Ridicarea non-valorilor la rang de tipsteri de către site-urile afiliate caselor de pariuri, în goana după trafic, constituie unul din elementele negative ce afectează dramatic optica și percepția pariorului român asupra fenomenului.

Din păcate, pe bună dreptate, majoritatea pariorilor aflați în căutare de informații cu adevărat elocvente sau de sugestii de pariere bine argumentate, recunosc faptul că în România, site-urile de profil care să aducă plus valoare pariorului sunt din ce în ce mai puține, în timp ce majoritatea promovează amatorismul și parierea haotică. Selecția evenimentelor este făcută după o analiză sumară a unor date statistice aflate la îndemâna oricui, iar mizele  selectate sunt fictive, de obicei setate pentru a impresiona audiența.

Fenomenul pariurilor ia amploare și pe rețele de socializare, unde foarte mulți scammeri cu conturi false postează bilete cu număr mare de meciuri combinate, multe dintre ele fictive, sau pretind a fi deținători de informații pre-match cu referire la rezultatul final al anumitor partide, informații pentru care pretind sume de bani.

În acest context, proiectul Piatadeponturi.ro a luat ființă în 2016 cu scopul de a veni în ajutorul pariorilor cu informații valoroase și unelte ajutătoare în funcție de tipologiile existente. Astfel, campania lansată în 2017 sub denumirea destul de dură NU MAI PARIA CA UN BERBEC, este menită să ofere suport educațional tuturor pariorilor, prin 3 masterclass-uri unicat la nivel informațional pe piața din România:

Masterclass-ul Secretul câștigurilor sigure din pariuri sportive este distribuit GRATUIT tuturor pariorilor și explică noțiuni de bază ale conceptului de betting exchange. De asemenea, pariorilor le sunt prezentate 4 studii de caz cu exemple concrete.

Toolkit-ul 3 strategii DE AUR folosite de pariorii profesioniști este un must-have pentru orice parior care dorește să realizeze profit. Sunt detaliate pe larg 3 stategii de pariuri clasice care nu se găsesc printre strategiile comune împrăștiate pe tot internetul. Ele sunt însoțite de recomandări de staking-plan, precum și de exemple și rezultate concrete obținute de tipsterii Piatadeponturi.ro pentru cititori în perioada Noiembrie 2016-Februarie 2017. Se adresează atât amatorilor de pariuri single cât și celor care caută să parieze cât mai multe meciuri.

Toolboxul Puterea Cotelor este o capodoperă inspirațională pentru căutătorii de profituri maximizate cu risc minim. Sunt explicate în detaliu aspecte, termeni și indicatori avansați din betting exchange, precum și 7 strategii extrem de eficiente aplicabile pe fotbal, însoțite de exemple concrete.

De asemenea, pe site-ul Piatadeponturi.ro este adăugat zilnic material informativ constând în articole de analiză, argumentare și recomandări de pariere venite din partea echipei redacționale formată din jurnaliști sportivi și tipsteri cu experiență și rezultate. Articolele pot fi consultate în cadrul categoriilor Biletul Zilei și Ponturile Zilei.  

Cele mai bune oferte și promoții ale caselor de pariuri recomandate de specialiștii noștri și licențiate în România, pot fi verificate în cadrul secțiunii Best Deals.

Punând credibilitatea cititorilor pe primul loc în topul priorităților noastre, am creat și secțiunea de Bilanț al recomandărilor echipei noastre, tocmai pentru a asigura transparența necesară implementării unei relații de parteneriat în pariuri sportive. Să fim serioși, nu există tipsteri care să câștige toate pariurile plasate, dar important este ca prin metodele de selecție a evenimentelor și a gestionării mizelor raportate la bankroll, atunci când se trage linie, încasările să fie mai mari decât cheltuielile!

#numaipariacaunberbec

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.