Bundesliga: ponturile și analizele etapei

0

Bundesliga ne propune o etapă intermediară, în care capul de afiș este duelul dintre Wolfsburg și Dortmund, de marți. Miercuri, campioana Bayern Munchen primește vizita lui Hertha Berlin, cele două formații fiind de altfel și singurele care au trei victorii din tot atâtea partide.

Vă rugăm să rețineți că articolul va fi actualizat pentru restul meciurilor.

VfL Wolfsburg vs. Borussia Dortmund – Marți, ora 21:00  

Meci greu pentru pariori, între două echipe cu greutate. Wolfsburg a simțit în sezonul trecut gustul primăverii europene, în Liga Campionilor și dorește să revină la masa bogaților. Acest lucru va fi posibil numai în cazul în care echipa ”lupilor” va avea evoluții constant bune, din care să adune punct după punct.

Wolfsburg nu a pierdut în ultimele cinci partide oficiale și dorește să păstreze acest trend pozitiv. Atenție la Yannick Gerhard, un colecționar de cartonașe galbene, două până acum, amănunt care, pentru cei care doresc adrenalină mai multă, poate însemna un pariu bine răsplătit.

Vor lipsi de la echipa gazdă, din pricina accidentărilor, fotbaliști de primă garniture ca Didavi, Guilavogui sau Luiz. În cealaltă tabără, lotul absenților este mai numeros. Borussia i-a pierdut pe Schurlle și Merino, în perspectiva acestui duel, care se adaugă mai vechilor indisponibili Sven Bender, Durm, Reus și Subotic.

Borussia poate să fi terminat golurile etapa trecută, în poarta lui Darmstadt, pe care a învins-o cu 6-0. Sugerăm dubla de 1X, avantajul terenului propriu fiind foarte important în acest context. Cota minima pentru acest tip de alegere este de 1.95.

FC Ingolstadt 04 vs. Eintracht Frankfurt- Marți, ora 21:00

Un alt meci care vas ta, mai mult ca sigur, sub semnul echilibrului. Frankfurt este vioara întâi, cu o sumă nesperată de 6 puncte adunate, din 3 rezultate tipic italienești: 2-1 cu Leverkusen, 0-1 cu Darmstadt și 1-0 cu Schalke. Oaspeții sunt inconstanți, putând alterna rezultate de excepție cu înfrângeri surprinzătoare, în special la meciurile susținute în deplasare. Frankfurt îi are accidentați pe Medojevic, Stendera și Varella.

La gazde nu va juca Bregerie, de asemenea indisponibil din motive medicale. Ingolstadt are un singur punct, cel cucerit în prima etapă cu Hamburg. În sezonul trecut, când cele două s-au văzut pentru prima data în actuala epocă, în Bundesliga, Ingolstadt a obținut patru puncta în confruntările directe cu Frankfurt.

Sugerăm pariul pe cota dublă de 1X, care poate fi jucat la un standard minimal de 1.30.

SV Darmstadt vs. Hoffenheim – Marți, ora 21:00

Un meci care pare dezechilibrat și în care toate argumentele teoretice conduc spre solistul pe mâna oaspeților. Iată câteva dovezi în acest sens, enumerate în rândurile de mai joc.

Hoffenheim are un pasator în formă, Andrei Kramaric având trei pase decisive în etapele scurse până acum. Darmstadt are o apărare foarte permisivă, contraperformanța sezonului aparținându-i, după înfrângerea cu 6-0 din meciul cu Borussia Dortmund. În total, Darmstadt a încasat 8 goluri în Bundesliga.

Gazdele au o serie destul de lungă de indisponibili, numele accidentaților fiind: Gondorf, Niemeyer, Platte, Rosenthal și Stroh-Engel. La aceștia se adaugă și nigerianul Obinna, aflat în stare de suspendare.

Schwegller, Sule și Terrazino vor fi absenți la echipa oaspete, care oricum păstrează prima șansă.

Sugestia noastră merge spre semnul 2, cota minima fiind în scădere. Victoria lui Hoffenheim este răsplătită cu 2.10 în acest moment.

SC Freiburg vs. Hamburger SV – Marți, ora 21:00 

Un meci între două echipe fără pretenții deosebite în plutonul Bundesligii, dar care va propune o luptă tactică destul de interesantă.

Freiburg nu excelează la capitolul defensive, apărarea gazdelor fiind responsabilă, prin greșeli individuale sau colective, de cele șase goluri primite în etapele anterioare. De partea cealaltă, Hamburg are un atac fără imaginație, vizitatorii nereușind victoria în ultimele trei partide oficiale.

Cheia jocului poate fi Vincenzo Grifo, care a oferit până acum coechipierilor de la Freiburg, două pase decisive. De anihilarea lui va depinde, în mare măsură, soarta acestui joc care ni se pare destul de puțin previzibil.

Fohrenbach, Kempf și Torrejon sunt accidentați la gazde, respectiv Diekmeier, de la echipa oaspete.

Sugerăm cititorilor noștri să se ferească de miza pe acest meci, varianta de siguranță fiind NO BET.

Bayern Munchen vs. Hertha Berlin – Miercuri, ora 21:00 

Campioana en-titre, Bayern Munchen, își propune să continue seria succeselor sub auspiciile Bundesliga, chiar dacă adversarul este unul dificil. Hertha Berlin este o echipă greu de învins, care se poate masa în propriul careu și poate crea densitate la mijlocul terenului. Chiar și în aceste condiții, în care oaspeții vor trage cu ghearele și cu dinții pentru un rezultat mare în fieff bavarez, Bayern rămâne favorita indubitabilă.

Atenție însă, Hertha Berlin nu a mai pierdut de patru meciuri consecutive. În schimb, Bayern răspunde cu o apărare beton, care a primit un singur gol până acum. La celălalt pol al echipei, Lewandowski este golgeterul campionatului, cu cinci reușite la activ.

Alaba, Badstuber, Hummels și Lahm sunt accidentați de la campioni, în timp ce oaspeții nu pot conta pe jucători ca Darida, Korber, Duda și Ronny.

Sugestia noastră este să jucăm la siguranță, 1 solist, cotația minimă în acest sens fiind de 1.15.

Bayer Leverkusen vs. FC Augsburg – Miercuri, ora 21:00

Pe BayArena din Leverkusen, o echipă ca Augsburg câștigă foarte greu. ”Aspirinele” sunt o echipă bună, care, în plus, au nevoie de puncte. Cu o linie de mijloc solidă, structură pe orizontală a echipei, Leverkusen poate face față oricărei provocări, iar dacă prinde o zi bună, este invincibilă.

Augsburg a acumulat doar trei puncte, iar principala grijă va fi evitarea retrogradări. Este bine de știut că Leverkusen a marcat minim un gol, în ultimele 15 partide oficiale.

La capitolul indisponibili îi avem pe Bellarabi și Yurchenko, respectiv Friedrich și Kohr. Par a fi mai importante absențele de la oaspeți, deoarece Leverkusen are un loc mai numeros, unde concurența valorică este mai bine conturată, în favoarea echipei.

Leverkusen va căuta să își repare moralul după două meciuri, inclusiv cel cu TSKA Moscova din Europa League, fără succes.

Mizăm pe solistul 1, cota minimă fiind de 1.45, în scădere față de valoarea inițială.

Schalke 04 vs. FC Koln – Miercuri, ora 21:00 

Minerii din Gelsenkirchen au un început nedorit de Bundesliga, fiind penultima clasată, fără nici un punct în cont. Ei, mai mult, nici măcar nu au marcat în primele trei partide, primind cinci goluri. Se pare că s-au mai rezolvat și din problemele de sănătate ale lotului, doar spaniolul Coke fiind anunțat ca indisponibil pentru această rundă intermediară.

Ghinionul celor de la Schalke este că astăzi întâlnesc o echipă în mare formă, Koln fiind una dintre protagonistele startului de sezon. Koln este neînvinsă, are 7 puncte și un golaveraj în oglindă față de al gazdelor, 5-0. Anthony Modeste, golgeterul oaspeților cu 3 reușite, este principala amenințare.

Lipsesc de la Koln fotbaliști ca Bittencourt, Maroh sau Kessler.

Sugestia noastră de pariere ține cont de logica rezultatelor de până acum, așa că vom alege dubla X2, care deja a scăzut destul de mult și poate fi jucată la valoarea de 1.70.

Werder Bremen vs. 1. FSV Mainz – Miercuri, ora 21:00

Joc tare între Werder Bremen și Mainz, cu două echipe capabile să joace frumos și eficient. Werder Bremen a început slab această campanie, iar apărarea a lăsat în mod evident de dorit, încasând 12 goluri până în prezent.

Această informație trebuie coroborată, în judecata de ansamblu a pariului, cu faptul că atacul celor de la Mainz este funcțional, având 8 reușite în cele patru runde care au trecut de la începutul acestei stagiuni.

Să parcurgem și lista absenților din cele două formații.la gazde nu vor evolua Caldirola, Eilers, Johansson și Kruse, în timp ce echipa vizitatoare va fi lipsită de aportul unor oameni ca Rodriguez, Silva sau Klement.

Considerăm că sugestia cea mai potrivită, pentru acest meci, este că Mainz va marca. Această cotă se găsește, pe panourile de pariere, la o valoare minimă de 1.40.  

RB Leipzig vs. Borussia Monchengladbach – Miercuri, ora 21:00

Fantastică această confruntare pe terenul din Leipzig, unde euforia promovării și a debutului de sezon poate aduce aminte de Mainz-ul de acum câteva sezoane. Cu 7 puncte, est-germanii sunt surpriza plăcută, rezultatele lor fiind grăitoare: 4-0 cu Hamburg, 1-0 cu Dortmund și 2-2 cu Hoffenheim, adică puncte obținute în compania unor adversare incomode.

Borussia Monchengladbach este redutabilă pe teren propriu, unde a luat 6 puncte în acest sezon, adică maximum. De urmărit evoluția atacantului oaspete Thorgan Hazard, care a înscris 3 goluri deja.

Absenți sunt Coltorti și Klostermann, de la gazde, respectiv Doucoure, Hermann și Scholz, de la formația vizitatoare.

Ambele echipe ne sunt ”simpatice”, așa că nu putem delimita un pronostic clar pe care să vi-l sugerăm. Așa că… NO BET.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.