Biletul Zilei: Încă o variantă câștigătoare?

0

Se apropie weekend-ul cu pași repezi, zile în care avem evenimente foarte multe și destul de importante. Până atunci, căutăm să obținem profit pentru a doua zi consecutiv, cu un combo de cotă 2.02.

Tânărul german Alexander Zverev pare că a uitat cum arată înfrângerea și și-a păstrat și la Madrid forma de excepție arătată la Munchen, în urmă cu o săptămână.

Între 3 și 11 mai, Zverev, al 18-lea jucător al lumii, a strâns șapte victorii, a câștigat un turneu și a arătat o maturitate în joc nefirească pentru cei 20 de ani ai săi, bătând la Madrid adversari precum Verdasco, Cilic sau Berdych.

Obține GRATUIT toolbox-ul Puterea Cotelor, un masterclass cu 7 strategii de trading pe fotbal unicat în România. Deschide un cont nou de jucător la Betfair folosind acest link, trimite-ne un mail, iar noi îți vom acorda cadoul în valoare de 245 de Ron

Vineri, de cealaltă parte a fileului va sta Pablo Cuevas, cel mai bun produs din istoria tenisitică a uruguayului. Zgurist pur sânge, Cuevas i-a învins, de fiecare dată în trei seturi, pe Bellucci, Mahut și Paire, dar strategia sa e greu de pus în aplicare contra lui Zverev. Sudamericanul adoră meciurile în care poate intra în schimburi lungi, în care-și poate plimba adversarul și în care poate scoate multe greșeli neforțate de la acesta, dar siguranța arătată de Zverev la serviciu, modul în care s-a comportat și deplasat pe teren și moralul foarte ridicat îl transformă pe german în mare favorit.

Nu ai înțeles clar care este ideea mizelor unitare recomandate de echipa noastră? Citește aici!

Cu două înainte de finalul sezonului din Premier League, Everton va primi vizita celor de la Watford. Cele două echipe se află într-o formă foarte slabă.

Everton vine după două înfrângeri suferite în ultimele două meciuri. În ultimele trei partide, ofensiva caramalelor nu și-a făcut simțită prezența pe tabela de marcaj, nereușind niciun gol. Pe Goodison Park, gazdele de astăzi au suferit doar două înfrângeri în acest sezon, fiind pe locul trei într-un clasament al meciurilor disputate pe propriul teren.

Watford a pierdut ultimele trei meciuri jucate. În aceste partide nu au reușit să înscrie și au primit șase goluri. În ultimele opt meciuri ale echipei oaspete, a înscris o singură echipă. În ultimele nouă partide cei de la Watford nu au înregistrat nicio remiză.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Spania Tenis ATP Madrid Alexander Zverev vs. Pablo Cuevas1 1.40 1-2 Nu
 Anglia Fotbal Premier LeagueEverton vs. Watford 1 1.44 1-0 Da
COTĂ FINALĂ: 2.02MIZĂ (unități): 5/10 Nu

  *valorea cotelor a fost selectată din oferta Betfair

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.