Sunderland vs. Chelsea, 7 mai 2016

0

Sunderland este echipa cu mare nevoie de puncte în acest meci. În acest moment pe locul 18, echipa lui Sam Allardyce poate ieși de pe locurile retrogradabile, dar nu își permite să piardă cu Chelsea. Sunderland are două egaluri și o victorie în ultimele trei meciuri. Săptămâna trecută a obținut un punct la Stoke în ultimul minut de prelungiri, după golul lui Defoe din penalty.

Chelsea e pe locul 9, fără vreo șansă de participare în cupele europene sezonul viitor. Etapa trecută a obținut un egal cu Tottenham, după 0-2 la pauză, rezultat care a trimis titlul la Leicester. Trebuie observată revenirea de formă arătată de vedetele Hazard și Fabregas, cu 3 goluri și 3 pase de gol în ultimele 2 meciuri.

Sunderland nu a învins-o pe Chelsea pe teren propriu de peste 15 ani în Premier League, dar au avut un succes în Capital One Cup, venit după reprizele de prelungiri. Chelsea are un avantaj clar în meciurile directe, cu 8 victorii în 11 meciuri. În tur au câștigat cu 3-1.

Absenți 

Toți jucătorii sunt disponibili pentru Sunderland.

La Chelsea lipsesc Zouma si Remy, accidentați.

Echipe probabile 

Sunderland: Mannone – Yedlin, Kone, Kaboul, van Aanholt – Kirchhoff –Borini, M’Vila, Cattermole, Khazri – Defoe

Chelsea: Courtois –Ivanovic, Terry, Cahill, Rahman – Mikel, Matic – Pedro, Fabregas, Hazard – Diego Costa

Predicții 

Sunderland are 6 egaluri în ultimele 8 meciuri și sunt o nucă tare, mai ales pe propriul teren. Echipa are potențial să scape de retrogradare, iar parcursul lui Chelsea este sinusoidal. 1.55 este cota minimă recomandată pentru 1x, în timp ce selecția de SUB 2,5 goluri în meci trebuie să pornească de la cota 2.00.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.