Valencia vs Real Sociedad, 13 mai 2016, Primera Division

0

Valencia și Real Sociedad se întâlnesc vineri seară în prologul etapei cu numărul 38 din La Liga, ultima din sezonul 2015/2016, meci cu începere de la 21.30. 

Valencia nu a mai obținut nicio victorie în ultimele 3 partide, suferind 2 înfrângeri și remizând o dată. Această serie mai puțin bună vine după ce “liliecii” au reușit să învingă în deplasare la Barcelona, relansând cu această ocazie campionatul, și pe Eibar pe teren propriu, scorul atunci fiind mai mult decât clar, 4-0.

De cealaltă parte, bascii de la Real Sociedad au reușit să obțină prima victorie după 4 partide în care au suferit 3 infrângeri și au remizat o dată. Înainte de aceste partide, Sociedad a reușit să învingă, la fel ca și adversara sa din acest meci, pe Barcelona pe teren propriu cu 1-0. În ultima etapă, Sociedad a trecut de Rayo Vallecano pe teren propriu cu scorul de 2-1, acesta fiind un rezultat important.

Absenți 

Din această partidă vor lipsi de la Valencia Cheryshev, Bakkali și Gaya, toți fiind accidentați, în timp ce Rodrigo este suspendat.

La Sociedad, Carlos Vela s-a alăturat listei de accidentați- Agirretxe, Canales, Martinez și Inigo Martinez. Granero este suspendat pentru această partidă.

Echipe probabile 

Valencia: Alves – Barragan, Mustafi, Abdennour, Siqueira – Parejo, Perez, Fuego – Andre Gomes, Santi Mina, Alcacer.

Sociedad: Rulli – Elustondo, Gonzalez, Reyes, Bella – Illaramendi, Pardo – Prieto, Zurutuza, Oyarzabal – Jonathas.

În acest moment, Valencia ocupă poziția a 11-a și o eventuală victorie i-ar putea propulsa până pe poziția a 8-a. Sociedad ocupă poziția a 9-a în clasament și nu mai are nicio șansă la cupele europene, jucând doar pentru poziția finală din clasament.

Predicție

PSF X la minim 2.05

 

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.