Schalke vs. Augsburg, 7 mai 2016

0

Minerii din Gelsenkirchen au oprit săptămâna trecută, prin victoria de la Hannover, o serie de rezultate mai puțin reușite. Astfel, ei au reintrat în cărțile cupelor europene, având șanse reale de a prinde un loc măcar în Europa League. Șanse matematice sunt și de mai mult, dar în orice circumstanțe, cele trei puncte sunt obligatorii.

Mai mult, Schalke a serbat de curând ziua de naștere a clubului, înființat în data de 4 mai 1904, așa că o victorie ar veni ca o mănușă.

Augsburg este o echipă modestă, cu fluctuații mari de formă. Oaspeții sunt deja în vacanță, cele 37 de puncte pe care le au asigurându-le, într-o proporție destul de mare, liniștea pe finalul de sezon în Bundesliga. Oaspeții sunt lipsiți și de aportul lui Trochowski, micuțul mijlocaș cu origini polone putând face diferența în compartimentul median.

La gazde există șase jucători care sunt la un cartonaș galben de suspendare, așa că mulți dintre aceștia ar putea evolua ceva mai reținut.  Huntelaar este principala armă de atac a gazdelor, olandezul promițând suporterilor că va marca în acest meci.

Absenți

Uchida, Sam, Giefer, respectiv Callsen-Bacher, Trochowski, Esswein, Opare, Verhaeg.

Echipe probabile

Schalke (4-2-3-1): Fahrrmann – Calcara, Neustader, Matip, Kolasinac – Goretzka, Hojbjerg – Sane, Meyer, Choupo-Motting – Huntelaar

Augsburg (4-2-3-1): Hitz – Fefner, Gouwelleuw, Klavan, Max – Kohr, Baier – Koo, Altintop, Caiubi – Finnbogason

Predicții

Cotele pentru solistul gazdelor au scăzut, la operatorii de pariuri, de la 1.85 plecarea inițială, până spre 1.65. O cotă interesantă de 2.05 se poate juca pentru opțiunea: Schalke înscrie în ambele reprize.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.