Ligue 1: ponturile și analizele etapei

0

După cinci etape scurse, Monaco ocupă prima poziție în clasamentul Ligue 1. Situația se poate schimba la mijlocul acestei săptămâni, când este programat duelul cu Nice, formație aflată surprinzător pe poziția a doua. A treia în acest moment, PSG are un meci facil la prima vedere, împotriva lui Dijon.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

Lille vs. Toulouse  – Marți, ora 20:00 

Lille are un început extrem de slab de sezon, iar vremurile în care se lupta pentru titlu par apuse. Etapa trecută, Lille a pierdut cu ultima clasată, Lorient, scor 0-1, după un meci in care elevii lui Frédéric Antonetti au tras un singur șut pe poartă. Lille a fost eliminată din preliminariile Europa League, fiind echipa din Franța care a părăsit cel mai rapid competițiile europene. De partea cealaltă, cei de la Toulouse vin cu un moral excelent după ce au reușit să provoace prima înfrângere a lui Guingamp din acest sezon. Toulouse are însă o singură victorie în deplasare, de la numirea antrenorului Pascal Dupraz din luna martie. Poate că a venit momentul atât pentru victoria din deplasare, cât și pentru o revanșă în fața lui Lille. Toulouse n-a mai câștigat de 10 ani la Lille, iar în ultimele 5 meciuri nu a reușit să marcheze. De la oaspeți vor lipsi Tongo Doumbia, Pavle Ninkov, Somalia și Jean-Daniel Akpa-Akpro.

Este meciul tipic de care trebuie să ne ferim. Recomandăm NO BET.

PSG vs. Dijon  – Marți, ora 22:00 

PSG s-a dezlănțuit etapa trecută în deplasare la Caen, iar acum urmărește să revină pe prima poziție a clasamentului din Ligue 1. Pe Parc des Princes vine Dijon, o echipă care nu a reușit să adune vreun punct în deplasare în acest sezon. Cavani a fost în formă maximă etapa trecuta, el reușind să marcheze patru goluri într-o singură repriză. Atacantul este însă incert pentru această partidă, la fel ca și mijlocașul Marco Veratti. Sunt șanse ca Unai Emery să producă modificări de efectiv ca urmare a programului încărcat al echipei din această perioadă. Oaspeții merg la Paris fără Marvin Martin și Julio Tavares, ambii accidentați. Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată în Ligue 1 în 2011, cand PSG s-a impus cu 2-0.

Recomandăm victoria gazdelor și minim 2 goluri marcate în prima repriză la cote minime de 1.85.

Nice vs. Monaco  – Miercuri, ora 20:00 

Cine ar fi crezut? Nice și Monaco se bat pentru supremație în Franța, în timp ce campionii de la PSG trag tare să le ajungă din urmă. Cu proprietari americani și cu transferuri spectaculoase, Nice se impune ca una din favorite la titlu în acest sezon. Cel puțin până acum, când a venit un moment al adevărului.

Monaco e și ea în formă, deși vremurile când patronul rus aducea jucători de zeci de milioane de euro au trecut. Nice vine după remiza cu Montpellier, scor 1-1, care a lăsat-o la 2 puncte în spatele adversarei de diseară. Monaco e neînvinsă în acest sezon, iar etapa trecută a învins-o pe Rennes cu 3-0 reușind să ajungă la 7 victorii consecutive. La gazde revin Mario Balotelli, Vincent Koziello și Ricardo Pereira, toți odihniți etapa trecută special pentru acest derby. Oaspeții l-au pierdut pe Nabil Dirar pentru 6 săptămâni, dar Benjamin Mendy ar putea să revină.

Nice a câștigat 7 din ultimele 8 partide de pe teren propriu din Ligue 1, în timp ce Monaco are victorii în toate cele 4 etape de până acum. În ultimele trei a reușit să înscrie cel puțin 3 goluri.

PSF X la cotă cotă minimă de 1.75 este recomandarea noastră.

Lyon vs. Montpellier – Miercuri, ora 20:00 

Lyon n-a impresionat etapa trecută în remiza albă cu Marseille, dar acum are șansa de se apropia de primele trei clasate după un început extrem de dezamăgitor de sezon. Montpellier vine după un meci în care a condus-o pe Nice, dar a fost egalată pe final. Ultimele patru partide dintre cele două echipe au fost extrem de spectaculoase, cu 20 de reușite în cele două porți. Gazdele se pot baza pe Emanuel Mammana, revenit după o suspendare de două etape, dar Maxime Gonalons a fost suspendat încă trei etape de catre Comisia de Disciplină. Nabil Fekir și Mathieu Valbuena ar trebui să revină pe teren, potrivit declarațiilor date de președintele Aulas. Jallet și golgheterul Lacazette sunt accidentați. Oaspeții nu au jucători absenți.

Recomandăm 1X și minim 3 goluri marcate în meci la cote minime de 2.00.

Bastia vs. Nancy  – Miercuri, ora 20:00 

Învinsă etapa trecută din penalty pe final de Saint Etienne, Bastia caută să-și recupereze ca de obicei punctele în fortăreața din Corsica. Nancy are probleme mari, dar vine după un egal cu Nantes, obținut în urma unei lovituri libere executate perfect de Loic Puyo. Nu a fost suficient însă pentru a părăsi zona retrogradării, iar antrenorul Pablo Correa a anunțat vremuri grele. Antrenorul gazdelor nu are multe opțiuni de a roti jucătorii, cu Florian Raspentino, Ismaël Diallo, Alexander Djiku și Farid Boulaya accidentați și cu Allan Saint-Maximin incert pentru această partidă. De la oaspeți, Alou Diarra și Issiar Dia acuză ceva probleme fizice și pot rata partida.

NO BET este recomandarea noastră.

Angers vs. Caen  – Miercuri, ora 20:00 

Angers a provocat surpriza etapei trecute, victorie la Bordeaux cu 1-0. Caen în schimb a fost umilta pe teren propriu de campioana PSG cu 6-0, Edinson Cavani reușind să înscrie de patru ori în prima repriză. Paierrick Capelle revine la gazde, dar Ismael Traore este incert. Antrenorul oaspeților și-a asumat rezultatul cu PSG și a anunțat că va schimba sistemul de joc. El nu are absențe importante în lot. Caen n-a dat gol în 5 din ultimele 7 deplasări.

Recomandăm evitarea acestei partide, NO BET.

Nantes vs. Saint Ettienne – Miercuri, ora 20:00 

Nantes a stopat seria de înfrângeri în meciul cu Nancy, când a reușit un egal, iar acum caută prima victorie din acest sezon. La Nantes vine Saint Etienne, echipă specializată în reușite de pe finalul partidei. Romain Hamouma a adus victoria etapa trecută cu Bastia pe final. „Verzii vor încerca să profite de atmosfera tensionată de la gazde, cu jucătorii și antrenorul contestați atât de fani cât și de conducere. De la Nantes nu sunt absențe noi, în timp ce Saint Etienne vine fără Henri Saivet, Pierre-Yves Polomat și Cheikh M’Bengue. Nantes a pierdut 5 din ultimele 6 partide de pe teren propriu în Ligue 1.

Recomandăm evitarea acestei aprtide deoarece cotele dezavantajează pariorii. NO BET.

Guingamp vs. Lorient – Miercuri, ora 20:00 

Guingamp și-a încheiat seria de meciuri fără înfrângere etapa trecută cu Toulouse, 1-2, iar antrenorul Antoine Kombouaré a declarat că nu și-a recunoscut proprii jucători. Urmează meciul cu Lorient, cea care a obținut prima victorie la meciul trecut cu Lille, în urma unui penalty controversat. De la gazde, Karl-Johan Johnsson este suspendat, iar Romain Salin este accidentat. Lorient nu se mai poate baza pe Benjamin Jeannot, suspendat timp de 10 meciuri pentru bruscarea arbitrului în partida cu Bastia. Cafu a ieșit accidentat din meciul cu Lille și are șanse mici să fie recuperat. Lorient a pierdut ultimele 4 deplasări din Ligue 1, perioadă în care a încasat cel puțin 2 goluri în fiecare meci. Gazdele s-au impus pe propriul teren cu Lorient în ultimele 9 meciuri din toate competițiile și au o medie de peste 2.5 goluri marcate pe partidă.

Recomandăm 1X și minim 3 goluri marcate în meci la cote minime de 2.50.

Metz vs. Bordeaux – Miercuri, ora 20:00 

Metz are o serie de trei meciuri fără gol primit și vine după o remiză cu Dijon în deplasare. Bordeaux în schimb a fost învinsă de Angers într-un meci în care Jérémy Ménez s-a accidentat iar Diego Rolan a fost eliminat. Și gazdele îl vor avea suspendat pe Cheick Doukouré, dar Benoit Assou-Ekotto și Milan Bisevac sunt apți de joc și au șanse mari să debuteze. De Bordeaux vor lipsi Menez și Rolan, dar și Valentin Vada, în timp ce Adam Ounas este incert. Ultimele 9 deplasări ale lui Bordeaux au atras o medie de peste 2.5 goluri pe meci.

PSF X la minim 1.70 este recomandarea noastră.

Rennes vs. Marseille – Miercuri, ora 22:00 

După 0-3 la Monaco, Rennes e înrezătoare că poate să obțină un rezultat bun cu un alt greu al fotbalului francez. Scorul e mult mai aspru decât desfășurarea partidei, astfel că gazdele au tot dreptul să creadă într-un rezultat mai bun. Marseille n-a reușit s-o învingă pe Lyon etapa trecută și a rămas în a doua jumătate a clasamentului în urma rezultatului de egalitate din derby. Antrenorul Franck Passi este obligat să găsească soluții rapid pentru redresarea echipei, mai ales că se spune că noul proprietar, americanul Frank McCourt, îi caută deja un înlocuitor. Gazdele nu au probleme importante de lot, iar de la Marseille vor lipsi Romain Alessandrini și Abou Diaby, ambii accidentați. Lassana Diarra are în continuare probleme cu spatele, iar revenirea sa pe teren este incertă.

Recomandăm 1.70 pentru victoria gazdelor cu rambursarea mizei în caz de egalitate.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.