Biletul Zilei: high-confidence rate pentru varianta de sâmbătă

0

Biletul Zilei propune sâmbătă o variantă formată din 3 meciuri de fotbal ale căror șanse individuale de reușită pleacă de la 73.5% în sus conform cotelor primite.

Primul meci al etapei din La Liga se dispută la Barcelona, unde Espanyol primește vizita Valenciei. După ce ultimele două jocuri disputate în fața propriilor fani au adus doi dintre greii campionatului, în fața cărora a trebuit să se recunoască învinși (Barcelona și Atletico), băieții lui Quique Sanchez Flores pot reveni astăzi la forma bună pe care au traversat-o pe parcursul sezonului.

VEZI AICI ȘI BILETUL ETAPEI DE COTA 50!

Valencia este genul de adversar care poate readuce la viață orice atac advers prin șubrezimea defensivei proprii:). S-au marcat minim 3 goluri în 13 din ultimele 15 partide directe dintre cele două echipe, iar Valencia a încasat minim 2 goluri în 5 din ultimele 6 deplasări.

Middlesbrough își va lua astăzi rămas bun de la Premier League, la capătul unui sezon în care nu a reușit decât 5 victorii. Fără victorie în ultimele 18 etape, Boro va încerca să aibă o ultimă reprezentație decentă pe Riverside astăzi, iar Southampton, care vine după 3 etape fără gol marcat, poate fi un adversar potrivit.

„Sfinții” sunt și ei fără victorie de 5 etape, iar azi nu se pot baza pe Virgil van Dijk, Matt Targett și Charlie Austin, piese de bază ale angrenajului lui Claude Puel. Boufal și Redmond, viteziștii echipei, sunt total ieșiți din formă.

EȘTI STELIST? PONT DE COTA 10 PENTRU MECIUL CU OLTENII DIN ACEASTĂ SEARĂ!

Werder Bremen a adunat 29 de puncte în ultimele 2 luni, adică 64% din totalul obținut, de două ori mai multe decât adunase în precedentele 5 luni ale sezonului și a ajuns de pe loc retrogradabil să se bată pentru cupele europene. Un lucru este clar, echipa are un joc aerisit, deschis, plăcut până și spectatorului neutru.

AM PREGĂTIT  ȘI UN BANKROLL BOOSTER DE COTA 9.30!

Hoffenheim este și ea o echipă care a impresionat plăcut în acest sezon, mult mai constantă în rezultate, drept pentru care se luptă cu Dortmund pentru ultima treaptă a podiumului, loc ce duce direct în grupe Ligii Campionilor.

S-au marcat peste 2.5 goluri în 7 din ultimele 8 meciuri ale lui Bremen, aceștia înscriind de minim 2 ori în toate cele 8. Toată lumea se așteaptă la goluri în această partidă, inclusiv bookmakerii, care au setat valori mici la pariurile pe goluri marcate.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Spania Fotbal La Liga Espanyol vs. Valencia peste 1.5 goluri 1.25 0-1Nu
 Anglia Fotbal Premier League Middlesbrough vs. Southampton Boro +1.5 HA 1.30 1-2 Da
 Germania Fotbal BundesligaBremen vs. Hoffenheim ambele marchează 1.40 3-5 Da
COTĂ FINALĂ: 2.27MIZĂ (unități): 8/10 Nu

  *Legendă: Boro +1.5 HA = Boro nu pierde la 2 sau mai multe goluri diferență

Pariază acest bilet la Fortuna și ai primul pariu asigurat până la 300 de Ron (dacă primul pariu este pierdut, primești miza înapoi în cont sub formă de bonus care se bucură de cele mai avantajoase condiții de rulaj!). De asemenea, dacă te înregistrezi la Fortuna prin acest link, vei primi din partea noastră un CADOU în valoare de 127 de Ron, constând în toolkit-ul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.