Sampdoria vs Genoa 8 mai 2016

0

Mare derby al orașului genovez, care transcende miza punctelor puse în joc. Cele două echipe împart suporterii, sponsorii și alte detalii extrafotbalistice din orașul lui Cristofor Columb. Oaspeții sunt salvați de retrogradare, în timp ce Sampdoria ar mai avea nevoie de un punct pentru a se deplasa într-o scurtă vacanță, în runda de final.

Sampdoria este echipa cu mai multe performanțe la nivel intern și internațional, vârful fiind în perioada în care atacanții echipei erau Vialli și Mancini. În ultimele cinci meciuri, întotdeauna formația considerată oaspete a plecat neînvinsă. Ultima partidă Sampdoria – Genoa s-a încheiat la egalitate,1-1, în timp ce în tur, sampdorienii au câștigat apoteotic cu 3-2. Prin înfrângerea de runda trecută, 0-2 la Palermo, Sampdoria și-a  complicat un pic situația, însă aceasta nu este disperată.

Meciul va fi foarte tare, circumstanțele legate de clasament și punctaveraje trecând pe plan secund la un derby local de asemenea anvergură. Jocul va avea loc duminică, de la ora 16.00.

 Absenți

Carbonero, Moisander și Krstic vor vedea meciul din tribună, iar oaspeții nu se vor putea baza pe portarul Perin.

 Echipe probabile

Sampdoria (3-5-1-1): Viviano – Diakite, Silvestri, Cassani – De Silvestri, Soriano, Fernando, Baretto, Dodo – Alvarez – Quagliarella

Genoa (3-5-2): Lamanna – Munoz, Isso, Burdisso – Ansaldi, Rigoni, Dzemailli, Rincon, Laxalt – Suso, Pavoletti

 Predicții

PSF X la o cotă minimă de 1.85 credem că este cel mai potrivit pariu, iar ca variantă secundară am putea juca ambele marchează, la un coeficient de 1.65.

 

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.