Flash Tips: Patru pronosticuri pentru prima zi a săptămânii!

0

Începem o nouă săptămână cu gândul de a vă oferi sugestii de pronosticuri corecte. Cum oferta este destul de săracă, ne-am oprit atenția doar asupra a două evenimente din sportul european.

Watford vs. Chelsea, Premier League

După ce vineri Chelsea a reușit să câștige matematic titlul în Premier League, astăzi o așteaptă un nou meci. Pe Stamford Bridge va veni Watford într-o partidă care este restanță din etapa a 28-a. Ne așteptăm la un joc deschis pentru că ambele echipe și-au îndeplinit obiectivul și vor privi relaxate finalul de sezon.

Chelsea a dominat în întregime acest an competițional. Au șapte puncte avans față de Tottenham, dar și cele mai multe victorii. Elevii lui Antonio Conte au cea mai bună ofensivă, cu o medie de peste două goluri înscrise pe meci, dar și a doua defensivă. Ultimele patru meciuri ale albaștrilor au însemnat victorii, iar în ultimele trei nu au primit gol.

Watford este salvată matematic de la retrogradare, chiar dacă se află într-o formă de moment foarte slabă. În ultimele patru jocuri Watford nu a reușit să obțină vreun punct, pentru ca în ultimele șase partide oaspeții de astăzi să marcheze un singur gol.

Pronostic: Chelsea marchează în ambele reprize
Cotă: 1.72 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 5/10

David Goffin vs. Tomaz Bellucci, ATP Roma

Brazilianul Thomaz Bellucci a fost învins de compatriotul său Thiago Monteiro în ultimul tur al calificărilor de la Roma, dar a prins tabloul principal din postura de lucky loser și, luni, îl va înfrunta în primul tur pe belgianul David Goffin.

Iar misiunea lui Bellucci va fi foarte, foarte grea, în condițiile în care adversarul său se poate lăuda, în acest an, cu victorii la Djokovic, Raonic sau Thiem pe zgură, singurele înfrângeri venind în fața lui Nadal, în semifinale la Monte Carlo și în sferturi la Madrid, și în fața lui Khachanov, surprinzător, în optimi la Barcelona.

Goffin arată o formă senzațională, e capabil să se ia la trântă, pe zgură, cu cei mai buni jucători ai lumii, pe unii chiar îi bate, iar principalul avantaj al belgianului în meciul de azi e reprezentat de caracteristicile suprafeței de la Roma, zgura din capitala Italiei fiind, probabil, cea mai lentă din circuit. Pe o astfel de suprafață, Goffin va anihila mai ușor serviciul lui Bellucci și va putea rupe ritmul din spatele terenului, o victorie în două seturi nefiind foarte greu de obținut.

Pronostic: 2-0 
Cotă: 1.68 – disponibilă în oferta Unibet
Miză: 6/10

Jan-Lennard Struff vs. Bernard Tomic, ATP Roma

Neamțul Jan-Lennard Struff și australianul Bernard Tomic vor fi adversari în prima rundă a turneului de la Roma, într-un meci în care bookmakerii îl văd favorit pe reprezentantul Germaniei.

Cotele pentru victoria lui Struff sunt influențate de superioritatea pe zgură a germanului, care este mult mai atașat de suprafața roșie decât Tomic. Anul acesta, Struff a arătat un nivel bun în sezonul european de zgură, pierzând la jucători precum Kohlschreiber, Schwartzman, Bautista Agut sau Zverev și are, conform hârtiei, prima șansă.

Doar că Tomic a arătat mult mai bine decât de obicei pe zgură, a făcut sferturi la Istanbul, a stat foarte aproape de Raonic, iar la Madrid a pierdut în trei seturi cu Harrison. Australianul are șanse mici să se atingă de serva adversarului, dar încrederea în pariu e dată de modul în care Tomic s-a comportat pe propriul serviciu în ultimele săptămâni.

Pronostic: Peste 21.5 game-uri
Cotă: 1.80 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 5/10

Juan Martin Del Potro vs. Grigor Dimitrov, ATP Roma

Măcinat de accidentări în ultimii ani, argentinianul Juan Martin del Potro a încercat să-și înceapă sezonul de zgură la startul acestei luni, la Estoril, dar problemele medicale l-au făcut să se retragă după un prim tur câștigat, dar și să sară peste turneul de la Madrid.

Del Potro și-a revenit, însă, după două săptămâni în care a ales să nu forțeze, se află de câteva zile la Roma, iar în primul tur va da peste Grigor Dimitrov, în, probabil, cel mai interesant meci al primei faze a competiției.

Patru game-uri de serviciu clare, la începutul meciului, nu ar trebui să reprezinte o problemă pentru doi jucători precum Del Potro și Dimitrov. Ambii servesc bine, au obiceiul să închidă repede punctele și fac pasul în față, ambii au unele mici probleme la retur, astfel că șansele unui break în primele patru game-uri sunt destul de mici.

Pronostic: scor corect 2-2 după primele patru game-uri
Cotă: 1.80 – disponibilă în oferta Betfair
Miză: 5/10

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.