Atalanta vs Udinese 8 mai 2016

0

Friulanii, adică echipa oaspete, sunt evident mai motivați în această partidă, deoarece pentru ei calculele retrogradării încă nu sunt elucidate.   Echipa din Udine are 38 de puncte, iar  linia roșie se află la numai trei lungimi distanță. E drept că Atalanta ar intra și ea în horă dacă pierde, gazdele fiind în posesia a 41 de puncte.

În ultimele cinci partide din campionat și Cupa Italiei, s-au înregistrat trei victorii ale lui Udinese și două remize. Din acest motiv, specialiștii susțin că echipa din Bergamo ar fi dezvoltat un veritabil ”complex Udinese”.

Cotele pentru un solist pe mâna oaspeților au scăzut foarte mult, de la peste 3 coeficient, până în jurul valorii de 2. Meciul va începe duminică, 8 mai, la ora 16.00. Fostul stelist Cyril Thereau  poate fi omul de gol al oaspeților.

 Absenți

De la gazde vor lipsi o serie de jucători importanți ca Bassi, Carmona, Pinilla, Gomez, Stendardo, Paletta. Oaspeții nu îi vor alinia pe Di Natale și Felipe.

 Echipe probabile

Atalanta (4-2-3-1): Radunovic – Belisti, Djimsiti, Masiello, Brivio – Cigarini, de Roon – Kurtici, Diamanti, D”Alessandro – Boriello

Udinese (3-5-2): Karnezis – Domizzi, Danilo, Wague – Widmer, Halfredson, Adnan, Kuzmanovic, Badou – Thereau, Zapata

 Predicții

Vă sugerăm PSF X la cota de 1.75 sau se marchează în ambele reprize, la o cotă minimă de 1.80.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.