Wolfsburg vs Stuttgart 14 mai 2016

0

Două echipe germane cu frumoase tradiții se întâlnesc având stări de spirit diferite, sâmbătă, 14 mai 2016, cu începere de la ora 16.30, în ultima etapă a Bundesligii. Wolfsburg, după o strălucită participare în Liga Campionilor, soldată cu calificarea până în sferturile de finală, a ratat acum prezența în noua ediție a cupelor europene, fiind pe locul 8, cu doar 42 de puncte.

Șvabii în schimb vor încerca să se salveze la potou de la retrogradare. Demersul este însă foarte dificil, dacă nu imposibil. Victoria oaspeților pe terenul din Wolfsburg nu este de ajuns pentru salvarea de la retrogradare, deoarece contracandidatele trebuie, la rândul lor, să se împiedice. Însă în eventualitatea în care Frankfurt s-ar impune la Bremen, o victorie a lui Stuttgart le-ar asigura locul de baraj, baraj câștigat de echipa lui Maxim și anul trecut.

Cu 33 de puncte, Stuttgart trebuie obligatoriu să învingă. Casele de pariuri s-au gândit la varianta conform căreia Wolfsburg ar fi plecată deja în vacanță, motiv pentru care acordă cote în scădere pentru Stuttgart.

Considerăm totuși că Wolfsburg își va apăra corect șansele în această dispută, jocurile de culise fiind excluse la acest nivel.

 Absenți

Absențe importante vor fi la ambele echipe. De la gazde vor vedea meciul din tribună Bendtner, Jung, Ascues, Henrique, Rodriguez și Gustavo. Oaspeții nu îi vor avea în garnitură pe Ginczek, Serey Die, Barba, Sunzic și Groskreutz.

 Echipe probabile

Wolfsburg (4-2-3-1): Benaglio – Trasch, Naldo, Dante, Schafer – Guilavogui, Seguin – Vierinha, Arnold, Schurrle -Kruse

Sttutgart (4-2-3-1): Langerak – Zimmermann, Niedermeier, Baumgardt, Insua – Gentner, Schwaab – Rupp, Didavi, Kostic – Harnik

Predicție

x2 este cotat la 1.60

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.