Biletul Zilei: vezi varianta propusă pentru joi

0

Biletul Zilei propune o variantă simplă pentru ziua de joi, care este formată din 2 selecții cu șanse de câștig ce pleacă de la 66% în sus.

Este adevărat faptul că variantele recente nu au fost inspirate, dar un staking plan corespunzător poate regla situația până la final de lună. Vorbim strict de această secțiune a site-ului, deoarece biletele de cotă mare au un randament fantastic, nu mai puțin de 20 din cele 21 de meciuri combinate în această lună fiind câștigătoare!

Sârbul Novak Djokovic a demonstrat că are antidotul perfect pentru jocul ofensiv al lui Feliciano Lopez câștigând opt dintre cele nouă meciuri jucate contra spaniolului, iar un succes în minimum de seturi în optimile turneului de la Madrid are șanse mari de reușită.

Lopez i-a bătut pe Escobedo și Simon, în primele două tururi, dar joi va fi nevoit să joace cu u nadversar aflat la un nivel mult mai înalt. În nouă meciuri cu Djokovic, spaniolul a câștigat o dată, prin retragerea sârbului, și a mai strâns doar alte trei seturi, fiind depășit clar în fiecare întâlnire directă.

Djokovic a pierdut un set cu Almagro, a revenit greu apoi, dar Lopez nu are armele compatriotului său. Practic, va fi de ajuns ca Nole să găsească răspuns la serviciul lui Lopez și lucrurile se vor simplifica, pentru că superioritatea sârbului în jocul din câmp nu poate fi contestată.

Favorită la câștigarea marelui trofeu Manchester United mai are un pas până la finala ce se va disputa la Stockholm. După ce s-au impus în meciul tur cu 1-0 englezii speră să se califice fără prea mari emoții în returul de pe Old Trafford.

Manchester United s-a impus in toate cele 3 partide disputate acasă în primăvara europeană. Meciul cu Anderlecht s-a terminat 1-1 dar trupa lui ’’The Special One’’ s-a impus în prelungiri. În 4 din ultimele 5 jocuri ale diavolilor a înscris o singură echipă.  Jose Mourinho are 5 absențe foarte importante, în capul listei fiind Ibrahimovic.

Celta Vigo traversează o formă de moment foarte slabă. Cu 5 înfrângeri în ultimele 5 jocuri și cu doar 2 goluri marcate în aceste meciuri, spaniolii nu au speranțe prea mari. Cu doar 2 șuturi în meciul tur oaspeții trebuie să se autodepășească pentru a obține victoria.

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la NetBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Spania Tenis ATP Madrid Djokovic vs. Lopez 2-0 seturi 1.52 2-0 Da
 Uniunea Europeana Fotbal Europa League Man. United vs. Celta Vigo 1X & 0-3 goluri 1.46 1-1 Da
COTĂ FINALĂ: 2.22MIZĂ (unități): 6/10 Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din această ofertă

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.