Flash Tips: Șapte pronosticuri din patru sporturi pentru ziua de miercuri!

0

E o zi foarte interesantă în sportul din toată Europa. Pentru ziua de miercuri, echipa noastră a pregătit șapte pronosticuri de cote foarte interesante și cu șanse mari de reușită, pe care vă invităm să le consultați.

Southampton vs. Arsenal, Premier League

Arsenal se poate apropia la 3 puncte de locurile de Uefa Champions League dacă va obține cele 3 puncte la sfârșitul acestui joc. Pentru tunari un loc în Top Four ar însemna salvarea unui sezon foarte slab și cu multe dezamăgiri pentru fani.

Southampton e la mijlocul clasamentului pe poziția a 10-a iar forma de moment este una slabă. 2 remize și 2 înfrângeri au înregistrat ’’sfinții’’ în ultimele 4 etape. Pe St. Mary’s Stadium gazdele de astăzi au obținut o singură victorie în ultimele 6 partide. În doar două din ultimele 6 jocuri disputate în fața propriilor fani  ’’sfinții’’ au marcat.

Arsenal își poate salva întreg sezonul cu rezultate bune în etapele care au mai rămas. Oaspeții vin după 3 victorii în ultimele 4 etape. Tunarii au avantaj moral în acest meci pentru că la începutul acestui an cu scorul de 5-0 pe Southampton.

Pronostic: X2 & ambele marchează
Cotă: 2.37 – disponibilă la Betfair (fă-ți cont aici și ia bonusul de 450 de Ron)
Miză: 4/10

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Rapid București vs. CSM Bistrița, Cupa României

La o săptămână după ce au eliminat formații considerate superioare, Rapid București și CSM Bistrița se află față în față într-un meci din sferturile Cupei, în care miza este destul de mare: calificarea în Final Four.

Ambele formații au declarat această competiție nu reprezintă o prioritate, dar trebuie să recunoaștem că Bistrița este o formație destul de solidă. Locul 8 din Liga Națională pare a avea prima șansă în acest duel, deși la casele de pariuri Rapidul are acest statut.

Bistrița are ceva probleme de efectiv, dar care probabil vor dispărea la ora meciului. Este de luat în calcul, de asemenea, și un meci cu multe goluri.

Pronostic: 2
Cotă: 2.40 – disponibilă la Sportingbet (fă-ți cont aici și ia bonusul de 200 de Ron)
Miză: 5/10

Eugenie Bouchard vs. Angelique Kerber, WTA Madrid

Canadianca Eugenie Bouchard a reintrat în atenție odată cu victoria pe care a obținut-o, luni, în fața Mariei Șarapova, în turul al doilea de la Madrid, iar forma foarte bună pe care a arătat-o în fața rusoaicei merită speculată, chiar și dacă adversara de miercuri se numește Angelique Kerber.

Surprinzător pe undeva, Kerber, fost număr unu mondial, avea trei eliminări consecutive în primul tur la Madrid, dar în acest an a reușit s-o învingă pe unguroaica Babos, pentru ca mai apoi să fenteze, cumva, înfrângerea în fața cehoaicei Siniakova. Kerber e departe de jocul care a dus-o până în vârful ierarhiei și nu are obiceiul să strălucească pe zgură, dar e văzută ca mare favorită.

Bouchard a jucat mult peste nivelul ei cu Șarapova, a căpătat încredere și se poate lăuda cu două victorii în două meciuri pe zgură contra lui Kerber. Genie vine pe un val de încredere, știe că turneul de la Madrid poate fi sinonim cu reintrarea în elită, de aceea un set ar trebui să-i fie la îndemână.

Pronostic: Bouchard câștigă minim un set
Cotă: 1.80 – disponibilă la Betfair (fă-ți cont aici și ia bonusul de 450 de Ron)
Miză: 5/10

Participă la concursul cu premii de 20.000 de Ron organizat de Fortuna până la 1 iunie 2017. Te poți înscrie prin click aici. De asemenea, citește aici 3 pași simpli spre câștiguri nelimitate recomandați de echipa noastră.

Alexander Zverev vs. Marin Cilic, ATP Madrid

Sascha Zverev și Marin Cilic, doi dintre premianții săptămânii trecute în circuitul ATP, se întâlnesc în unul dintre cele mai tari meciuri din turul secund de la Madrid, iar un deznodământ care nu include minimum 23 de game-uri jucate poate fi catalogat drept surpriză.

Argumentele pentru over pot fi găsite foarte ușor. Zverev a defilat la Estoril, unde a lăsat un singur set tot turneul, în timp ce Cilic a făcut același lucru la Istanbul, cu mențiunea că a ridicat trofeul deasupra capului fără să cedeze vreo manșă pe parcurs. Așadar, amândoi trec printr-o formă bună, iar zgura de la Madrid e un mediu propice în care-și pot etala jocul brutal.

Trebuie de adăugat că ambii pot fi încadrați lejer în categoria big server, datorită serviciilor foarte puternice, iar un argument în plus e dat de modul în care s-au desfășurat cele trei meciuri directe. E adevărat că toate s-au jucat pe suprafețe rapide, dar când primul meci s-a terminat 7-5, 7-6 (pentru Cilic), al doilea 7-6, 7-6 (pentru Zverev), iar al treilea a avut nevoie de trei seturi, e lesne de înțeles că over-ul e un pariu potrivit.

Pronostic: Peste 22.5 game-uri
Cotă: 1.83 – disponibilă la Unibet (fă-ți cont aici și ia bonusul de 250 de Ron)
Miză: 5/10

Nick Kyrgios vs. Ryan Harrison, ATP Madrid

Talentul incontestabil pe care l-a arătat în ultimii ani îi permite australianului Nick Kyrgios să facă spectacol pe orice suprafață și, inclusiv pe zgura pe care australienii o urăsc prin definiție, iar revenirea sa în circuit după o lună de pauză a însemnat o victorie în minimum de seturi în fața experimentatului cipriot Marcos Baghdatis.

Miercuri, în fața lui Kyrgios va sta Ryan Harrison, americanul care pare că înțelege din ce în ce mai bine tainele zgurii și care l-a elimiant în primul tur pe Bernard Tomic, compatriotul lui Kyrgios.

Nick e un jucător aparte, un talent deosebit, iar în ultimul timp a devenit și un tenismen serios. Singura sa înfrângere în ultimele două luni a venit la Federer și a fost dramatică, nu s-a încurcat prea mult cu adversari de tipul lui Harrison și, chiar dacă a ajuns de multe ori în tiebreak la Madrid în trei participări (11 ocazii), a arătat că știe să gestioneze finalurile de set, ieșind învingător în nouă episoade.

E de așteptat ca ambii să servească bine, dar sclipirile lui Kyrgios să facă, la un moment dat, diferența, de aceea un succes al australianului în minimum de seturi pare un pronostic safe.

Pronostic: 2-0
Cotă: 1.65 – disponibilă la Unibet (fă-ți cont aici și ia bonusul de 250 de Ron)
Miză: 5/10

Steaua CSM București vs. CSU Sibiu, Divizia A

În urma succesului de luni seara Steaua a ajuns la o singură victorie de finala Ligii Naționale de baschet masculin. În cel de-al treilea meci al seriei, bucureștenii, s-au impus cu scorul de 81-79. În  acest meci roș-albaștri au obținut victoria cu mari emoții deoarece, oaspeții au ratat o aruncare de 3 puncte în ultimele secunde ale meciului.

Ofensiva gazdelor este foarte puternică și precisă sub coșul advers. În ultimele 9 meciuri steliști au înscris de fiecare dată peste 80 de puncte. Marius Runkauskas a fost principalul marcator al Stelei cu 23 de puncte, fiind urmat de Curry cu 15 puncte.

Sibienii au nevoie de victorie pentru a duce semifinala în jocul decisiv.  Moralul oaspeților va fi puțin afectat pentru că au fost la o singură aruncare de victorie în urma unui meci foarte bun făcut de ei. În ultimele 3 meciuri directe disputate la București CSU Sibiu nu a reușit să câștige vreun meci contra Stelei.

Pronostic: Steaua câștigă ambele reprize
Cotă: 2.10 la Superbet
Miză: 4/10

CSM Oradea vs. ”U” BT Cluj, Divizia A

CSM Oradea va încerca să împingă în meci decisiv seria cu UBT Cluj. În meciul al 3-lea pe propriul teren orădenii s-au impus fără prea mari emoții cu sorul de 69-59. Acest meci a fost diferit față de primele două, deoarece echipele s-au întrecut în ratări.

În meciul de luni Oradea s-a distanțat la 23 de puncte la finalul primului sfert. Martin Zeno a avut o prestație remacabilă cu 24 de puncte înscrise și 63%  reușită la aruncările din acțiune. Defensiva echipei lui Cristi Achim a funcționat foarte bine pe parcursul meciului și completată de o ofensivă cât de cât eficientă a făcut ca Oradea să se impună în acest meci.

Clujul va încerca să ajungă în finală la capătul acestui meci deoarece Oreadea este capabilă de o surpriză neplăcută. Pentru Cluj cel mai bun jucător a fost Ousmane Barro cu 16 puncte marcate.  Mihai Silvășan a odihnit mai mulți jucători pe parcursul partidei când diferența a fost una irecuperabilă.

Pronostic: 2
Cotă: 2.05 la Superbet
Miză: 4/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.