După o zi de pauză bine meritată, revenim cu o variantă de biletul zilei formată din două meciuri care ne-au atras atenția. Staking level-ul este păstrat la valori medii din moment ce sunt implicate  partide amicale.

Germania și Anglia dispută un meci amical în această seară pe Signal Iduna Park, chiar dacă termenul de amical ar trebui pus între ghilimelele de rigoare privind la rivalitatea istorică dintre cele două reprezentative. Din lotul nemților fac parte și jucătorii de Premier League Mesut Ozil, Mustafi, Leroy Sane și Emre Can. Va fi meciul de retragere a lui Lucas Podolski!

Cehia și-a programat o partidă amicală la Boleslav împotriva selecționatei Lituaniei, iar din punct de vedere al spectacolului nu putem avea mari așteptări de la această partidă. Am văzut Lituania și noi, la Giurgiu, când România s-a impus cu greu, anul trecut, 1-0. Lituania stă prost la capitolul goluri marcate, marcând de doar 3 ori în ultimele 14 deplasări.

 

TARASPORTCOMPETIȚIEEVENIMENTPREDICȚIECOTAREZULTATSTATUS
 Uniunea Europeana Fotbal Amical Germania vs. Anglia peste 2 goluri HA 1.37 1-0 Nu
 Uniunea Europeana Fotbal Amical Cehia vs. Lituania sub 3 goluri HA 1.56 3-0 void
COTĂ FINALĂ:2.14MIZĂ (unități):5/10 Nu

*valoarea cotelor a fost selectată din oferta 888sport

Crează un cont nou de jucător la 888SPORT prin intermediul acestui link și iți acordăm 2 luni de abonament Secret Tips GRATUIT

foto: metro.co.uk

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.