Inter Milano vs Empoli 7 mai 2016

0

Inter Milano și Empoli se duelează în penultima etapă a campionatului italian de fotbal, Serie A. milanezii lui Roberto Mancini sunt principalii favoriți, mai ales că au obiectivul de a păstra locul 4 în clasament, care conduce spre preliminariile Ligii Campionilor. Milanezii au patru puncte avans față de Fiorentina, iar un rezultat pozitiv, adică victorie, ar lămuri această ecuație.

Empoli este deja în vacanță, motiv să credem că  Inter este vioara întâi a acestei confruntări. Italo-brazilianul Eder, venit de la Sampdoria în iarnă, este un jucător cu poftă de gol, deci încă un atu pentru un joc în care vom vedea o sarabandă ofensivă.

Mai există și precedentul de anul trecut, când tot pe gazonul de pe ”Giuseppe Meazza” s-a terminat 4-3 pentru gazde. Ljajic va reveni la gazde, după o absență, așa că este posibil să aibă poftă de joc în partea secundă, când probabil va fi introdus pe teren. Oaspeții au jucat bine etapa trecută, 0-0 cu Bologna, când probabil ar fi trebuit să câștige, ei având și un penalty clar, neacordat. Saponara poate fi omul-cheie la oaspeți, iar veteranul Maccarone finalizatorul.

Meciul se dispută sâmbătă, 7 mai, cu începere de la ora 19.00.

Absenți

Murillo va lipsi de la Inter, în timp ce vizitatorii au un lot de accidentați mai numeros, în care se află Skorupsi, Laurini, Livaja, Mchedlidze și Pio.

 Echipe probabile

Inter Milano (4-2-3-1): Handanovic – D”Ambrosio, Jesus, Miranda, Nagatomo – Medel, Kondogbia- Brozovic, Jovetic, Perisic – Icardi

Empoli (4-3-1-2): Pellagotti – Bittante, Tonelli, Costa, Rui – Zielinski, Paredes, Croce – Saponara – Maccarone, Pucciarelli.

Predicții

Prima variantă plauzibilă este solistul pe gazde, la o cotă de 1.35, dar merge și 1/1, cu coeficient de 1.90, în ipoteza că Inter va forța încercând să rezolve meciul repede.

 

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.