte bun arătat în principal în semifinala cu Bautista ar trebui să-l ajute să câștige în minimum de seturi, la fel cum a făcut-o în fața lui Pella și în 2015, tot în Germania și tot pe zgură, la Challenger-ul de la Heilbronn.

VEZI AICI ȘI BANKROLL BOOSTER-UL DE COTA 10 PENTRU DUMINICĂ!

Sporting Lisabona vs. Belenenses, Primeira Liga

După remiza lui FC Porto de aseară, Sporting lasă aprinse speranțele pentru locul doi, o victorie astăzi apropiindu-i la doar 3 puncte cu două etape înainte de final. Sporting vine după o serie formidabilă de 11 etape fără înfrângere, din care a câștigat 9, iar în 8 dintre acestea a marcat minim 2 goluri. Bas Dost este în formă foarte bună și va căuta să își mai adauge câteva reușite în palmares, fiind lider autoritar în clasamentul golgheterilor cu 31 de reușite stagionale, 12 mai mult decât Soares de la FC Porto, ocupantul poziției secunde.

De cealaltă parte, Belenenses vine după o serie neagră de 7 înfrângeri consecutive, în care a primit de fiecare dată minim 2 goluri, ceea ce o propulsează în topul clasamentului celor mai ieșite din formă echipe din fotbalul european. Fanii sunt extrem de frustrați și ostili la adresa conducerii și a jucătorilor, iar această deplasare nu pică deloc bine. Mai mult, fundașul central Domingos Duarte nu poate evolua în această partidă deoarece este împrumutat chiar de la Sporting.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Germania Tenis ATP Munchen Zverev vs. Pella 1 1.22 2-0 Da
 Portugalia Fotbal Primeira Liga Sporting vs. Belenenses Sporting -1.5 HA 1.66 1-3 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.03MIZĂ (unități): 9/10 Nu

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Am jucat acest bilet la Fortuna, acolo unde poți plasa primul pariu fără risc până la 300 de Ron, deoarece Fortuna oferă un bonus de bun venit jucătorilor nou-înregistrați prin acest link de 100% din valoarea primului pariu până la 300 de Ron.

Bonusul este creditat imediat în contul jucătorilor care pierd primul pariu și se bucură de unele dintre cele mai decente condiții de rulare de pe piață.

De asemenea, poți depune sau retrage bani din agențiile Fortuna, fără să fie nevoie de card bancar.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la Fortuna prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.