Sorana Cârstea vs Elina Svitolina, 24 mai 2016, Roland Garros

0

Sorana Cârstea va da piept marți de la ora 17.30 în turul I de la Roland Garros cu Elina Svitolina din Ucraina, locul 20 WTA, în al doilea turneu de Mare Șlem al anului 2016.

De la început vom spune că Sorana a arătat o formă foarte bună în ultima vreme, iar perspectivele pentru această dispută sunt încurajatoare.

Sorana a revenit recent în prima sută mondială, pe poziția a 99-a WTA mai exact. La 26 de ani, ea are un singur titlu major în carieră, câștigat tocmai în 2008, la Tashkent. În acest sezon însă, rezultatele bune au venit foarte des: semifinală la Rio de Janeiro sau “sfert” la Madrid, plus alte prezențe importante pe tablourile principale WTA.

În primul tur al calificărilor de la Roland Garros, românca a trecut de Zhang (China), scor 6-4, 6-0. Apoi, a dispus și de Cepelova (SVK) și Mertens (BEL), în minimum de seturi.

De cealaltă parte, Elina are doar 21 de ani și a ajuns deja în primele 20 de jucătoare ale lumii. Ea are deja patru trofee cucerite în carieră. Unul a venit chiar în acest an, la Kuala Lumpur (MAL), pe hard totuși.

Pe zgură însă, rezultatele au fost modeste în 2016. A participat la trei turnee și a câștigat un singur meci, la Madrid (SPA), contra lui Wickmayer (BEL), în set decisiv. La Roma (ITA), a pierdut în fața lui Puig (Puerto Rico).

Va fi primul meci direct între cele două, iar Sorana are la activ 3 victorii la rând, toate la Roland Garros în calificări, în timp ce Elina are 2 eșecuri consecutive, unul cu Puig la Roma și altul cu Gavrilova la Madrid.

Predicție 

Svitolina pleacă ușor favorită în această întâlnire, dar Sorana are potențialul necesar pentru a trece în turul următor, iar cota pentru victoria româncei este de minim 2.10, ceea ce reprezintă valoare.

 

 

Foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.