Flash Tips: Pronosticuri pentru finala Europa League și alte două evenimente din handbal

0

Competițiile europene se apropie de final, așa cum se întâmplă și cu Europa League astăzi. Este ziua marelui meci dintre Ajax și Manchester, de la Malmo, un duel ce se anunță foarte interesant și pe care echipa noastră l-a analizat atent. Avem și alte două pronosticuri pentru partide din handbal, pe care vă invităm să le urmăriți.

Ajax Amsterdam vs. Manchester United, Europa League

Ajax Amsterdam și Manchester se duelează în finala Europa League din acest sezon și sunt la doar 90 de minute distanță până la marele trofeu. Dacă la Manchester ne așteptam să o vedem în această finală, Ajax este surpriza acestui sezon. Cele două echipe au șanse aproximativ egale să câștige cupa, pentru că așa cum știm în finală valorile se egalează.

Ajax Amsterdam a făcut un sezon european extraordinar. În parcursul spre finală a eliminat adverare ca Legia, Copenhaga, Schalke și Lyon. Chiar dacă au terminat pe poziția secundă în Eredivise, lăncieri pot obține mai mult decât se așteptau, un trofeu european. O absență foarte importantă a olandezilor este cea a lui Lasse Schone. În trei din ultimele patru meciuri cei de la Ajax au obținut victorii în care au înscris minim trei goluri, dar vorbim de partide din campionatul intern.

Pentru Manchester United acest meci este ultima șansă de a mai juca în grupele Champions League sezonul viitor. The Special One va avea mari probleme în alcătuirea primul 11 pentru că nu se va putea baza pe 7 jucători foarte importanți. Unul dintre absenți este chiar Zlatan Ibrahimovic, pentru care este o ocazie unică să obțină un trofeu european în țara natală, Suedia. În drumul spre finală englezii au trecut de Saint Etienne, FK Rostov, Anderlecht și Celta Vigo. În ultimele 5 meciuri disputate în toate competițiile, Manchester United a obținut o singură victorie.

Pronostic: ambele marchează
Cotă: 1.95 – disponibilă în oferta Superbet
Miză: 5/10

AHC Dunărea Călărași vs. HC Vaslui, Liga Națională

Sezonul poate lua sfârșit pentru ambele formații astăzi, în cazul în care gazdele se vor impune la finalul celor 60 de minute. În primul meci din seria pentru locurile 7-8, Călărașiul s-a impus cu 30-29 la Vaslui.

Așadar, miza nu este una foarte mare, iar locul din clasament contează doar pentru statistici. În aceste condiții, vom vedea o victorie a gazdelor, pentru că un meci în plus înseamnă doar cheltuieli suplimentare. Mizăm însă pe faptul că vom vedea și multe goluri, în condițiile este ultimul meci din sezon pentru călărășeni în fața propriilor fani.

Pronostic: 1&peste 57.5 goluri
Cotă: 2.01 – disponibilă în oferta Superbet
Miză: 5/10

Pick Szeged vs. Veszprem, NB I

Returul finalei campionatului maghiar de handbal masculin are loc astăzi între cele două mari rivale, Pick Szeged și Veszprem. Campioana ultimelor nouă ediții are un avantaj de șase goluri după meciul tur, 23-17, din weekend.

E un meci în care Pick Szeged are astfel o misiune foarte dificilă, dar a arătat de-a lungul sezonului că se poate bate cu Veszprem. În turul sezonului regulat, Pick s-a impus cu 26-23 pe teren propriu, singurul meci direct disputat la Szeged de altfel. Au fost alte trei întâlniri de atunci, toate la Veszprem și toate câștigate de campioană: 24-22, 23-22 și 23-17. Meciuri strânse, pentru că și în victoria cu șase goluri din tur Pick a pus probleme, având 10-8 la pauză. Elementul comun este numărul mic de goluri, iar foarte probabil și acest meci se va desfășura după aceleași coordonate.

Pronostic: sub 50.5 goluri
Cotă: 1.85 – disponibilă în oferta Superbet
Miză: 6/10

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.