Flash Tips: 2 ponturi argumentate din tenis pentru ziua de joi

0

Pentru astăzi, echipa noastră vă propune un număr redus de ponturi single, valoarea găsită de noi rezumându-se la 2 meciuri din tenis.

Kyrgios vs. Nadal, ATP Madrid

La capătul a 11 meciuri în care a cedat doar două seturi, cu Edmund la Monte Carlo, și cu Fognini, ieri, la Madrid, Rafa Nadal va fi pus față în față cu, probabil, cel mai greu adversar din acest sezon de zgură, australianul Nick Kyrgios.

Mare favorit la câștigarea turneului de la Madrid, Rafa a pierdut un set cu Fognini, a câștigat în trei, dar a arătat unele slăbiciuni, mai ales când italianul a reușit să preia repede controlul în schimb, iar dificultăți ar trebui să apară și cu Kyrgios, pentru că, spre deosebire de italian, Nick are și o armă mult mai importantă.

Este vorba despre serviciul australianului, care a mers perfect în meciurile cu Baghdatis și Harrison și care-l va ajuta să câștige multe puncte importante. Kyrgios a câștigat un set cu Rafa în singurul meci pe zgură, la Roma, în 2016, și o poate face și azi dacă joacă la nivelul din primele două partide de la Madrid.

Pronostic: Kyrgios câștigă minim 1 set

Cota: 1.80 la cea mai bună casă de pariuri licențiată în România

Miza: 5/10

Sorana Cîrstea  vs. Mladenovic, WTA Madrid

Ultimii doi ani au fost foarte productivi pentru Sorana Cîrstea când a venit vorba despre turneul de la Madrid, iar joi românca are șansa celei mai bune performanțe în capitala Spaniei, dacă va trece de franțuzoaica Kristina Mladenovic.

Sorana a mers bine în 2017 pe zgura turneului lui Țiriac, le-a bătut pe Pavlyuchenkova, Bellis și Doi și a accesat un nivel de joc care-i poate permite să spere la câștigarea cel puțin a unei manșe în meciul cu Mladenovic.

Franțuzoaica a venit în Spania după o finală la turneul de la Stuttgart, unde a impresionat prin victorii la Kerber, Suarez-NAvarro sau Șarapova, iar la Madrid a cedat câte un set în meciurile cu Davis și Dodin.

Mladenovic e jucătoarea aflată într-o formă mai bună, dar Sorana e avantaată de condițiile de la Paris și poate sta aproape de numărul 17 mondial.

Pronostic: Cîrstea câștigă minim 1 set

Cota: 1.80 la cea mai bună casă de pariuri licențiată în România

Miza: 5/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.