Flash Tips: Încheiem săptămâna cu dreptul!

0

Așa cum v-am obișnuit, căutăm să obținem profit maxim de pe urma evenimentelor importante din sportul european. Am pregătit în acest sens opt sugestii de pronosticuri, din fotbal și tenis, peste care vă invităm să aruncați un ochi.

Tottenham vs. Manchester United, Premier League

Chelsea a sărbătorit câștigarea titlului, iar celor de la Tottenham le-a rămas să își securizeze poziția a doua a clasamentului. Astăzi pe White Hart Lane va veni Manchester United, în calitate de echipă oaspete, iar Tottenham pornește cu prima șansă la cele trei puncte.

Tottenham a fost principala urmăritoare a campioanei. Pe propriul teren este singura echipă din Premier League care nu a pierdut vreun meci și doar în două partide nu a reușit victoria. Înainte de înfrângerea cu West Ham, de etapa trecută londonezii au avut o serie de nouă victorii consecutive.

Manchester United are șanse aproape nule să mai prindă loc de Champions League din Premier League. Diavolii nu au mai obținut o victorie de patru partide, iar în două din ultimele trei meciuri nici nu a marcat vreun gol. Ultimele patru meciuri directe dintre cele două echipe, echipa aflată pe teren propriu s-a impus fără să primească gol.

Pronostic: 1
Cotă: 1.85
Miză: 4/10

Crotone vs. Udinese, Serie A

În Serie A mai sunt doar nouă puncte puse în joc. Crotone are de recuperat patru lungimi față de Empoli pentru a nu evolua sezonul viitor în Serie B, și astfel ar trebui să avem o formație a gazdelor ce va da totul pe teren pentru victorie.

Echipa românului Adrian Stoian traversează o formă foarte bună care îi face pe fani să spere la salvare. În ultimele șase meciuri Crotone este neînvinsă, interval în care a obținut patru victorii. În ultimele șase partide au marcat de fiecare dată minim un gol. Astăzi ne așteptăm să vedem noi goluri din partea ofensivei conduse de Falcinelli.

Udinese va termina acest sezon la mijlocul clasamentului, în funcție de ultimele rezultate pe care le va obține. În ultimele două meciuri din deplasare, oaspeții de astăzi au suferit două înfrângeri în care nu au marcat niciun gol și au primit șapte.

Pronostic: 1
Cotă: 1.83 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 5/10

Deportivo Alaves vs. Celta Vigo, Primera Division

Aflate la distanță de șapte puncte, cele două adversare din acest meci sunt într-o formă total diferită. Atât Alaves, cât și Celta vor aborda relaxate aceste ultime două etape din Primera Division.

Cu trei victorii și două egaluri în ultimele cinci jocuri, Alaves traversează o formă bună, iar în urma acestor rezultate a ajuns pe poziția a zecea a clasamentului. În patru din ultimele cinci meciuri au marcat minim un gol, ceea ce înseamnă că ofensiva este într-o formă bună.

Doar Granada are o formă de moment mai slabă ca Celta Vigo. În ultimele patru etape Celta a suferit înfrângeri pe linie, însă la mijlocul săptămânii au reușit un egal pe Teatrul Viselor după cinci înfrângeri. Doar că nici acel egal nu i-a ajutat deoarece au pierdut calificarea în finala Europa League.

Pronostic: 1
Cotă: 1.75 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 5/10

Athletic Bilbao vs. Leganes, Primera Division

În încercarea de a termina între primele șase avea dreptul de a participa în cupele europene, Athletic Bilbao o va întâlni astăzi pe Leganes. Bascii au nevoie de cele trei puncte pentru că nu își mai permit pași greșiți, mai ales după după înfrângerea de etapa trecută.

Athletic vin după trei victorii în ultimele trei meciuri pe propria arenă și în ultimele zece meciuri de acasă au marcat minim un gol. În ultimele opt jocuri au suferit doar două înfrângeri, iar această formă pe care o traversează bascii le dă speranțe pentru participarea în cupele europene în viitorul sezon.

Leganes este sigură de participarea în viitorul sezon din La Liga. În ultimele șapte jocuri au suferit cinci înfrângeri, dar în ultimele trei partide au reușit două victorii, ceea ce înseamnă că sunt într-o creștere de formă. În ultimele trei partide în care Leganes a evoluat, ale gazdelor a marcat o singură echipă.

Pronostic: 1&peste 2.5 goluri
Cotă: 2.24 – disponibilă în oferta Superbet
Miză: 4/10

Torino vs. Napoli, Serie A

Două din echipele spectaculoase ale campionatului se află față în față la Torino, într-o partidă cu o miză reală doar pentru oaspeți.

Într-un top al meciurilor cu goluri multe, cele două formații se află pe pozițiile trei, respectiv unu. Torino are 23 de partide cu minim trei goluri marcate, în timp ce Chiricheș și colegii săi au unul mai mult.

Torino a ajuns la 14 meciuri consecutive în care a marcat, dar a și primit gol. Torino este de altfel echipa cu cea mai slabă defensivă dintre formațiile aflate în prima jumătate, 56 de goluri încasate, o medie de 1.6 pe meci!

Napoli se luptă pentru locul doi și are o șansă importantă astăzi de a trece peste Roma, în condițiile în care băieții lui Spaletti au meci greu, cu Juventus, acasă. Forma recentă este bună și, practic, după eliminarea din Ligă cu Real Madrid napoletanii au cedat puncte doar cu Juventus și la Sassuolo.

Pronostic: X2&GG
Cotă: 1.64 – disponibilă în oferta Superbet
Miză: 7/10

AS Roma vs. Juventus, Serie A

Ar putea fi o ultimă răbufnire de orgoliu pentru romani în acest sezon, care vor încerca să demonstreze că merită locul secund în campionat, după Juve. Ar trebui să ne așteptăm la un meci intens, între două rivale, dar trebuie să ținem cont de un aspect important.

Roma nu-i va avea pe Dzeko și Strootman pentru acest derby, primul accidentat, iar al doilea suspendat. În plus, este al treilea meci foarte important pentru fani, după 1-3 cu Lazio de pe teren propriu și 4-1 la Milan, iar factorul fizic ar putea avea un cuvânt de spus.

Doar că nici Juventus nu e o echipă prea proaspătă din punct de vedere fizic. Torinezii l-au pierdut și pe Sami Khedira în urmă cu cinci zile, în duelul cu Monaco, accidentat, dar astăzi au șansa de a pune mâna, matematic, pe titlu.

Pronostic: X
Cotă: 3.40 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 3/10

Fernando Verdasco vs. Donald Young, ATP Roma

Zgura europeană pare să fie un adevărat inamic pentru americanul Donald Young, care-și face foarte rar apariția la turneele pe suprafața roșie care nu se dispută în SUA. De obicei, Young vine în Europa pentru sezonul de zgură la un turneu pregătitor pentru Roland Garros, unde va intra pe tabloul principal, iar competiția aleasă este cea de la Roma.

Doar că sorții nu au fost blânzi cu Young, iar în primul tur americanul va da peste Fernando Verdasco, un stângaci redutabil pe zgură, care-l conduce în meciurile directe cu 3-0.

Jocul lui Young pur și simplu nu poate funcționa pe zgură, în timp ce Verdasco se simte în largul său pe terenuri lente precum cele de la Roma. Un meci câștigat de iberic în minimum de seturi n-ar trebui să fie o afacere prea complicată.

Pronostic: 2-0
Cotă: 1.72 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 6/10

Thomaz Bellucci vs. Thiago Monteiro, ATP Roma, Calificări

Thomaz Bellucci și Thiago Monteiro sunt doi jucători care vin din generații diferite ale tenisului brazilian, dar care se aseamănă foarte, foarte mult ca stil de joc. Duminică, ei se vor înfrunta în calificările de la Roma, iar miza va fi accederea pe tabloul principal de concurs al celui de-al doilea Masters pe zgură al anului.

Ambii brazilieni sunt stângaci, au învățat să-și folosească la maximum serviciul, iar tendința lui Bellucci de a juca seturi lungi și foarte strânse contra tenismenilor cu o servă bună e încurajatoare pentru un pariu pe peste 21,5 game-uri.

La Roma, ambii au jucat bine în primul tur de calificări, Bellucci l-a învins clar pe Dzumhur, iar Monteiro l-a depășit pe Herbert. În singurul meci direct, jucat în luna februarie, în Brazilia, a fost nevoie de trei seturi pentru stabilirea unui câștigător, așa că o nouă partidă echilibrată e destul de ușor de intuit.

Pronostic: Peste 21.5 game-uri
Cotă: 1.83 – disponibilă în oferta Superbet
Miză: 5/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.