ACS Poli Timisoara vs CSMS Iasi, 29 mai 2016, Liga 1

0

Poli Timișoara dă piept cu cei de la CSMS Iași, în ultima etapă a fazei de play-out din Liga 1, cea cu numărul 14, în sezonul competițional 2015/2016, cu începere de la ora 17. 

ACS Poli Timişoara a făcut figuraţie pe stadionul “Anghel Iordănescu”, fiind clar învinsă de FC Voluntari cu 5-0 runda trecută, retrogradând matematic din Liga 1.

Aşadar totul s-a terminat pentru timişoreni, pentru care partida cu CSMS Iaşi nu mai are nicio importanţă.

Pentru moldoveni acesta e un joc capital, ei au nevoie de o victorie la Timişoara, caz în care ar termina sezonul deasupra Craiovei. CSMS are avantajul meciurilor directe cu CSU, 3-0 şi 2-3 (în sezonul regulat ambele au beneficiat de 0,5 puncte). Aşadar pentru oaspeţi este unul dintre cele mai importante meciuri din istoria clubului, în timp ce pentru gazde, care sunt retrogradaţi şi cu numeroase absenţe de lot, este un meci de vacanţă.

Absenți 

Milan Mitić de la CSMS a primit în meciul cu FC Botoşani al 4-lea cartonaş galben din acest sezon şi va fi suspendat o etapă. Oaspeţii nu vor putea conta nici pe mijlocaşul maghiar Lukács Bőle, care este accidentat.

La Poli, stoperul Gabriel Cânu şi închizătorul Cătălin Doman au fost eliminaţi la Voluntari şi vor fi suspendaţi pentru partida cu ieşenii.

Mijlocaşul central Jenkins Ross este şi el suspendat. Nu vor putea juca duminică nici Claudiu Belu, Cristian Scutaru, Abel Suárez, Ovidiu Popescu, Fernando Llorente, Pedro Henrique, cu toţii fiind accidentaţi şi Ram Strauss, Lys Gomis şi Everon Pisas, care au plecat de la club.

Echipe probabile 

ACS Poli Timişoara: Smaranda – Melinte, Fridrich, Manu Torres – Javi Hernández, Rajcomar, Croitoru, Goga, Sorescu – Elek, Zicu.

CSMS Iaşi: Grahovac – Voicu, Frăsinescu, Ciucă, Ţigănaşu – Llullaku, Creţu, V. Gheorghe, Enescu – A. Cristea, Golubović.

CSMS Iaşi are cele mai multe remize din play-out, 5 în 13 etape. Moldovenii au câştigat un singur punct în ultimele 3 etape. Echipa din Dealul Copoului are un singur eşec în ultimele 13 partide disputate în deplasare.

ACS Poli Timişoara are o singură victorie în 13 etape de play-out.

Predicție 

Victoria moldovenilor în fața fostului mentor, Ionuț Popa, este cea mai bună alegere, la minim 1.40.

Spor la bani și nu uita să te pregătești de câștiguri cu EURO 2016.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.