Biletul Zilei: Două evenimente din handbal pentru o cotă de 2.40!

0

Biletul zilei de duminică este format exclusiv din partide de handbal. Sunt două meciuri interesante, cu miză destul de ridicată, iar cota finală este una foarte atractivă: 2.39!

Potaissa Turda și CSM București se vor afla față în față din nou după patru zile de la primul meci din semifinalele campionatului. Cele două vor juca astăzi finala mică a Cupei României, dar ne așteptăm să vedem o echipă a CSM-ului destul de motivată.

Motivată din cauza clinciurilor dintre oficialii celor două echipe, de-a lungul acestui sezon. CSM București a ratat locul doi în sezonul regulat în detrimentul ardelenilor, iar în primul meci din semifinalele play-off-ului a pierdut tot la limită. În schimb, Potaissa este angrenată pe trei fronturi, iar în semifinala cu Constanța a părut cu frâna de mână trasă, oboseala având un cuvânt mare de spus.

În Elveția, Kadetten și Pfadi Winterthur vor disputa primul meci al finalei campionatului. Kadetten are prima șansă la victorie, este de departe cea mai bună echipă din Elveția, dar Winterthur a crescut destul în ultima vreme.

Ultimul meci direct a avut loc în urmă cu ceva mai bine de o lună, tot la Schaffhausen, iar Pfadi a câștigat cu 30-26. A fost însă un meci fără miză, pentru că Kadetten își asigurase deja primul loc și avantajul terenului propriu până în ultimul act.

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Handbal Cupa României Potaissa Turda vs. CSM București2 1.80 29-33 Da
 Elveția Handbal NLA Kadetten Schaffhausen vs. Pfadi Winterthur1 1.33 31-18 Da
COTĂ FINALĂ: 2.39MIZĂ (unități): 5/10 Da

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.