Serie A: ponturile și analizele etapei a 2-a (27-28 august)

0

Serie A programează etapa cu numărul 2 din actualul sezon, iar primul meci se va disputa sâmbătă începând cu ora 21.00, când pe Olimpico din Roma va sosi campioana Juventus.

Vă rugăm să rețineți că pentru meciurile ale căror analize nu sunt postate, articolul va fi updatat cu maxim 6 ore înainte de începerea partidei.

Lazio vs. Juventus sâmbătă 27 august ora 19.00 

Echipa noastră a prefațat corect evoluțiile ambelor echipe în meciurile pe care le-au avut în prima etapă, prevăzând goluri în ambele porți la partida disputată de Lazio în deplasarea de la Atalanta și victoria lui Juve pe propriul teren împotriva Fiorentinei. În prima partidă oficială cu Simone Inzaghi pe bancă, Lazio a oferit un adevărat specatol fotbalistic pe terenul Atalantei, jucându-se cu garda jos, spectatorii având parte de 7 goluri. Ciro Immobile a debuatt cu gol pentru laziali, iar ceilalți marcatori au fost Lombardi, Hoedt și Cataldi.

Juventus a dispus de Fiorentina cu 2-1, dar dominația torinezilor a fost de o manieră categorică, Tătărușanu având câteva intervenții salutare. Deși nu a fost folosit titular, Pipita Higuain a fost introdus în partea secundă și a reușit primul gol în tricoul bianco-nerro. De remarcat evoluția foarte bună a tânărului Gabonez Mario Lemina, adus de la Marseille în această vară, care se anunță un înlocuitor de succes pentru Pogba.

10 victorii are Juve în fața lui Lazio în ultimele 11 întâlniri! Recomandăm cota minimă de 1.85 pentru victoria lui Juventus.

Napoli vs. AC Milan sâmbătă 27 august ora 21.45 

Napoletanii și-au arătat limitele cu care ne-au obișnuit în debuturile de sezon, remizând în prima etapă în fieful nou-promovatei Pescara, 2-2, după ce au fost conduși cu 2-0 la pauză. Maurizio Sarri s-a dovedit inspirat înlocuindu-l pe Insigne după  pauză cu belgianul Dries Mertens, acestuia fiindu-i suficiente 10 minute pentru a reuși o doppieta cu care a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj. S-au putut observa, însă, fisuri destul de zdravene în sistemul defensiv napoletan.

Milan a fost protagonista unei partide de poveste în prima etapă, cu un deznodământ fericit. Bacca a reușit un hattrick la adăpostul căruia AC Milan părea destul de SAFE în minutul 91 cînd conducea cu 3-1. A urmat un gol de 3-2 al torinezilor reușit de Daniele Baselli, care a aruncat în aer finalul prelungit cu 5 minute suplimentare, pentru ca, în minutul 96, oaspeții să primească un penlaty ce părea să aducă un punct nesperat. A ieșit însă, la rampă, tânărul portar în vârstă de doar 17 ani al lui AC Milan, Gianluigi Donnarumma, cu un prenume predestinat, parcă, pentru poarta Squadrei Azzura. Acesta a parat penalty-ul executat de Belotti și i-a asigurat lui Montella un debut cu 3 puncte în noul sezon.

Recomandăm PESTE 2,5 goluri înscrise în meci la cote minime de 1.70

Inter vs. Palermo duminică 28 august ora 19.00 

Frank de Boer a debutat cu stângul pe banca lui Inter, pierzând în prima etapă cu 2-0 la Verona în fața lui Chievo. Sistemul defensiv cu 3 fundași centrali a fost penetrat cu ușurință de 2 ori de veronezi și a demonstrat că nu este bine pus la punct. Inter și-a dominat adversarul la capitolul posesie și ocazii de gol, dar randamentul mai bun raportat la numărul de ocazii l-a avut trupa în galben.Ivan Perisic și Rodrigo Palacio au început meciul pe bancă, nefiind 100% apți de joc.

Palermo a cedat pe teren propriu, după cum anticipam în articolul de analiză al primei etape, în fața lui Sassuolo, iar echipa antrenată de Davide Ballardini nu va avea o misiune ușoară în acest sezon. Delasările pe Giuseppe Meazza nu le priesc sicilienilor, în ultimele 10 întâlniri cu Inter gazdă înregistrând 7 înfrângeri și 3 egaluri.

Recomandăm victoria lui Inter în handicap de 2 goluri diferență, la cotă minimă 1.90.

 Cagliari vs. AS Roma duminică 28 august ora 21.45 

Duminică seară pe Sant Elia vine AS Roma, echipă care deși s-a instalat în fotoliul de lider după prima etapă, suferă enorm pentru ratarea calificării în Champions League, după o dublă ciudată cu FC Porto, în care a avut nu mai puțin de 3 eliminați. Spaletti trebuie să găsească o soluție pentru această „gaură” din bugetul clubului roman și să pregătească o strategie prin care la finalul sezonului de Serie A să fie pe unul din primele două locuri, ceea ce i-ar asigura calificarea în grupele Ligii Campionilor în sezonul viitor.

Cagliari a revenit în Serie A și a dat impresia la un moment dat că o va face bine după ce a deschis scorul în deplasarea de la Genoa, în minutul 66. În ultimele 12 minute, însă, echipa lui Massimo Rastelli a încasat 3 boabe și a dat cu piciorul unui posibil rezultat bun. Joao Pedro și Daniele Dessena sunt două absențe foarte importante din linia mediană a lui Cagliari pentru această partidă. Rămâne de văzut cum va funcționa sistemul defensiv cu 3 fundași al gazdelor în fața unui atac devastator de care dispune AS Roma.

Recomandăm X2 și minim 3 goluri la cote minime de 2.10.

 Crotone vs. Genoa duminică 28 august ora 21.45 

Nou-promovata Crotone a pierdut la debut în deplasarea de la Bologna, o înfrângere logică, dar venită foarte târziu. Echipa antrenată de Davide Nicola a avut numai sarcini defensive, gazdele punând presiune din prima clipă și reușind să înscrie în minutul 87 prim Matia Destro, punând capăt unui tir de 21 de șuturi la care a fost supusă micuța echipă cu ambiții mari. Totuși, un obiectiv realist pentru Crotone rămâne supraviețuirea pe prima scenă a fotbalului italian la finalul sezonului.  Adrian Stoian a fost titular pe banda dreaptă a atacului lui Crotone și ne așteptăm să fie și la meciul de duminică.

Genoa a reușit o revenire miraculoasă pe Marrasi în prima etapă, învingând Cagliari cu 3-1, toate golurile genovezilor fiind marcate în ultimul sfert de oră. Pavoletti a fost titular în atacul genovez, susținut de veteranul Goran Pandev. Cele două formații s-au mai întâlnit doar în Serie B, iar Genoa este în avantaj.

Recomandăm X2 și maxim 2 goluri înscrise în meci la cotă minimă de 2.00.

Fiorentina vs. Chievo duminică 28 august ora 21.45 

Fiorentina a avut de făcut față celui mai dificil adversar din Serie A la debutul în noua stagiune. Trupa viola s-a deplasat pe Juventus Stadium unde a încercat să facă un meci cât mai bun. Paolo Sousa a avut de înfruntat cea mai bună echipă din fotbalul italian din ultimii 5 ani, dar și unele absențe de lot. Scorul final a fost 2-1, iar dominația juventinilor a fost pe măsură. Nicio șansă pentru Tătărușanu care a gafat în meci, însă, din fericire pentru el, nu a încasat gol la acea fază. Pe Artemio Franchi, managerul portughez va avea la dispoziție toți jucătorii.

Chievo a avut un start bun, învingând în prima etapă o echipă cu pretenții de TOP 4 la finalul sezonului, Interul lui Frank de Boer. Echipa din Verona are evoluții foarte imprevizibile, iar ultimele 5 partide directe de pe Artemio Franchi s-au încheiat cu victoria Fiorentinei.

Recomandăm victoria Fiorentinei la cote minime de 1.70.

Sampdoria vs. Atalanta duminică 28 august ora 21.45 

Marco Giampaolo a debutat cum nu se putea mai bine pe banca Sampdoriei, înregistrând un succes în deplasarea de la Empoli în prima etapă a sezonului 2016-2017. Golul victoriei a fost înscris de columbianul Luis Muriel în minutul 37, iar victoria Sampdoriei a fost categorică, dominând la toate capitolele statistice. Este de așteptat să vedem aceeași formulă cu doi atacanți trimiși în teren din primul minut, veteranul Quagliarela fiind trimis în avanposturi alături de Muriel.

Atalanta a fost implicată în cel mai specatculos meci al primei etape de Serie A, la capătul căruia a plecat răpusă de Lazio, pe propriul teren, scor final 3-4. Apărarea în 3 fundași pregătită de Gian Piero Gasperini, a avut de suferit în fața atacului lazial. Atacantul chilian Mauricio Pinilla este o absență notabilă din tabăra oaspeților.

Recomandăm PSF X la cote minime de 1.70.

Sassuolo vs. Pescara duminică 28 august ora 21.45 

Sassuolo merge ”ceas”, conform așteptărilor noastre de până acum, echipa antrenată Eusebio di Francesco aflându-se pe recomandările echipei noastre de până acum atât pe biletul zilei cât și în ponturile individuale, din Europa League și din Serie A, iar până acum nu a dezamăgit deloc. Jocul etaat este unul încântător, deschis, un stil care aduce cu cel al echipelor germane. În prima etapă s-au impus la limită pe terenul lui Palermo, iar acum au șansa de a lega cea de-a doua victorie la rând. În grupele Europa League, Sassuolo va juca împotriva lui Genk, Athletic Bilbao și Rapid Viena.

Pescara a debutat cu un egal puțin probabil înaintea întâlnirii cu Napoli, însă la pauză deja se contura o primă mare surpriză după ce nou-promovata conducea cu 2-0 vice-campioana Italiei. Echipa antrenată de Massimo Oddo și-a arătat, însă, limitele după pauză când a fost egalată la 2. Puține șanse în partida de duminică, dar nimic nu e imposibil. Pescara nu a câștigat niciodată pe Mapei Stadium, indiferent de competiție.

Recomandăm cote minime de 1.65 pentru 1 solist.

Torino vs. Bologna duminică 28 august ora 21.45 

Torinezii au fost protagoniștii unui meci nebun pe San Siro în prima etapă. Conduși cu 3-1 în minutul 90, elevii lui Sinișa Mihajlovici aproape că se resemnaseră, dar un gol al lui Daniele Baselli din minutul 92 a aprins o flacără a speranței pentru cele 3 minute de prelungire rămase. Și soarta le-a întins o mână de ajutor prin penalty-ul primit în ultima fază a meciului. Oportunitatea uni punct nesperat a fost irosită, însă, de autorul primului gol, Andrea Belotti, care a ratat de la punctul cu var.

Bologna a dominat copios partida de pe teren propriu împotriva nou-promovatei Crotone și a reușit în cele din urmă să se impună cu un gol reuțșit în minutul 87 de Mattia Destro. Pentru acest meci, Roberto Donadoni nu îi va avea la dispoziție pe Floccari, Donsah și Ferrari.

Recomandăm 2 sau 3 goluri înscrise în meci la cotă minimă 2.00.

Udinese vs. Empoli duminică 28 august ora 21.45 

Udine și Empoli sunt două dintre victimele primei etape, gazdele de astăzi fiind aruncate chiar pe ultimul loc după eșecul usturător suferit pe Olimpico în fața lui AS Roma, 0-4. A fost un debut de coșmar pentru Giuseppe Iachini pe banca lui Udinese și va trebui să găsească rapid o soluție pentru a face uitată prestația modestă din prima etapă. Pentru această partidă, tehnicianul în vârstă de 51 de ani nu se va putea baza pe Thereau, suspendat, Davide Faraoni, Musavu-King, Molla-Wague și Heurtaux, accidentați.

Empoli a suferit un eșec în prima rundă în fața Sampdoriei, pe propriul teren, scor 0-1. Mai mult de atât, veteranul Maccarone a luat cartonaș roșu direct în minutul 85 al partidei, iar Giovanni Martusciello nu se va putea baza pe el în următoarele 2 etape. Nu se anunță zile prea senine pentru Empoli, iar deplasarea pe Dacia Arena se anunță una foarte dificilă.

Recomandăm 2 sau 3 goluri în meci la cote minime de 2.00.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.