Primera Division: ponturile și analizele etapei a 2-a (26-28 august 2016)

0

Campionatul spaniol de fotbal revine în acest week-end cu o nouă rundă, a doua din noul sezon, după o primă săptămână în care mari puteri ale Regatului, ca Atletico Madrid, Valencia sau Bilbao, au început cu stângul. Vă rugăm să rețineți că pentru meciurile ale căror analize nu sunt postate, articolul va fi updatat cu maxim 6 ore înainte de începerea partidei.

Betis Sevilla vs. La Coruna, vineri 26 august, 21.45 

Real Betis pornește cu prima șansă în această seară, fiind avantajată de faptul că este echipa gazdă și va juca pe propriul teren, acolo unde va avea parte de sprijinul suporterilor. “Alb-verzii” au avut evoluții destul de bune în ediția precedentă de campionat, terminând pe poziția a 10-a, salvându-se lejer de la retrogradarea în eșalonul secund al fotbalului spaniol. În acest sezon, echipa pregătită de Gus Poyet a debutat cu stângul, suferind o înfrângere drastică în duelul de pe “Camp Nou” cu Barcelona, acolo unde a fost învinsă cu 6-2 de campioana en-titre, într-o partidă în care Ruben Castro a izbutit o dublă. Trebuie menționat faptul ca Real Betis vine după cinci partide fără victorie, ce-i drept, patru dintre ele fiind amicale.

Deportivo La Coruna de partea cealaltă pornește din postură de outsider, însă rămâne de văzut dacă acest lucru se va confirma și pe teren, mai ales că gruparea galiciana a debutat cu victorie în campionat, având un moral bun pentru acest duel. “Alb-albastrii” au terminat pe locul al 15-lea în ediția precedentă de La Ligă, salvându-se cu ceva emoții de la retrogradare, terminând sezonul într-o manieră modestă, după un început foarte bun de campionat.

Disputele dintre cele două au produs spectacol în perioada recentă, ultimele cinci înfruntări încheindu-se cu goluri la ambele porți. În ultimul meci direct, a fost 2-2 scorul, pe 13 februarie anul curent, La Corună. La gazde lipsesc azi Digard, Martin și Navarro, iar Betis nu are indisponibili.

Recomandăm ambele marchează la cota minimă 1.90. 

Espanyol vs. Malaga, vineri 26 august, ora 23.00 

Espanyol, fosta trupă a lui Costel Gâlcă, e văzută drept favorită în acest joc. În ediția precedentă de campionat, cu Costel Gâlcă pe bancă, gruparea catalană s-a salvat cu greu de la retrogradare, terminând în cele din urmă pe poziția a 13-a, în 38 de etape adunând 43 de puncte. În prima etapă a acestui sezon, echipa pregătită acum de Quique Sánchez Flores a dat piept cu Sevilla, împotriva căreia a reușit să marcheze patru goluri, însă în ciuda acestui lucru nu a obținut niciun punct, pierzând cu 6-4.

Gruparea celor de la Malaga a arătat destul de bine în ediția precedentă de campionat, izbutind să termine chiar sub zona locurilor europene, mai exact pe poziția a opta, în 38 de etape acumulând 48 de puncte. În acest sezon, echipa pregătită de Juande Ramos a întâlnit-o pe Osasuna, echipă venită din eșalonul secund, în fața căreia a reușit să obțină doar o remiză, într-o partidă disputată pe teren propriu, încheiată 1-1. În perioada de pregătire, Malaga a suferit doar o singură înfrângere în nouă partide amicale, venită în urmă unor lovituri de departajare, reușind însă opt victorii.

La Espanyol nu vor putea juca Duarte și Prieto, în timp ce Wellington de la Malaga este încă accidentat la genunchi. 1-1 a fost scorul ultimului joc direct. În ultimele cinci întâlniri directe, cele două nu au oferit spectacol, însă nici nu s-au “zgarcit” la goluri, fiecare din aceste înfruntări încheindu-se cu minim două reușite.

Recomandăm X la finalul partidei la cota minimă 3.20.

Eibar vs. Valencia,  sâmbătă 27 august, ora 19.15  

Eibar și Valencia se întâlnesc într-un meci interesant din a doua rundă a campionatului spaniol. Valencia vine după un mare eșec în prima rundă, acasă cu Las Palmas, 2-4, în timp ce gazdele de azi au pierdut și ele, 2-1 la La Coruna, trupa lui Andone. Ambele deci sunt în foame de puncte și e de presupus că vom avea o încleștare de zile mari pe Municipal de Ipurua.

Niciuna dintre echipe nu are probleme de lot, iar ultima partidă directă a fost un succes clar pentru Valencia, un 4-0 pe 20 aprilie anul curent. De altfel în 4 întâlniri directe în toată istoria, Valencia are 3 succese, Eibar smulgând un singur egal la limită, 1-1 în 2015.

Ca date statistice, Valencia a pierdut ultimele 4 jocuri din La Liga, iar Eibar nu a câștigat în niciunul din ultimele 6 jocuri în campionatul spaniol. În 6 din ultimele 7 jocuri ale Valenciei în deplasare din La Liga, s-au marcat peste 3 goluri.

Recomandăm ambele marchează la cota minimă 1.85.

Osasuna vs. Real Sociedad sâmbătă 27 august ora 19.15

Osasuna se întoarce în Primera după două sezoane petrecute în Segunda și își va face debutul pe propriul teren în fața celor de la Sociedad. Cu toate că echipa lui Eusebio, Real Sociedad, a pierdut în primul meci cu 0-3 în prima etapă, a fost o trupă extrem de dinamică pe parcursul celor 90 de minute. Este posibil ca rezultatul înregistrat duminica trecută pe Anoeta să fie unul înșelător, într- o înfruntare cu un Real Madrid care se află într-o formă de joc foarte bună.

Osasuna a obținut o remiză valoroasă pe La Rosaleda în prima partidă din La Liga, cu Malaga, însă s-a văzut faptul că cei din Pamplona mai au mult până să arate a echipă omogenizată.

1-1 a fost scorul ultimului joc direct, în 2014 abia. Osasuna nu a mai câștigat din 2012 cu Real, care nu se va putea baza pe Babic și Granero sâmbătă seară. Gazdele au tot lotul valid.

Recomandăm PSF X la cotă minimă 1.60.

Real Madrid vs. Celta Vigo sâmbătă 27 august ora 21.15

Real Madrid este fără dubii favorita certă a acestei înfruntări, având un lot mult mai valoros, fiind avantajată și de faptul că este echipa gazdă, jucând pe teren propriu, acolo unde de cele mai multe ori obține victorii categorice. Echipa lui Zidane a început perfect în noua ediție de campionat, obținând o victorie categorică pe un teren greu, învingând la scor de neprezentare pe “Anoeta”, în fața celor de la Real Sociedad, Gareth Bale ieșind la rampă cu o dublă, tânărul Asensio marcând și el. Cristiano Ronaldo este indisponibil după accidentarea din finala campionatului european, iar în această seară va lipsi, Pepe, Benzema și Keylor Navas fiind și ei incerți.

Celta Vigo de partea cealaltă pare “victima sigura” în această seară, mai ales că ultimele cinci vizite pe “Santiago Bernabeu” nu au fost de bun augur, toate fiind înfrângeri. Echipa galiciana pare extrem de slăbită după plecarea lui Nolito la Manchester City, spaniolul fiind un jucător ce a contribuit mult la rezultatele din urmă cu un sezon. În tabăra celor de la Celta Vigo, situația Iago Aspas este pusă sub semnul întrebării, accidentandu-se ușor în această săptămână, însă mai multe surse îl dau pe atacantul spaniol ca și titular în această seară. Real a câștigat categoric ultimele patru înfruntări, în fiecare marcând minim trei goluri, Celta fiind o trupă care nu prea a pus probleme pe Bernabeu.

Recomandăm Real câștigă ambele reprize la cota minimă 2.10.

Leganes vs. Atletico Madrid sâmbătă 27 august ora 23.15

După un debut dezamăgitor pe teren propriu în fața celor de la Alaves, Atletico vrea să uite acest semi-eșec și în această seară vor da totul în meciul cu Leganes, echipă care în prima etapă a reușit să se impună pe terenul celor de la Celta Vigo, în chiar primul meci din istorie în La Liga.

În meciul cu Alaves, Atletico a ratat foarte multe ocazii, iar în această seară e de presupus că jucătorii lui Simeone vor fi mult mai atenți în fața porții și se vor despinde rapid pe tabelă. În plus, Atletico trebuie să țină pasul cu granzii Real și Barcelona, care în prima etapă au bătut la scor, 3-0 și respectiv 6-2.

De la oaspeți vor lipsi Jota, accidentat la gleznă și Moya, care suferă de ceva timp de o accidentare la genunchi. Ultima dată cele două s-au întâlnit în 2015, într-un amical câștigat de Leganes cu 1-0. Până atunci însă, ultima întâlnire data din 2002, în Cupa Regelui, 2-0 tot pentru micuța trupă din Spania. Ultima victorie a lui Atletico vine abia în 2001, 3-0 în deplasare.

Recomandăm 2 solist la cota minimă 1.60. 

Alaves vs. Gijon duminică 28 august ora 19.15 

Deportivo Alaves și Sporting Gijon se vor întâlni în cadrul etapei a doua din La Liga. În prima etapă, ambele echipe au produs câte o surpiza. Gazdele de astăzi, nou-promovate în acest sezon au smuls un punct pe terenul finalistei Champions League din acest an, Atletico Madrid. Un 1-1 dătător de speranță pentru ceea ce va urma. De partea cealaltă, Gijon a învins suprinzator acasă cu 2-1 pe Athletic Bilbao, echipă calificată în grupele Europa League. 

Cele două echipe s-au întâlnit și în această vară într-un meci amical câștigat de Alaves cu 1-0. E greu de spus cine este favorită în acest meci, Alaves vine cu euforia promovării iar Gijon cu experiență acumulată sezonul trecut în La Liga.

Feddal de la gazde, iar Atmane și Lora de la oaspeți sunt absenți. Ultima victorie a lui Gijon datează din 2015, tot un 1-0.

Recomandăm PSF X la cota minimă 1.55.

Las Palmas vs. Granada duminică 28 august ora 19.15 

Las Palmas vine după o victorie categorică și surprinzătoare în prima etapă, la Valencia, scor 4-2, cu un Kevin Prince Boteng în mare formă, aflat la apus de carieră. Va urma un meci cu Granada în runda secundă, o Granada care a făcut și ea un egal surprinzător, cu Villarreal, 1-1.

3-2 ultim meci direct pentru Granada, tot în Primera. Doar 4 meciuri directe între cele două au fost, Granada conducând cu 2-1, mai înregistrându-se și un egal.

Doar Tanausu este singurul absent, de la gazde, Granada având tot lotul valid. Las Palmas are 4 victorii în ultimele 5 jocuri, iar Granada, fosta trupă a lui Torje, doar 2 succese în ultimele 5 partide.

Recomandăm 1 solist la cota minimă 1.90.

Bilbao vs. Barcelona duminică 28 august ora 21.15 

Athletic Bilbao, deși este echipa gazdă și are avantajul propriului teren, este fără dubii outsiderul acestei înfruntări, având un lot inferior din punct de vedere valoric. În ediția precedentă de campionat, bascii au avut evoluții bune, terminând pe poziția a cincea în clasament, asigurându-și astfel un loc în grupele Europa League, acolo unde vor avea adversari accesibili ca Genk, Rapid Viena sau Sassuolo. În acest sezon, echipa pregătită de Ernesto Valverde a început cu stângul, pierzând în deplasarea de la Sporting Gijon, fiind învinsă cu 2-1. Merită menționat faptul că în urmă cu un an Bilbao o umilea pe Barcelona pe teren propriu, în prima manșă a Supercupei, scor 4-0.

Barcelona de partea cealaltă nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind o echipă extrem de valoroasă, în acest an având ca obiectiv câștigarea celui de-al treilea titlu de campioană consecutiv. Catalanii au început bine în noul sezon, cucerind deja primul trofeu, impunându-se în fața celor de la Sevilla în Supercupa Spaniei, învingând cu 2-0 pe “Ramon Sanchez Pizjuan”, câștigând la scor de neprezentare pe teren propriu. În campionat, Barcelona a debutat în stil de campioană, în prima etapă izbutind să o “zdrobeasca” pe Real Betis, pe care a învins-o cu 6-2. Săptămâna această, catalanii au realizat un transfer interesant, aducându-l pe Jasper Cillessen de la Ajax, înlocuindu-l pe Claudio Bravo, care a plecat la Manchester City.

În general, Barcelona nu are probleme în duelurile cu Bilbao, exceptând acea înfrângere umilitoare din Supercupa Spaniei, gruparea catalană a câștigat opt din ultimele zece confruntări.

Recomandăm 2 solist la cota minimă 1.55.

Villarreal vs. Sevilla duminică 28 august ora 23.15 

Gazdele din această seară se află într-o formă foarte slabă, fiind fără victorie în ultimele șapte partide, în acestea primind zece goluri, marcând doar patru. “Submarinul galben” vine după o înfrângere suferită în deplasarea de la Monaco, ratând calificarea în grupele Ligii Campionilor, urmând să joace în Europa League, acolo unde le va avea ca adversare pe Steaua București, Zurich și Osmanlispor. Primul meci de campionat nu a fost de bun augur pentru trupa lui Fran Escribá, remizand în deplasarea de la Granada, într-o partidă încheiată 1-1.

În sezonul trecut, “alb-rosii” de la Sevilla au câștigat Europa League pentru a treia oară consecutiv, asigurându-și astfel un loc în grupele Ligii Campionilor, jucând și în Supercupa Europei, acolo unde însă au pierdut în fața celor de la Real Madrid. De asemenea, trupa lui Jorge Sampaoli a fost implicată și în Supercupa Spaniei, acolo unde a dat piept cu o altă forță a fotbalului spaniol, Barcelona, în fața căreia a pierdut cu 2-0 pe teren propriu și 3-0 în deplasare. În campionat însă, lucrurile au stat diferit pentru Sevilla, reușind să treacă peste meciurile slabe, obținând o victorie spectaculoasă în fața celor de la Espanyol, într-o partidă încheiată 6-4.

În general, meciurile directe dintre cele două au oferit deseori spectacol, 10 din ultimele 11 înfruntări încheindu-se cu reușite la ambele porți.

Recomandăm ambele marchează la cota minimă 1.60.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.