Concordia Chiajna vs FC Voluntari, 29 mai 2016, Liga 1

0

Concordia Chiajna dă piept cu cei de la FC Voluntari, în ultima etapă a fazei de play-out din Liga 1, cea cu numărul 14, în sezonul competițional 2015/2016, cu începere de la ora 17.

Concordia Chiajna a tratat meciul cu ultima clasată Petrolul Ploiești din runda trecută cu maximă seriozitate, reușind să se impună cu scorul de 1-0. În urmă acestui succes, echipa antrenată de Adrian Falub a evitat matematic meciul de baraj. Înaintea ultimei etape, “alb-verzii” se află pe poziția 5 în clasamentul play-out al Ligii 1, având 6 puncte în plus fată de FC Voluntari și fiind doar la 2 puncte de locul 1, care asigură calificarea în Europa League.

Concordia poate prinde Europa League, cu condiția să o bată pe Voluntari (ceea ce ar fi posibil), iar CSMS Iași, CS Universitatea Craiova și FC Botoșani să piardă (ceea ce e totuși greu de crezut).

FC Voluntari nu a avut nici-o emoție în partida sustinută pe teren propriu cu ACS Poli Timișoara, din ultima etapă, pe care a învins-o la scor 5-0. În urma acestui succes, echipa antrenată de Florin Marin și Sorin Popescu a evitat matematic retrogradarea. “Alb-vișinii” nu au reușit insă să evite și meciul de baraj, pe care îl vor disputa cu învingătoarea dintre UTA și Dunărea Călărași.

Absenți 

Bogdan Țâru de la Voluntari a primit în meciul cu ACS Poli Timişoara al 4-lea cartonaş galben din acest sezon şi va fi suspendat o etapă. Vlad Achim va fi și el suspendat. Atacantul Alexandru Tudorie are 3 cartonaşe galbene, astfel că probabil nu va fi folosit la Chiajna, pentru a evita o eventuală suspendare în meciul de baraj.

La Concordia, gazdele nu au jucători suspendaţi pentru derby-ul ilfovean. Vor lipsi în continuare fundaşul dreapta Ştefan Bărboianu şi închizătorul Gabriel Giurgiu, care sunt accidentaţi.

Echipe probabile 

Concordia Chiajna: Bălgrădean – Feussi, Tincu, Odibe, Niasse, Bucurică – M. Cristescu, Obodo, Purece – Milevskiy, Pena.

FC Voluntari: Balauru – Filipov, Novaković, Maftei, Mitache – Novac, N. Grigore – Căpăţână, Ştefănescu, L. Iorga – Voduţ.

Concordia Chiajna este neînvinsă, acasă, în 6 meciuri de play-out. Echipa lui Adrian Falub a câştigat 9 puncte în ultimele 3 etape. Ilfovenii au primit gol în ultimele 4 meciuri susţinute pe teren propriu.

Voluntariul are un singur rezultat de egalitate, după 13 etape de play-out, dar “alb-vişinii” au 4 înfrângeri în 6 meciuri de play-out jucate în deplasare. Ultimele 4 meciuri din deplasare ale ilfovenilor au fost de peste 2,5 goluri.

Predicție 

X pauză–1 final este de jucat la minim 5.00

Spor la bani și nu uita să te pregătești de câștiguri cu EURO 2016.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.