Flash Tips: Pronosticuri interesante pentru ziua de sâmbătă!

0

Finalul unui sezon fantastic se apropie în aproape toate campionatele tari, iar echipa noastră caută să selecteze cele mai bune partide din ofertele caselor de pariuri. În acest sens, am selectat opt meciuri, din fotbal și handbal, pe care le-am analizat atent și pentru care vă oferim sugestii de pronosticuri.

Bayer Leverkusen vs. FC Koln, Bundesliga

În ultimul meci disputat în fața propriilor suporteri în campionat, Leverkusen va primi vizita celor de la FC Koln. Farmaciștii au dezamăgit în acest sezon de Bundesliga, pe care vor să îl uite cât mai repede.

Forma de moment a celor de la Leverkusen este foarte slabă. Pe lângă faptul că sunt pe poziția a 12-a, gazdele au obținut o singură victorie în ultimele 13 meciuri jucate în toate competițiile. În doar două din ultimele opt meciuri nu au primit gol. Pe BayArena nu au mai învins pe nimeni din luna februarie.

FC Koln a nu a fost învinsă în ultimele trei meciuri. Weekend-ul trecut, țapii au câștigat spectaculos în fața celor de la Werder Bremen cu scorul de 4-3, o victorie ce poate însemna foarte mult pentru moral. Koln trebuie să obțină cele trei puncte pentru a păstra șanse la Europa, fiind în acest moment prima echipă ce se află sub linia locurilor de cupă europene. În nouă din ultimele zece partide cei de la Koln au înscris minim un gol.

Pronostic: X2
Cotă: 1.74 – disponibilă în oferta Superbet
Miză: 4/10

Augsburg vs. Borussia Dortmund, Bundesliga

În acest meci ambele echipe au mare nevoie de puncte pentru a se apropia de îndeplinirea obiectivului. Augsburg are doar două puncte peste prima echipă care retrogradează, în timp ce Dortmund vrea să rămână cu prima șansă la ocuparea ultimei poziții a podiumului.

Augsburg are fluctuații în joc de la meci la meci. Cu două victorii în ultimele patru meciuri se află într-o revenire de formă. În doar un singur meci, din ultimele 17, gazdele nu au primit gol lucru ce demonstrează cât de modestă este defensiva. În ultimele patru meciuri cei de la Augsburg au înscris minim un gol.

Așa cum ne-a obișnuit, Borussia Dortmund înscrie, dar și primește la fel de multe goluri.  În șapte din ultimele opt meciuri ale oaspeților au înscris ambele echipe și s-au marcat peste 2,5 goluri. În 16 din ultimele 17 meciuri Aubameyang și compania au marcat minim un gol.

Pronostic: GG&peste 2.5 goluri
Cotă: 1.80
Miză: 5/10

VEZI AICI BILETUL ETAPEI DE COTA 50!

Atalanta vs. AC Milan, Serie A

Vecine de clasament Atalanta și AC Milan, se vor întâlni în meci direct pe stadionul echipei din Bergamo. Distanța dintre cele două echipe este de șase puncte, destul de greu de surmontat de Milan chiar dacă ar obține victoria astăzi.

Atalanta nu a fost învinsă în ultimele șapte meciuri. În ultimele cinci partide gazdele au obținut patru remize. Ofensiva echipei din Bergamo este una care produce multe goluri, în condițiile în care în ultimele opt întâlniri Atalanta a marcat minim un gol. Defensiva nu este la fel de bine organizată, primind minim un gol în ultimele cinci partide.

AC Milan a suferit două înfrângeri în ultimele trei jocuri, iar sezonul acesta este și el unul destul de modest. Probleme milanezilor sunt în defensivă deoarece ofensiva și-a arătata clasa și a marcat în ultimele 13 meciuri. În deplasare, oaspeții vin după trei remize în ultimele trei jocuri.

Pronostic: GG&peste 2.5 goluri
Cotă: 1.90 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 5/10

Stoke vs. Arsenal, Premier League

Arsenal este la doar trei puncte de ultimul loc în BIG 4, iar rezultatele din ultima perioadă oferă șansa tunarilor de a prinde ’’la mustață’’ un loc de Champions League. Pentru acest lucru, au nevoie de cele trei puncte astăzi și apoi să aștepte greșeala echipelor din față.

Aflată pe poziția a 13-a, Stoke nu mai are niciun obiectiv pe acest final de sezon. Se pare că în jocul gazdelor a apărut relaxarea deoarece în ultimele opt etape au reușit să o învingă doar pe Hull. În șapte din ultimele opt meciuri au primit minim câte un gol.

Arsenal se află într-o formă pe care nu au mai avut-o în acest sezon. Tunarii au obținut pentru prima oară patru succese în ultimele cinci etape din Premier League și echipa lui Arsene Wenger vine după două victorii cu scorul de 2-0.

Pronostic: 2
Cotă: 1.75 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 5/10

CSM București vs. Dinamo București, Cupa României

A doua semifinală a Cupei României la handbal masculin pune față în față finalistele sezonului campionatului trecut de campionat, CSM București și Dinamo București. Practic, pe hârtie, sunt cele mai tari echipe și din această ediție a Ligii Naționale, fapt însă demonstrat până acum doar de dinamoviști.

Meciul are loc pe teren neutru, la Ploiești, dar indiferent de locul în care s-au jucat partidele directe dintre cele două rivale bucureștene, am avut rezultate surpriză, dar destul de mult spectacol.

Avantajul CSM-ului poate fi acela că a disputat un meci de curând, chiar dacă a fost pierdut, 27-28 la Turda, în semifinalele campionatului. A fost, de fapt, prima înfrângere a vicecampioanei de la eșecul cu 32-33 de acasă chiar cu Dinamo, ce data din 14 decembrie 2016! Campioana nu a jucat de mai bine de două săptămâni un meci oficial, un fapt ce te poate scoate puțin din ritm. Nu sunt absențe notabile pentru acest duel.

Pronostic: CSM București +2.5 goluri
Cotă: 1.85 – disponibilă în oferta Sportingbet
Miză: 4/10

H 65 Hoors HK vs. Lokomotiva Zagreb, Cupa Challenge

Returul finalei Cupei Challenge la handbal feminin pleacă de la un nesperat +4 pentru Lokomotiva Zagreb, avantaj obținut în urmă cu o săptămână pe teren propriu. A fost o victorie fantastică a croatelor, în condițiile în care suedezele plecau cu prima șansă.

Hoors are un moral beton după ce în urmă cu doar trei zile a reușit să elimine pe Lugi în semifinala campionatului și să meargă în ultimul act, unde va întâlni pe Savehof. A fost o victorie muncită, 24-23, într-o partidă în care a reușit o primă repriză foarte bună. De altfel însă, defensiva este un atu important pentru Hoors în meciurile importante.

Lokomotiva Zagreb a ieșit puțin din prim-plan-ul handbalului european. Gruparea croată este în scădere de nivel, are o echipă destul de tânără și rămâne de văzut cum va reacționa într-o partidă cu trofeul pe masă. Este o formație însă destul de ambițioasă, ce compensează prin agresivitate și dăruire.

Pronostic: Sub 46.5 goluri
Cotă: 1.75 – disponibilă în oferta Superbet
Miză: 4/10

Rostov Don vs. SG BBM Bietigheim, Cupa EHF

Așa cum era firesc, Rostov Don își va salva sezonul european început dezamăgitor prin câștigarea Cupei EHF. Rusoaicele au câștigat în tur cu 28-25 și teoretic nu prea pot pierde trofeul.

Va fi, probabil, un spectacol făcut de Rostov în fața fanilor, așa cum a obișnuit în Cupa EHF. Campioana Rusiei a pierdut ultima oară pe teren propriu în fața celor de la CSM București, 20-22, în meciul decisiv pentru calificarea în Main Round-ul Ligii Campionilor.

Bietigheim a avut, per-total, un sezon reușit. Gruparea germană a cucerit titlul în întrecerea internă, iar calificarea în această finală este un bonus. Totuși, Rostov este o nucă prea tare, fapt demonstrat în toate cele trei meciuri directe din acest sezon: 20-23, 24-34 și 25-28, toate în Cupa EHF.

Pronostic: Peste 53.5 goluri
Cotă: 1.85 – disponibilă în oferta Sportingbet
Miză: 3/10

Cocks vs. BK 46, SM Liiga

Finala campionatului Finlandei le pune față în față pe Cocks și BK 46, cele mai bune echipe din sezonul regulat. Gazdele sunt mari favorite la câștigarea campionatului, un fapt ce se va realiza în proporție de 99% având în vedere diferența de valoare dintre cele două formații.

Cocks crește frumos și se află la cel mai bun sezon din istorie. Finlandezii au transferat bine în vara trecută, au adus jucători din spațiul ex-sovietic de valoare, care au făcut diferența și au pus umărul serios la rezultatele fantastice de până acum: câștigarea Cupei Baltice și calificarea în grupele Cupei EHF.

BK 46 nu se poate lăuda cu performanțe notabile în handbal, iar statutul de club amator nu-i permite să emită pretenții în fața lui Cocks. De altfel, rezultatele directe spun totul: de fiecare dată Cocks s-a impus categoric.

Pronostic: Cocks -8.5 goluri
Cotă: 1.85 – disponibilă în oferta Betano
Miză: 6/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.