Cele mai profitabile ponturi pentru play-off-ul Europa League

0

După ce ieri am asistat la o adevărată demonstrație de acuratețe a predicțiilor din partea echipei noastre cu 15 din 15 corecte, astăzi avem parte de o mulțime de meciuri din Europa League, iar în acest articol veți putea descoperi recomandările noastre pentru fiecare meci care se dispută în această seară în manșa tur a play-off-ului.

FC Astana (Kazachstan) vs. BATE Borisov (Belarus) ora 17.00 

Ambele echipe au fost eliminate în turul 3 din Champions League, Astana în mod dramatic pe terenul lui Celtic în minutul 92, după ce reușiseră un egal în tur, iar bielorușii au fost eliminați pe terenul campioanei Irlandei cu o înfrângere categorică, 0-3, după ce în tur se impuseseră pe propriul teren cu 1-0. Shitov și Shomko sunt suspendați de la gazde în timp ce Milunovici va lipsi de la oaspeți din cauza unei accidentări.

Recomandăm PSF X la cote minime de 1.50.

Dinamo Tbilisi (Georgia) vs. PAOK Salonic (Grecia) ora 19.00 

Din nou avem parte de un meci în care ambele echipe au fost eliminate în turul 3 al Champions League, gruzinii de Dinamo Zagreb, iar grecii de Ajax Amsterdam. Gazdele sunt clasate pe locul 237 în ierarhia UEFA, iar oaspeții pe 56, valoarea estimată a loturilor înclină balanța categoric în favoarea grecilor: 7 milioane de euro pt lotul gruzin și 49 de milioane de euro lotul lui PAOK. Oaspeții nu au probleme de efectiv în timp ce de la gazde va lipsi atacantul Dvalishvili.

Recomandăm SUB 2,5 goluri la cote minime de 1.65

Sonderjyske (Danemarca) vs. Sparta Praga (Cehia) ora 19.15 

Danezii au trecut în turul 2 al Europa League de norvegienii de la Stromgodset, iar în turul 3 de polonezii de la Zaglebie Lubin. Sparta Praga a fost eliminată în turul 3 al Champions League de Steaua. Danezii au 4 meciuri consecutive pe propriul teren fără victorie. De la Sparta vor absenta Matejovski(accidentat) și Brabec, suspendat după eliminarea de la București.

Recomandăm goluri în ambele porți la minim 1.85

Krasnodar (Rusia) vs. Partizani (Albania) ora 19.30

Diferența de valoare este clar în favoarea rușilor, Albani Tirana fiind o echipă care a avut un parcurs onorabil până acum în acest sezon de cupe europene. Deși au început din turul 1 al Europa League, ulterior au ”avansat” în turul 2 al Champions League după ce UEFA a suspendat campioana Albaniei, Skenderbeu Corce, din competiție. Acolo au reușit să treacă de mult mai titrata Ferencvaros la lovituri de departajare. În turul 3 al Champions League au dat de Salzburg care i-au înfrânt cu 1-0 și 2-0. Krasnodar a trecut de maltezii de la Birkirkara în dublă victorie în turul precedent. Albanezii au demonstrat că sunt o echipă incomodă care se apără destul de bine, de aceea cotele pe handicapuri pot fi destul de înșelătoare.

Recomandăm înfrângerea handicap de +2,5 goluri pe oaspeți la cote minime de 1.50 (Partizani nu pierde la mai mult de 2 goluri diferență)

Midtjylland (Danemarca) vs. Osmanlispor (Turcia) ora 19.30 

Mijlocașul defensiv Musa Cagiran lipsește de la oaspeți, în vreme ce pe Rusescu avem toate șansele să îl vedem titular. De la oaspeți lipsește mijlocașul central Poulsen, suspendat. Oaspeții au un lot de 3 ori mai bine cotat decât al gazdelor, drept pentru care cota recomandată, considerăm că aduce valoare.

Recomandăm gol marcat de oaspeți la cotă minimă 1.55

AEK Larnaca (Cipru) vs. Slovan Liberec (Cehia) ora 20.00 

Ciprioții au intrat devreme în competiție și după ce au trecut de echipe din San Marino și Irlanda de Nord în primele tururi, au reușit să elimine surprinzător în turul 3 pe Spartak Moscova. Cehii de la Liberec au trecut de austriecii de la Admira în turul precedent. Condițiile meteo din Cipru, unde este extrem de cald, dar și presiunea fanilor, vor constitui avantaje destul de importante în favoarea gazdelor.

Recomandăm 1X la cote minime de 1.30.

Austria Viena (Austria) vs. Rosenborg (Norvegia) ora 20.00

Austriecii s-au calificat la lovituri de departajare în Slovacia pe terenul lui Sartak Trnava, în vreme ce norvegienii au ajuns aici după ce au fost eliminați dramatic de APOEL Nicosia, fiind învinși în Cipru cu 3-0, toate cele 3 goluri fiind înscrise în minutele de prelungire ale timpului regulamentar. Teoretic, ambele echipe practică un joc deschis, deci avem potențial de goluri.

Recomandăm ambele echipe marchează și minim 3 goluri în meci la cote minime de 2.00

Gabala (Azerbaidjan) vs. Maribor (Slovenia) ora 20.00 

Prudența este cuvântul de ordine la care ne așteptăm în acest meci. Slovenii nu au cunoscut înfrângerea în competiția europeană în acest sezon,  în turul precedent eliminându-i pe scoțienii de la Aberdeen. Azerii sunt neînvinși pe propriul teren, iar în turul precedent au trecut de francezii de la Lille.

Recomandăm cote minime de 1.65 pentru PSF X.

Goteborg (Suedia) vs. Qarabag (Azerbaidjan) ora 20.00 

Azerii au fost eliminați dramatic în turul 3 al Champions League de Viktoria Plzen, cu un gol primit în ultimele minute ale jocului. Loturile celor două echipe sunt echilibrate valoric, mijlocașii spanioli ai oaspeților, Quintana și Michel fiind cei care pot face diferența.

Recomandăm PSF X la cote minime de 1.65

Maccabi Tel Aviv (Israel) vs. Hajduk Split (Croația) ora 20.00

Ambele echipe au făcut excursii și victime prin România în drumul lor spre play-off. Israelienii au trecut cu dublă victorie de Pandurii Târgu Jiu, iar croații au trecut de Poli Iași după 2-2 în Copou și 2-1 la Split. Ceea ce am putut observa foarte ușor în aceste meciuri la ambele echipe este sensibilitatea apărută în sistemul defensiv.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 2.10.

Slavia Praga (Cehia) vs. Anderlecht (Belgia) ora 20.00 

Echipa antrenată de Dusan Uhrin Jr. a trecut de estonienii de la Levadia Tallin și de portughezii de la Rio Ave pentru a ajunge aici, în timp ce echipa la care evoluează Alex Chipciu a fost eliminată în turul 3 al Champions League de FK Rostov. Valoarea lotului belgienilor este de 4 ori mai mare, drept pentru care pornesc favoriți la calificare. Din tabăra oaspeților lipsesc accidentații Andy Kajar și Andy Kawaya, dar și suspendatul Kara.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.85

Basaksehir (Turcia) vs. Șahtior Donetsk (Ucraina) ora 20.30

Gazdele au trecut în turul 3 de croații de la Rijeka după 2 rezultate de egalitate, în timp de Șahtior a fost eliminată rușinos de Young Boys din turul 3 al Champions League.

Recomandarea noastră pentru acest meci este NO BET!

Fenerbahce (Turcia) vs. Grasshoppers (Elveția) ora 21.00 

Trupa otomană tocmai și-a schimbat antrenorul, numindu-l pe olandezul Dick Advocaat. Ei au fost eliminați în turul 3 al ligii campionilor de AS Monaco, în timp ce ”lăcustele” au trecut în turul 3 al Europa League de Apollon Limasol. Valoarea lotului turcilor este de 10 ori mai mare decât al adversarilor.

Recomandăm victoria gazdelor și minim 3 goluri marcate în meci la cote minime de 1.80

Lokomotiva Zagreb (Croația) vs. Genk (Belgia) ora 21.00 

Victimele croaților din tururile precedente au fost Rovaniemi(Finlanda) și Vorskla Poltava (Ucraina), în timp ce belgienii au trecut de Buducnost (Muntenegru) și Cork City (Irlanda). Din punct de vedere al valorii loturilor, belgienii sunt favoriți, cu un lot de 4 ori mai bine cotat. Atacantul Nikolas Karelis de la Genk este în mare formă.

Recomandarea noastră pentru acest meci este NO BET!

Panathinaikos (Grecia) vs. Brondby (Danemarca) ora 21.00

Grecii sunt favoriții dublei, iar prin prisma avantajului terenului propriu sunt favoriți și în acest meci. În turul precedent PAO a trecut tot de o echipă nordică, AIK Stockholm, cu dublă victorie la 0. Danezii au eliminat până acum echipa scoțiană Hibernians și în turul precedent Hertha Berlin.

Recomandarea noastră pentru acest meci este NO BET!

Vojvodina (Serbia) vs. Alkmaar (Olanda) ora 21.00 

Fotbalul din Serbia este flămând de performanțe pe plan european și suferă din acest punct de vedere atât la nivel de club cât și la nivel de națională. Alkmaar nu este un adversar de speriat pentru echipa din Novi Sad care nu a mai fost învinsă pe propriul teren din noiembrie 2015 sub comanda antrenorului sârb de doar 38 de ani Nenad Lalaltovic.

Recomandăm cota minimă de 1.70 pentru PSF X.

Astra Giurgiu (România) vs. West Ham (Anglia) ora 21.15 

Ceea ce nu multe site-uri de profil știu, sau, datorită afilierii cu casele de pariuri, nu își informează cititorii, este faptul că West Ham are o normă de meciuri pe care s-a angajat să o îndeplinească în acest sezon odată cu mutarea pe stadionul Olimpic din Londra și această normă este de 30 de meciuri oficiale în acest sezon. Cele 19 din Premier League sunt o certitudine, meciul cu Domzale a fost al 20-lea, iar pentru a nu pune presiune în cele 2 cupe interne, cel mai simplu e să acumuleze încă minim 4 în Europa League(1 cu Astra și 3 în grupe). Astfel ar rămâne un obiectiv de minim 3 tururi disputate în cele două cupe, un obiectiv realizabil.

De altfel, Slaven Bilic a declarat că e timpul ca echipa lui să treacă la un program normal de meciuri din 3 în 3 zile, doar așa pot căpăta experiență pe plan european. Jonathan Calleri, fostul golghetter al lui Boca Juniors, a făcut deplasarea în România și este posibil să debuteze în tricoul ”ciocănarilor”.

Recomandăm victoria oaspeților și minim 3 goluri marcate în meci la cote minime de 2.70.

Gent (Belgia) vs. Shkendija (Macedonia) ora 21.30 

Echipa macedoneană este o necunoscută pe plan fotbalistic european, dar iată că a reușit să treacă de 3 tururi preliminare în Europa League. Gent tocmai și-a pierdut goleadorul, Laurent Lepoitre, acesta fiind transferat la FC Porto, după dubla cu Viitorul în care a și marcat, pentru 7 milioane de euro.

Recomandăm victoria gazdelor fără să primească gol la 1.95.

Sassuolo (Italia) vs. Steaua Roșie Belgrad (Serbia) ora 21.45 

Italienii l-au transferat pe Sansone la Villareal pentru 12 milioane de euro după dubla din turul precedent cu elvețienii de la Luzern. Pentru apărarea sârbilor rămâne însă pericolul Berardi. Au mai sosit în trupa lui Di Francesco și Matri de la AC Milan și extrema dreaptă de la Roma, Matteo Politano. Trupa antrenată de Miodrag Bozovic încă suferă după eliminarea din Champions League în fața lui Ludogorets, iar în acest meci nu se poate baza pe mijlocașul ofensiv Kanga, suspendat.

Recomandăm goluri în ambele porți la cote minime de 1.85.

Arouca (Portugalia) vs. Olympiakos (Grecia) ora 22.00 

Teoretic grecii pleacă favoriți în această dublă prin prisma experienței net superioare la nivel european și a lotului mai valoros, însă după eliminarea suferită în fața israelienilor de la Hapoel Beer Sheva în turul 3 preliminar al ligii campionilor, atmosfera la club este destul de instabilă.

Recomandarea pentru acest meci este NO BET!

Trencin (Slovacia) vs. Rapid Viena (Austria) ora 22.05 

Eliminarea din Champions League în fața Legiei Varșovia nu le-a picat bine slovacilor, iar în ultimele 2 meciuri disputate aceștia au înscris de 12 ori. Austriecii de la Rapid Viena, antrenați de un german începând cu acest sezon, zburdă și ei pe teren și au punctat de 11 ori în ultimele 3 partide. Avem toate premisele pentru un meci cu goluri.

Recomandăm ambele echipe marchează și minim 3 goluri înscrise în meci la cote minime de 2.20.

Înscrie-te pe grupul de pe Facebook ”Pariuri inteligente și profitabile” AICI și implică-te în cele mai productive discuții despre pariuri.

Dă Like paginii noastre de Facebook AICI și fii la curent cu ultimele postări câștigătoare.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.