În așteptarea unui weekend plin de meciuri ale echipelor naționale, echipa noastră a analizat și selectat 3 meciuri de astăzi, a căror combinație oferă un factor multiplicator final de valoare aproape triplă comparativ cu miza stabilită.

HC Dunărea Brăila, echipa antrenată de Costică Buceschi, este principala urmăritoare a campioanei Europei în campionatul intern, însă diferența de valoare e imensă. Astăzi primesc vizita Coronei Brașov, echipă care nu mai e ce a fost sezoanele trecute, aflându-se undeva pe la mijlocul clasamentului. Ultimele 3 directe au fost câștigate de brăilence, dar de fiecare dată la limită (1-2 goluri).

Tot în Liga Națională, CSM București dispută meciul contra lui HCM Râmnicu Vâlcea în sala Traian din Vâlcea, deși teoretic este gazdă, însă în tur s-au deplasat vâlcencele la București pentru a ușura programul infernal al tigroaicelor, grație relațiilor strânse pe care team-managerul Andrei Luca le are cu managementul clubului din Vâlcea. Nu ne așteptăm la o partidă amicală, azi, dar nici nu vedem CSM-ul să se comporte „nepoliticos” la Vâlcea.

Columbia joacă sub presiune meciul din această noapte împotriva Boliviei, iar partida este un must-win pentru Bacca & co. Nu pare a fi un meci care să ne dea emoții având în vedere faptul că Bolivia are un bilanț șocant în deplasările din Preliminariile Campionatului Mondial, culegând 3 puncte din ultimele 30 de meciuri și încasând 17 goluri de la ultimul marcat.

Încearcă și serviciul nostru de SECRET TIPS. Află mai multe printr-un singur click!

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Romania Handbal LN Feminin Brăila vs. Brașov Brașov +7.5 HA 1.35 27-25 Da
 Romania Handbal LN Feminin CSM București vs. Vâlcea Vâlcea +8.5 HA 1.50 37-23 Nu
 Romania Fotbal Preliminarii CM 2018 Columbia vs. Bolivia Columbia -1.5 HA 1.45 1-0 Nu
COTĂ FINALĂ: 2.93MIZĂ (unități):5/10 Nu

  *valoarea cotelor a fost selectată din oferta Superbet

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri. Organizăm periodic și concursuri în urma cărora poți câștiga premii atractive!

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.