CS Universitatea Craiova vs Petrolul Ploiesti, 29 mai 2016, Liga 1

0

CSU Craiova dă piept cu cei de la Petrolul, în ultima etapă a fazei de play-out din Liga 1, cea cu numărul 14, în sezonul competițional 2015/2016, cu începere de la ora 17.

CS Universitatea Craiova avea nevoie de cele 3 puncte în meciul disputat joi în Gruia cu CFR Cluj, pentru a se califica în Europa League. “Alb-albaştrii” au jucat slab, fiind bătuţi clar de “feroviari” cu scorul de 4-0.

În urma acestei înfrângeri formaţia antrenată de Daniel Mogoșanu şi Victor Naicu şi-a compromis considerabil şansele de a debuta în cupele europene. Înaintea ultimei etape, ambele formaţii au acelaşi număr de puncte, 36, la fel ca şi CFR Cluj. Oltenii depind acum de rezultatul meciului ACS Poli Timişoara – CSMS Iaşi în care moldovenii nu trebuie să câştige.

Petrolul Ploiești a pierdut ultimul meci din acest sezon, disputat pe teren propriu, 0-1 cu Concordia Chiajna. Acest eşec nu a contat prea mult pentru “lupii galbeni”, care erau retrogradaţi după deplasarea de la Voluntari.

Absenți 

Constantin Mişelăricu a primit în meciul cu Concordia Chiajna al 4-lea cartonaş galben din acest sezon şi va fi suspendat o etapă la Petrolul. În plus, după ce mijlocaşul algerian Karim Ziani a plecat de la echipă înaintea meciului cu Concordia Chiajna, alţi doi jucători au decis să plece. Este vorba de fundaşul stânga francez, Fabrice Begeorgi şi mijlocaşul francez Abdellah Zoubir. Mijlocaşul dreapta Bogdan Gavrilă şi mijlocaşul stânga Daniel Stana, sunt în continuare accidentaţi.

La CSU, nu va juca împotriva prahovenilor fundaşul dreapta Sebastian Achim, care a primit cartonaş roşu în meciul precedent de la Cluj. Nuno Rocha a primit în meciul cu CFR Cluj al 4-lea cartonaş galben din acest sezon şi va fi suspendat o etapă. Fundaşul dreapta Andrei Dumitraş şi stoperul Stephane Acka sunt în continuare accidentaţi, la fel şi închizătorul brazilian Madson cu mijlocaşul Nicuşor Bancu, iar atacantul Andrei Ivan este plecat la echipa naţională.

Echipe probabile 

CSU: L. Popescu – Popov, Iliev, Luică, Vătăjelu – R. Petre, Zlatinski, Mateiu, Hergheligiu – Băluţă, Măzarache.

Petrolul: I. Popescu – Al. David, Benga, R. Alecsandru, Beţa – Mareş, Bucşă, Guerriero, Astafei – Paolucci, Pacar.

Petrolul Ploieşti are cel mai slab atac din play-out, înscriind 9 goluri în 13 etape. Echipa din Prahova a câştigat un singur punct în ultimele 3 partide disputate “afară”. CS Universitatea Craiova este neînvinsă în meciurile de play-out de acasă.

Predicție 

Cotele pentru victoria gazdelor au scăzut sub un prag mizerabil de 1.20, dar recomandarea noastră este minim 1.70 pentru Craiova marchează în ambele reprize.

Spor la bani și nu uita să te pregătești de câștiguri cu EURO 2016.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.