Hannover vs. Hoffenheim, 7 mai 2016

0

Gazdele, virtual retrogradate cu numai 22 de puncte, doresc să își ia ”la revedere” de la Bundesliga și de la proprii suporteri. Este ultimul meci pe teren propriu, după care lanterna roșie va fi ”exilată” cel puțin un sezon în liga secundă. De aceea, ambițiile în tabăra gazdelor pentru un meci de onoare sunt uriașe, iar energiile nebănuite.

Vizitatorii, altădată o echipă redutabilă, trăiesc deocamdată în umbra perioadelor glorioase. Cu 37 de puncte, Hoffenheim încă nu este scutită total de grijile retrogradării, dar fiind destule formații în spate cu punctaj inferior, probabil că nu avea probleme, chiar în cazul unei înfrângeri.

Hannover este capabilă să facă meciuri mari acasă, o dovadă recentă fiind victoria cu 2-0 în fața Borussiei Monchengladbach. În ultimele cinci partide de Bundesliga, Hoffenheim a învins de fiecare dată pe Hannover, indiferent de locul de disputare al jocului.

Absenți 

Benschop, Andreasen, Felipe, Wolf, Yamaguchi, Bech, Milosevic respectiv Zuber, Strobl

Echipe probabile 

Hannover (4-2-3-1): Zieler – Sakai, Sane, Anton, Albornoz – Schmiedebach, Fossum – Sarenren-Bazee, Kyiotake, Karaman – Sobiech

Hoffenheim (4-2-3-1): Baumann – Kaderbek, Sule, Bicakcic, Toljan – Rudy, Polanski – Uth, Amiri, Volland- Kramaric

Predicții 

PSF X pare o alegere bună la cote de minim 2.15. De asemenea, opinăm o partidă deschisă, cu goluri de ambele părți, iar GG (ambele marchează) merită jucat la cotă minimă 1.45.

 

 

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.