Angelique Kerber vs Kiki Bertens, 24 mai 2016, Roland Garros

0

Angelique Kerber, faimoasa campioană de la Australian Open, va debuta la Roland Garros 2016 marți de la ora 12, în compania olandezei Kiki Bertens, în primul tur al celui de-al doilea turneu de Mare Șlem al anului 2016.

Deși a impresionat o lume întreagă după succesul de la Australian Open, ultima perioadă pentru Kerber a fost una destul de dificilă, aceasta fiind eliminată în primul tur atât la Madrid, de către Barbora Strycova, cât și la Roma, unde cea care a învins-o a fost Eugenie Bouchard.

Însă, cu certitudine, Kerber (locul 3 WTA) are tăria psihică necesară să treacă peste aceste eșecuri și să înceapă cât mai bine acest turneu de Grand Slam. De asemenea, menționăm faptul că în acest sezon de zgură, ea a triumfat la Stuttgart, însă pe zgură indoor, după o finală cu conaționala Laura Siegemund.

Vorbind acum despre Kiki Bertens (58 WTA), trebuie să spunem că olandeza vine cu un moral extrem de ridicat aici, la Roland Garros, în urma dublei victorii din această săptămână de la Nurnberg, unde ea, deși a venit din calificări, a reușit să câștige turneul de simplu, succes la care s-a adăugat și victoria în turneul de dublu, alături de Johanna Larsson.

Statistic acum, singurul meci în care Kiki Bertens a mai înfruntat-o pe Angie Kerber în circuitul WTA s-a produs chiar în acest an 2016, în martie, la Miami, unde Kerber s-a calificat în urma abandonului olandezei la scorul de 1-1 la seturi.

7 victorii la rând pentru Bertens în circuitul WTA, două înfrângeri consecutive pentru Kerber, care chiar și așa, pornește fără îndoială cu prima șansă pe zgura pariziană, fiind cotată la acest moment cu a 5-a șansă la câștigarea turneului, după Serena, Halep, Muguruza și Azarenka.

Predicție 

Victoria lui Kerber este cotată la minim 1.35.

 

 

 

Foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.