Biletul Zilei: Combo de cotă 2.75 pregătit de echipa noastră!

0

Avem o zi de miercuri destul de încărcată din punct de vedere al evenimentelor. Echipa noastră vă prezintă biletul zilei, format din două evenimente, la o cotă finală de 2.75 și cu grad de încredere ridicat.

Din șase meciuri cu Tsonga, spaniolul David Ferrer se poate lăuda că a câștigat cinci, dintre care două pe zgură, dar argumentul duelurilor directe merită și trebuie ignorat înaintea meciului pe care ce-i doi îl vor juca miercuri în turul doi de la Madrid.

Obține GRATUIT toolbox-ul Puterea Cotelor, un masterclass cu 7 strategii de trading pe fotbal unicat în România. Deschide un cont nou de jucător la Betfair folosind acest link, trimite-ne un mail, iar noi îți vom acorda cadoul în valoare de 245 de Ron

De ce? Dintr-un motiv foarte simplu: David Ferrer nu mai este, în 2017, jucătorul de top 5 care speria pe toată lumea, mai ales pe zgură, prin tenacitatea și rezistența sa. A ajuns la 33 de ani, e abia pe locul 30, iar cele șase victorii și opt înfrângeri în acest an vorbesc de la sine. În turul precedent a fost la un pas de eliminare în fața lui Kukushkin, dar va fi greu să scape și de meciul cu Tsonga.

„Marele Jo” a fost testat serios de rusul Kuznetsov, pe care l-a învins după trei seturi foarte lungi, dar nivelul pe care l-a arătat a fost unul încurajator. De obicei, în meciurile directe, Ferrer compesa lipsa de forță prin deplasare și prin rezistența în schimburile lungi, dar aceste avantaje au dispărut odată cu înaintatea în vârstă. Tsonga e jucătorul care mai are, încă, ceva de arătat în tenis, joacă bine în 2017 și are pe tavă o partidă de care în urmă cu doi sau trei ani s-ar fi temut.

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

În ultimul meci european ce se va juca pe Vicente Calderon, Atletico Madrid va încerca o ’’remontada’’ care să rămână în analele fotbalului. De partea cealaltă Real Madrid va încerca să joace a doua finală consecutivă și să rupă blestemul câștigătoarei care nu și-a păstrat trofeul.

Echipa lui Diego ’’Cholo’’ Simeone speră să se revanșeze după meciul tur în care a expediat un singur șut pe spațiul porții apărate de Navas. Pe propria arenă Atletico are 5 victorii în ultimele 6 meciuri. În această seară Griezmann și compania vor arăta un joc bazat pe totul sau nimic deoarece calificarea este ca și pierdută.

’’Los blancos’’ arată din ce în ce mai bine cu cât se apropie finalul de sezon. Fiind cu un picior deja la Cardiff, Realul este favorită să obțină titlul în Primera. După hatrick-ul din tur al lui Roanldo oaspeții au ajuns la 9 victorii în ultimele 9 meciuri în deplasare. În 13 din ultimile 14 meciuri ale echipei lui Zidane au marcat ambele echipe.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Spania Tenis ATP Madrid Jo Wilfried Tsonga vs. David Ferrer 1 1.45 abandon void
 Uniunea Europeana Fotbal Liga Campionilor Atletico Madrid vs. Real MadridPSF X 1.90 2-1(2-1) Nu
COTĂ FINALĂ: 2.75MIZĂ (unități): 4/10 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.