Flash tips: Vezi cele mai bune recomandări ale zilei!

0

Ne pregătim de weekend, când oferta este largă și opțiunile de pariere sunt multple. Pentru vineri v-am pregătit patru pronosticuri, la cote atractive, din fotbal și tenis.

West Brom vs. Chelsea, Premier League

Chelsea are șansa de a sărbători titlul de campioană la sfârșitul acestui meci dacă va reuși să obțină cele 3 puncte. 

West Brom este cea mai slabă echipă ca formă de moment din Premier League. În ultimele 5 runde au obținut un singur punct, restul meciurilor fiind înfrângeri. Gazdele au caștigat un singur meci din ultimele 9 disputate. În ultimele 6 jocuri West Brom a reușit să înscrie în unul singur.

Albaștrii vin după 4 victorii și 14 goluri marcate în ultimele 4 etape. În ultimele 15 meciuri de campionat oaspeții au reușit să înscrie minim un gol. În meciul tur, Chelsea a reușit să se impună cu scorul de 1-0.

Pronostic: X2&sub 3.5 goluri
Cotă: 1.95 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 5/10

Vrei să obții absolut GRATUIT toolkitul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști SAU 2 luni de abonament Secret Tips? E simplu: Fă-ți un cont nou de jucător la SportingBet prin click pe acest link și trimite-ne mail cu username-ul folosit la înregistrare.

Gaz Metan Mediaș vs. FC Voluntari, Liga 1

Un meci foarte interesant în play-out-ul Ligii 1 va avea loc astăzi la Mediaș, acolo unde Gaz Metan va primi vizita celor de la Voluntari. Cele două echipe se află printre fruntașele play-out-ului, iar meciul se anunță unul spectaculos și deschis.

Gaz Metan Mediaș pare că a uitat să mai înscrie în ultimele etape. Echipa lui Cristi Pustai vine după trei partide în care nu a reușit să marcheze vreun gol. Gazdele au dezamăgit în acest minicampionat, deoarece au obținut doar două victorii. Aceste victorii au fost realizate în fața echipelor clasate pe ultimele două poziții în clasament.

FC Voluntari traversează o formă  foarte bună. Oaspeții sunt pe poziția a treia, la un singur punct de adversara de astăzi. Cei de la Voluntari au reușit să câștige ultimele trei meciuri disputate. În ultimele șase meciuri jucate în toate competițiile au reușit să câștige cinci.

Pronostic: X2
Cotă: 1.85 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 4/10

Vrei să devii un parior profitabil? Te ajutăm cu un Value-Pack în valoare de 150 de Euro, unicat pe piața din România! OBȚINE-L GRATUIT DE AICI!

Frances Tiafoe vs. Quentin Halys, Challenger Aix-en-Provence

Doi reprezentanți ai noii generații, americanul Tiafoe și francezul Halys, își vor disputa, vineri, un loc în semifinalele turneului Challenger de la Aix en Provencre (Franța, zgură).

În mod normal, relația dintre Tiafoe și suprafața roșie nu e chiar cea mai bună, dar tânărul american are un sezon din cale afară de reușit pe zgură. După înfrângere la Bellucci, la Houston, a câștigat Challenger-ul pe zgură verde de la Sarasota, iar îm primele două turiri a trecut de De Greef, în trei seturi, și de Hamou, în două.

Halys vine și el pe o pantă ascendentă. Semifinalist la Qingzdao, a jucat finala la An-Ning, tot pe zgură, iar în primele două meciuri i-a depășit pe Kudla și Geens.

Ambii joacă bine săptămâna aceasta, au în spate meciuri reușite, s-au dus de trei ori în trei seturi în meciurile directe, așa că e de așteptat ca meciul să conțină cel puțin 23 de game-uri.

Pronostic: Peste 22.5 game-uri
Cotă: 1.90 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 5/10

Svetlana Kuznetsova vs. Kristina Mladenovic, WTA Madrid

A doua semifinală de la Madrid le pune față în față pe rusoaica Svetlana Kuznetsova și franțuzoaica Kristina Mladenovic, probabil cea mai în formă jucătoare a momentului în circuitul WTA.

Pentru Mladenovic, ultimele săptămâni sunt dintre cele mai bune ale carierei. A strâns 10 victorii în 11 meciuri, a făcut finală la Stuttgart, iar la Madrid a continuat să ofere tenis de calitate, ridicând ritmul odată cu înaintarea în competiție ș închizând rapid meciurile cu Dodin și Cîrstea, după ce pierduse set cu Konjuh și Davis.

În mod normal, Mladenovic ar fi fost pariul nostru, dar caracteristicile adversarei sale ne fac să ne gândim, mai degrabă, la un over. Kuznetsova a pierdut devreme la Stuttgart, dar și-a găsit drumul la Madrid, unde a câștigat cu Shvedova, Riske, Wang și Bouchard, arătând, din nou, că pe zgură se poate apropia de nivelul său maxim.

Un detaliu important e că cele două se cunosc foarte bine, sunt prietene în afara terenului și chiar au făcut pereche pentru proba de dublu de la Madrid. E lesne de înțeles de ce așteptăm un meci echilibrat, cu multe game-uri.

Pronostic: Peste 21.5 game-uri
Cotă: 1.80 – disponibilă în oferta Unibet
Miză: 5/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.