Serie A: ponturile și analizele etapei

0

Etapa a cincea din Serie A începe cum nu se poate mai bine, cu derby-ul dintre AC Milan și Lazio, programat marți seară. Liderul Napoli se deplasează la Genoa, unde se anunță o atmosferă fierbinte, în timp ce formația lui Ciprian Tătărușanu și Ianis Hagi merge la Udine, într-un meci foarte interesant.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

AC Milan vs. Lazio – Marți, ora 21:45

Etapa intermediară din Serie A are o uvertură de excepție, marți seară când pe San Siro se vor întâlni AC Milan și Lazio Roma. Cele două echipe au jucat excelent în week-end, milanezii fiind veritabili performeri, după succesul pe terenul Sampdoriei, cu scorul de 1-0. În plus, ei au avut o zi mai mult de refacere față de Lazio.

Milanul a jucat vineri seara, iar Lazio sâmbătă. Lazialii s-au impus și ei foarte clar, 3-0 cu incomoda Pescara, un gol purtând semnătura fundașului român Ștefan Radu.  Milanezii au totuși probleme serioase de lot, fiind anunțați accidentați o serie de jucători ca Antonelli, Bertolacci, Fernandez sau Zapata.

Gazdele mizează însă pe inspirația golgeterului Carlos Bacca, marcator a patru goluri, ori pe concentrarea lui Ricardo Montolivo, integralist cu 360 de minute în tricoul rosso-neri din sezon.

În ultimele cinci meciuri directe dintre Milan și Lazio s-a înregistrat o medie aritmetică de 3 goluri înscrise per partidă. Mizăm că ambele echipe vor înscrie, o cotă oferită la valoarea minimă de 1.85.

Bologna vs. Sampdoria – Miercuri, ora 19:30 

Pe Stadio Renato Dall”Arra, Bologna primește replica formației Sampdoria Genova. Oaspeții s-au blocat după succesul de la finele lunii august, 2-1cu Atalanta, pierzând vineri cu 1-0 meciul de pe teren propriu, contra celor de la AC Milan.

Oaspeții au avut și o zi suplimentară de odihnă în perspectiva acestei deplasări la Bologna, lucru care s-ar putea să conteze. Interesant este că în trei din cele patru meciuri ale sezonului, în care au fost implicați fotbaliștii bolognezi, s-au marcat peste 2.5 goluri. Gazdele nu pot conta pe Antonio Mirante, căruia i-au fost descoperite problem cardiace, sau pe Mattia Destro, care are întindere. Nici la Sampdoria lucrurile nu sunt roze. Alvarez este suspendat după ce a primit cartonaș roșu, iar Tozzo, Sala și Pavlovic acuză accidentări care îi vor ține departe de teren pentru acest meci.

Cele două echipe sunt la egalitate de puncta, iar Bologna nu a pierdut acasă nici un punct. Totuși, duelul cu Sampdoria este mai tare decât precedentele meciuri acasă, cu Cagliari sau Crotone.

Încercăm o sugestie interesantă pentru dumneavoastră, X, deoarece niciuna dintre combatante nu a înregistrat până acum vreun egal în actuala campanie. Cota minima pentru acest semn este 3.15.

Atalanta vs. Palermo – Miercuri, ora 21:45

Palermitanii sunt fără victorie de patru meciuri, așa că se vor concentra foarte puternic pentru această deplasare la Bergamo. Fotbalul Italian poate produce, deseori, surprise, așa că acest meci este, folosind o frază șablonardă, deschis oricărui rezultat.

Kessie, în mare formă, este golgeterul gazdelor, cu patru goluri marcate în patru meciuri. Atalanta nu are absenți, în timp ce efectivul oaspeților va fi văduvit de prezența unor jucători ca Giuliano, Morganella, Quaison sau Rajkovic.

Palermo a pierdut ambele meciuri acasă, însă a remizat în ambele deplasări ale sezonului. Atalanta nu stă nici ea foarte bine la capitolul constanță și vine după un veritabil șoc, înfrângerea din week-end, 0-3 la Cagliari.

În sezonul trecut, la Bergamo, Atalanta a câștigat meciul cu Palermo, cu scorul de 3-0. Sugerăm NO BET pentru acest meci foarte greu de prevăzut ca rețetă pentru pariori.

Chievo vs. Sassuolo – Miercuri, ora 21:45

A doua echipă veroneză, din punct de vedere istoric și traditional, încearcă să facă uitată retrogradarea rivalei locale de la Hellas. Nu este ușor, mai ales că în runda intermediară vine în vizită o echipă de cupe europene, Sassuolo.

Meciul se anunță a fi extrem de tare, echilibrat și spectaculos. Chievo vine după victoria pe terenul din Udine, cu 2-1, fără să uite că exact în runda inaugurală a trecut de Inter acasă, cu 2-0.

Sassuolo a distrus Athletic Bilbao în Europa League, cu 3-0, după care a administrat în Serie A un sec 2-0 celor de la Genoa. Sistemul de joc utilizat, 4-3-3, foarte mobil și flexibil, începe să dea roade, așa că acel 0-3 din prima rundă, acasă cu Pescara, este foarte departe și poate fi tratat ca un accident nefericit.

Berardi și Sensi vor lipsi de la oaspeți, fiind accidentați.

Sugestia de pariere pe care v-o indicăm este dubla de X2, care se poate juca la o cotă minimă de 1.50.

Empoli vs. Inter Milano – Miercuri, ora 21:45

Meci foarte interesant, în care oaspeții vin după o victorie tonifiantă în Derby D”Italia, anunțată în precedentele analize, 2-1 cu Juventus.

Inter Milano a trecut însă peste euforie și dorește să confirme victoria contra campioanei en-titre, prin obținerea celor trei puncta puse în joc. Exceptând Europa League, în campionat Inter nu a pierdut în ultimele trei etape. Mauro Icardi este golgeterul echipei lui Mancini, cu patru goluri.

Empoli, de partea cealaltă, nu se află în cea mai bună formă. Cu 4 puncte în patru etape, Empoli plânge încă după remiza de pe terenul codașei Crotone. Nu sunt accidentați în cele două tabere, însă argentinianul Banega nu va putea fi utilizat, din cauza suspendării.

Inter Milano are prima șansă la obținerea victoriei și, ținând cont de bioritmurile diametral opuse ale celor două, mizăm pe 2 solist, cotă aflată în scădere, până la un minimum de 1.90.

Genoa vs. Napoli – Miercuri, ora 21:45

Stadio Luigi Ferraris va fi scena unei dispute extrem de încrâncenate, între Genoa și Napoli. Genovezii, după un start foarte bun, au pierdut primul meci etapa trecută, în deplasarea de la Sassuolo, coborând astfel din mult visatul fotoliu de lider. Gazdele l-au pierdut în acest meci și pe Veloso, suspendat după cartonașul roșu rezultat din două avertismente. Genoa mai are de recuperate și partida restanță contra Fiorentinei.

Napoletanii, vicecampioni en-titre, sunt liderii în exercițiu, cu 10 puncte accumulate și un golaveraj foarte bun,12-5. Callejon este golgeterul formației din Sud, cu 5 goluri marcate. Napoli nu îl va convoca pe internaționalul nostrum Vlad Chiricheș, a cărui refacere durează, dar nici pe El Kaddouri, care a suferit o întindere musculară.

E bine de știut că Napoli nu a mai pierdut de 7 meciuri oficiale, însă nu neapărat pentru a ne repezi cu miza pe această formație.

Informațiile diverse care ne creionează această dispută nu fac altceva decât să ne sugereze un mare NO BET cu privire la meciul Genoa – Napoli.

Juventus vs. Cagliari – Miercuri, ora 21:45 

Juve vine după înfrângerea din Derby D”Italia, când a fost întrecută de Inter Milano, în deplasare. Meciul cu Cagliari este mai greu decât pare la prima vedere, Bătrâna Doamnă acuzând deja o uzură în lotul care anul trecut cucerea lo scudetto. Sigur că torinezii păstrează în mod evident prima șansă, însă Cagliari poate fi o echipă surprinzătoare și care să forțeze apărarea, pentru obținerea unei remize.

Să nu îl uităm pe Marco Boriello, autor a patru goluri, cel mai eficient jucător al echipei oaspete, sau faptul că în ultimele șase partide Cagliari a marcat de fiecare dată.

Benafia, Marchisio și Sturaro sunt oamenii lipsă din distribuția gazdelor, în timp ce la Cagliari nu vor putea fi aliniați Dessenna și internaționalul moldovean Artur Ioniță.

Deoarece solistul pe mâna lui Juve nu prezintă o cotă atractivă, sugestia noastră este să jucați peste 2.5 goluri, la un coeficient minim de 1.50.

Pescara vs. Torino – Miercuri, ora 21:45 

Pescara este o echipă a extremelor, cu compartimente destul de bine întărite odată cu revenirea în primul eșalon valoric al fotbalului italian. Gazdele nu se pot baza pe Gyomber, care are piciorul rupt, în timp ce formația vizitatoare prezintă o serie de absențe cum ar fi cele ale lui Ajeti, Lopez sau Mollinaro. Cel mai dureros, pentru Torino, este faptul că s-a accidentat golgeterul Andrea Belotti, patru goluri reușite, care este incert pentru deplasarea de pe Stadio Adriatico – Giovanni Cornachia.

Pescara, cu 4 puncte în linia de clasament, se bazează pe luciditatea la mijlocul terenului a lui Zampano, autor a două pase decisive în actualul sezon. Nici una dintre echipe nu se aflăîn forma dorită. Torino nu a trecut acasă de codașa Empoli, 0-0, iar Pescara a pierdut ultimele două meciuri la rând.

Cele două echipe s-au întâlnit în ultimele sezoane în Cupa Italiei, când și-au împărțit victoriile.

Sugestia noastră pentru acest meci este NO BET.

AS Roma vs. Crotone – Miercuri, ora 21:45

Un singur prognostic este plauzibil pentru un astfel de meci. Roma nu poate să piardă puncta pe teren propriu, într-o dispută cu o echipă modestă, de valoarea celor de la Crotone. Nou-promovată, formația oaspete încă nu s-a orientat asupra coordonatelor valorice ale Serie A, fiind candidate certă la retrogradare.

Sigur, campionatul este lung și putem asista la răsturnări de situație, însă acest lucru nu implică, măcar în opinia noastră, o surpriză pe Stadio Olimpico.

Crotone a cucerit un punct, primul în sezon, etapa trecută, 1-1 cu Palermo, însă în deplasare a fost foarte timidă, întorcându-se mereu cu tolba goală. Romanii sunt pe locul al treilea în clasament, cu 7 puncte și vor să anihileze efectele înfrângerii din week-end, suferită pe terenul Fiorentinei.

Credem că Dzeko, Totti și compania vor ataca susținut din prima repriză, lucru care ne va confirma sugestia de pariere 1 pauză, de jucat la o cotă minimă de 1.45.

Udinese vs. Fiorentina – Miercuri, ora 21:45 

Meci interesant la Udine, unde echipa oaspete pornește ca favorită. Portarul român Tătărușanu s-a refăcut după accidentarea la cap și a reintrat, așa că este anunțat titular. Sperăm ca antrenorul portughez Paulo Sousa să îl convoace și pe Ianis Hagi, care până acum a jucat la echipa ”Primavera” a firenzinilor.

Udinese a pierdut acasă cu Chievo, după ce a învins la Milan, deci se simte mai bine pe teren strain decât în fața propriilor suporteri. Orestis Karnezis este cel mai constant jucător al gazdelor, el fiind integralist până acum, cu 360 de minute la activ. Samir și Widmer sunt accidentați din tabăra amfitrionilor.

De partea cealaltă, atacul Fiorentinei merge, echipa înscriind mereu în ultimele patru jocuri.

Mizăm pe victoria Fiorentinei, răsplătită cu o cotă minima de 2.30.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.