Mai sunt doar câteva zile până la mare meci de pe Cluj Arena, iar tricolorii par foarte motivați să facă un meci mare. După rușinea trăită cu Danemarca la ultimul meci oficial disputat pe plaja de pe fostul Lia Manoliu, băieții noștri vor să se răzbune duminică și să demonstreze că actuala generație are puterea unei calificări la mondiale.

În ce ne punem baza? În forța ofensivă! Alibec înscrie cu regularitate în Liga 1, Chipciu și Stanciu fac spectacol în Belgia, iar Adi Popa tocmai a marcat primul său gol în Championship.

Betfair a lansat o ofertă de excepție pentru jucătorii noi care se înregistrează prin intermediul acestui link în această perioadă, oferind cota 10.00 pentru victoria României în meciul de duminică.

În plus, dacă te înregistrezi prin intermediul nostru și depui minim 50 de Ron sau echivalentul în valuta selectată, te învățăm cum poți să-i înmulțești oferindu-ți cadou toolboxul Puterea Cotelor (cu o valoare de piață de 245 Ron). Trimite un mai la adresa de contact a site-ului cu username-ul folosit la înregistrarea pe Betfair și noi îți vom acorda premiul promis.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.