Dunărea Călărași vs. Steaua București, 12 mai 2016

0

Astăzi la Călărași, în sala Polivalentă din localitate, elevii lui Ayham Omer primesc vizita celor de la Steaua pentru meciul al doilea din bătălia pentru locurile 5-8. În primul meci Steaua s-a impus dramatic la Chiajna, la diferență de 1 gol. De menționat că meciurile se dispută în sistem cel mai bun din 3 meciuri.

Steaua a ajuns în faza inferioară a play-off-ului după ce a fost eliminată în meciul decisiv de Poli Timișoara, meci la capătul căruia au ieșit scântei, ambele echipe terminând cu doar 3 oameni în teren. În urma scandalurilor iscate, astăzi vor lipsi de la Steaua Ionuț Georgescu și Ghiță Irimescu, fiecare primind câte 3 etape de suspendare din partea comisiei de disciplină.

Atmosfera de la Călărași este întotdeauna incendiară, publicul din localitate fiind prezent la orice meci al echipei în număr mare, ocupând chiar toate locurile disponibile.

În acest sezon au avut loc 4 întâlniri între cele două echipe, ambele terminate cu victoria militarilor, una dintre ele fiind chiar în semifinala cupei. De această dată, însă, Dunărea poate spera la un rezultat bun ținând cont de absenții Stelei.

Cota pentru victoria gazdelor la minim 2 goulri diferență este 1.75.

 

foto: globalsports.ro

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.