Flash tips: 9 ponturi argumentate din fotbal și tenis pentru duminică

0

Rubrica Flash Tips propune pentru azi nu mai puțin de 9 ponturi argumentate de echipa noastră din fotbal și tenis, iar recomandarea noastră este să respectați indicațiile de staking-plan primite pentru a maximiza profit-margin-ul.

Arsenal vs. Manchester United, Premier League

Arsenal este la 9 puncte și două meciuri mai puțin disputate de tradiționalul loc 4 cu care s-a obișnuit la final de sezon, iar meciul cu Manchester United îi avantajează conjunctural pe tunari. Prins între cele două meciuri din semifinalele Europa League,  Mourinho trebuie să găsească soluții pentru a bifa cel de-al 26-lea meci consecutiv fără înfrângere pentru diavoli în acest sezon. Ceea ce nu pare imposibil având în vedere complexul de care suferă Wenger când vine vorba de „The Special One”, pe care nu l-a învins absolut niciodată într-un meci oficial.

În 6 din ultimele 8 deplasări, Mancheter United a terminat fără gol primit, iar 6 din ultimele 7 meciuri de Premier League s-au terminat cu maxim 2 goluri pe tabelă. Pentru Mourinho și Mancheter United mai sunt doar 180 de minute cu adevărat importante în acest sezon modest, iar acelea sunt constituite de returul semifinalei de Europa League de joi și eventuala finală, Top 4 din Premier League aducându-le aceleași beneficii. Wayne Rooney este jucătorul care a marcat cele mai multe goluri împotriva lui Arsenal în Premier League (11).

Pronostic: X la pauză sau la final de partidă
Cotă: 1.87 la SuperBet
Miză: 5/10

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Freiburg vs. Schalke, Bundesliga

Ar trebui să avem un meci pe viață și pe moarte între Freiburg și Schalke, formații încă aflate în cursa pentru un loc de Europa League.

Freiburg vine însă după un surprinzător 0-3 la Darmstadt, o înfrângere neașteptată și venită într-un moment important, cu patru etape rămase de disputat. Defensiva este punctul slab al băieților lui Christian Streich și doar Bremen are la fel de multe goluri încasate din prima jumătate a clasamentului.

Schalke gâfâie în acest sezon, iar eliminarea din sferturile Europa League ar putea fi bomboana de pe colivă. Fără un lider adevărat în teren, Schalke poate rata prezența în cupele europene în noul sezon. Pentru această deplasare, nu mai puțin de opt jucători sunt incerți: Embolo, Choupo-Moting, Meyer, Schopf, Naldo, Nastasic, Baba și Kolasinac.

Pronostic: 1X & ambele marchează
Cotă: 2.75 la Betfair (fă-ți cont aici și ia bonusul de 450 de Ron)
Miză: 3/10

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Valencia – Osasuna, La Liga

Cea mai mare dezamăgire a acestui sezon din La Liga, Valencia are șansa dea mai șterge  din rușinea perioadei pe care o traversează. Adversara ’’liliecilor’’´de astăzi va fi Osasuna care nu mai are nici un fel de motivație fiind deja retrogradată în Secunda.

Valencia nu a obținut niciun punct în ultimele 3 meciuri. În urma acestor rezultate ’’liliecii au ajuns pe poziția a 13-a. În 8 din ultimele 10 meciuri gazdele au primit minim un gol. Pe Mestalla 7 din ultimile 8 vizitatoare au plecat cu cel puțin un  gol primit. Valencia are  avantajul moral în fața Osasunei, câștigând ultimile 4 meciuri directe, iar în ultimile două au înscris de 7 ori.

Ultima clasată din Primera are foarte mulți absenți pentru jocul de astăzi. 6 jucători sunt dați indisponibili pentru echipa oaspete.  Având cea mai slabă defensivă a campionatului Osasuna a prmit cel puțin 2 goluri în ultimile  5 jocuri. Poate părea surprinzător dar oaspeții au înscris în 5 din ultimile 6 meciuri.

Pronostic: 1 & ambele marchează
Cotă: 2.50 la Betfair (fă-ți cont aici și ia bonusul de 450 de Ron)
Miză: 3/10

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la Fortuna prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Alaves – Athletic Bilbao, La Liga

Aflată în luptă cu Villareal și Real Sociedad, Athletic Bilabao se va deplasa la Alaves pentru a se apropia de  îndeplinirea obiectivului, acela de a prinde un loc de Europa.  Oaspeții vor merge la victorie în timp ce echipa gazdă provește relaxată finalul de sezon.

Alaves este clasată fix la mijlocul clasamentului pe poziția a 10-a. Ofensiva gazdelor nu a înscris de foarte multe ori în acest sezon fiind cea mai slabă dintre primele 16 clasate. În 6 din ultimele 7 partide a echipei de pe locul 10 oaspeții au reușit să înscrie minim un gol.

Athletic Bilbao va aborda ultimele 3 meciuri ca pe niște finale. Bascii trebuie să profite pe pasul greșit făcut de Villareal și să ajungă pe poziția a 5-a. Oaspeții au caștigat toate punctele puse în joc în ultimele 4 etape. În ultimele 10 meciuri cei de la Bilbao au câștigat 8 meciuri. Echipa lui Ernesto Valverde are 4 victorii în ultimele 5 meciuri în deplasare.

Pronostic: 2
Cotă: 1.86 la Betfair Exchange (fă-ți cont aici și ia bonusul de 450 de Ron)
Miză: 5/10

Empoli vs. Bologna, Serie A

Cu șanse mari de salvare de la retrogradare, cele două echipe aflate în partea inferioară a clasamentului se vor întâlni în meci direct. Empoli, poziția a 17-a va primi vizita echipei Bologna, clasata pe locul 15. Gazdele au patru lungimi avans față de prima echipă care va retrograda, dar trebuie să acumuleze minim un punct în acest meci deoarece Crotone, locul 18 traversează o formă de zile mari.

Chiar dacă vin după o înfrângere, cei de la Empoli au reușit să câștige două meciuri în ultimele 3 etape. Gazdele au cea mai slabă ofensivă din Serie A, dar și așa au marcat minim un gol în 5 din ultimele 6 meciuri.  În ultimele 13 meciuri Empoli a primit gol, ceea ce reflectă o defensivă modestă.

Bologna a scăpat de orice fel de emoție în privința retrogradării.  Chiar dacă a obținut un succes convingător în ultima etapă 4-0 cu Udinese, echipa oaspete, a suferit 3 înfrângeri in ultimele 5 etape. Meciul se anunță închis dacă ne uităm la ultimele 2 meciuri între cele 2 echipe care s-au încheiat 0-0.

Pronostic: 1X & ambele marchează
Cotă: 2.45 la Betfair (fă-ți cont aici și ia bonusul de 450 de Ron)
Miză: 3/10

Obține GRATUIT toolbox-ul Puterea Cotelor, un masterclass cu 7 strategii de trading pe fotbal unicat în România. Deschide un cont nou de jucător la Betfair folosind acest link, trimite-ne un mail, iar noi îți vom acorda cadoul în valoare de 245 de Ron

AC Milan vs. AS Roma, Serie A

Pare a fi un nou sezon ratat de Milan. Diavolii sunt pe punctul de a rata prezența în Europa încă o dată, pentru al patrulea an consecutiv. Diferența până la Atalanta nu este imposibil de remontat, dar Milan nu stă doar la mâna ei.

Milan nu a câștigat în ultimele trei etape, iar aici includem 1-2 cu Empoli și 1-1 cu Crotone, echipe din subsolul clasamentului. Așadar, locul 5 pare greu de atins în acest moment, mai ales că gazdele au și probleme de efectiv înaintea acestui meci: Bonaventura, Abate și Antonelli sunt accidentați, iar Kucka suspendat.

Roma tremură pentru locul doi, care o duce direct în grupele Ligii Campionilor. Romanii vin după un 1-3 cu Lazio pe teren propriu, iar avansul față de Napoli este de doar un punct acum. Programul napoletanilor pare mai accesibil, astfel că presiunea este pe Roma în acest moment. Și Roma are absențe importante pentru această deplasare, Rudiger și Strootman fiind suspendați.

Pronostic: X la pauză sau la final de partidă
Cotă: 2.25 la SuperBet
Miză: 4/10

Pescara vs. Crotone, Serie A

Cota lui Crotone este deja în scădere, după ce Pescara a retrogradat matematic în liga secundă, iar formația lui Stoian are nevoie de victorie pentru a se salva. Diferența până la Empoli este de doar patru puncte, cu patru etape înaintea finalului sezonului.

Pescara nu a câștigat de nouă etape și e greu de crezut că se poate motiva în acest final de sezon. În schimb, Crotone a obținut un punct de moral cu Milan, 1-1, după ce la pauză a condus cu 1-0. Forma lui Crotone este senzațională pentru o formație aflată pe locul 19: 2-1 la Chievo și Sampdoria, 2-1 cu Inter și remize cu Torino și Milan, 1-1.

Pronostic: 2
Cotă: 1.74 la Betfair Exchange (fă-ți cont aici și ia bonusul de 450 de Ron)
Miză: 5/10

Sassuolo – Fiorentina, Serie A

Echipa ’’viola’’  va încerca să șteargă în acest final de sezon  din impresia proastă lasată de-a lungul lui. Fiorentina va întâlni un adversar incomod, pe Sassuolo, care traversează o formă destul de bună pentru o echipă aflată în partea inferioară a clasamentului.

Sassuolo nu a pierdut în ultimele 4 etape, timp în care a obținut  2 victorii și 2 remize. În ultimele 6 meciuri disputate de gazde au marcat ambele echipe, ceea ce înseamnă că sunt o echipă care practică un fotbal deschis.

Fiorentina a suferit 2 înfrângeri în ultimele 3 etape disputate. Tătărușanu și compania au primit cel puțin două goluri în ultimele 4 jocuri. Ofensiva echipei oaspete a marcat în 6 din ultimele 7 meciuri, dar problema echipei a fost în compartimentul defensiv. În fiecare din ultimele 2 meciuri echipa lui Paulo Sousa a înscris de 2 ori.

Pronostic: 1X & ambele marchează
Cotă: 2.45 la Betfair (fă-ți cont aici și ia bonusul de 450 de Ron)
Miză: 3/10

Pliskova – Halep, WTA Madrid

Simona Halep debutează, în jurul orei 17:30, la turneul de la Madrid, cel pe care l-a câștigat în 2016 și la care a declarat că se simte ca acasă, iar misiunea jucătoarei noastre ar putea fi chiar mai facilă decât o arată cotele.

Anul trecut, Simona a avut un parcurs de vis, a dus turneul patronat de Ion Țiriac până la capăt, iar avantajele în fața Kristynei Pliskova sunt nenumărate. Halep e prezentă de câteva zile la Madrid, a câștigat competiția Tie Break Tens organizată în Caja Magica și a arătat că terenurile din capitala Spaniei i se potrivesc perfect, în timp ce adversara sa ataca partida din cu totul și cu totul alt unghi.

Pliskova a jucat, sâmbătă după-masa, finala turneului de la Praga, a stat pe teren timp de trei seturi cu Mona Barthel, apoi s-a urcat în avionul de Madrid. Practic, cehoaica va avea la dispoziție doar câteva ore pentru a se obișnui cu condițiile de joc, vine obosită și va da peste un adversar dintr-o ligă la care încă nu are acces.

Meciul ar trebui să fie o plimbare în parc pentru Halep, iar linia de 19,5 game-uri merită atacată cu încredere.

Pronostic: Sub 19.5 game-uri
Cotă: 1.73 la Betfair (fă-ți cont aici și ia bonusul de 450 de Ron)
Miză: 7/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.