West Ham vs. Manchester United, 10 mai 2016

0

Diseară se joacă prima restanță a săptămânii în Premier League, între West Ham și Man United. Ambele echipe au nevoie de victorie pentru a nu depinde de rezultatele altor echipe în ultima rundă. West Ham poate reveni pe locul 6, care o califica în Europa League, însă nu se știe cât de mult îi va încânta o eventuală participare în competiția secundă pe plan european. În acest sezon au abordat-o trimițând juniorii la Giurgiu, după cum bine vă amintiți. Mai mult ar avea de câștigat din drepturile TV pentru sezonul următor.  Man United poate urca pe 4, în fața rivalei City, loc care o duce în preliminariile Champions League. Asta da miză! Iar egalul ”cetățenilor” cu Arsenal din weekend este tot ce își doreau…
Atât West Ham cât și Man Utd au dezamăgit în weekend. Gazdele au pierdut cu 4-1 pe teren propriu în fața galezilor de la Swansea. United a câștigat cu 1-0 la Norwich, dar jocul a fost extrem de slab. West Ham a avut evoluții destul de inconstante în acest sezon, cu rezultate excelente și chiar surprinzătoare în fața ”granzilor”, însă și înfrângeri la fel de surprinzătoare ca cea de etapa trecută.
Echipele s-au întâlnit acum o lună în sferturile de finală din Cupa Angliei, unde diavolii au câștigat cu 2-1. West Ham a dominat atunci finalul de meci și a avut un gol anulat în prelungiri pentru offside. Celelalte meciuri directe din ultimul an s-au terminat la egalitate, 0-0 și 1-1.

De remarcat că Manchester United nu a mai pierdut în fața lui West Ham de 13 meciuri în Premier League (10-3-0), iar acest meci este unul special pentru ”ciocănari”, care va marca cel de-al 384-lea și totodată ultimul meci pe stadionul Upton Park, urmând ca de sezonul viitor să evolueze pe stadionul Olimpic din Londra.

Absenți 

Slaven Bilic nu îi are la dispoziție pe portarul Adrian și pe Carl Jenkinson, accidentați.

La Man United lipsesc în continuare Shaw și Schweinsteiger, iar Fellaini e suspendat. Darmian s-a accidentat în ultima etapă și are șanse mici să joace. Martial, în aceeași situație, poate fi utilizat. Vor reveni Blind și Rashford, care au fost odihniți cu Norwich.

Echipe probabile 

West Ham: Randolph – Tomkins, Reid, Ogbonna, Cresswell – Kouyate, Noble – Antonio, Lanzini, Payet – Carroll

Manchester United: De Gea – Valencia, Smalling, Blind, Rojo – Schneiderlin, Ander Herrera – Mata, Rooney, Lingard – Rashford

Predicții 

PSF X pare o alegere bună la 1.80.

De asemenea, 1.70 este cota minimă recomandată pentru gol marcat în ambele reprize.

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.