Deportivo vs Real Madrid, 14 mai 2016, Primera Division

0

Real Madrid încearcă ultimul cartuș în lupta pentru cucerirea titlului de campioană în Spania, sâmbătă de la ora 18, în deplasare la Deportivo La Coruna, în ultima etapă a sezonului 2015/2016.

Real va juca finala Champions League pe 28 mai cu Atletico de Madrid și e în spatele Barcelonei la un singur punct în campionat, 87 față de 88.

Madrilenii vor încerca să tranșeze partida de pe Estadio Riazor cât se poate de rapid, încercând să marcheze cel puțin o dată în primele 15 minute. Oamenilor lui Zidane nu le rămâne apoi decât să spere într-un miracol făcut de cei de la Granada în disputa de pe propriul teren pe care o vor avea la aceeași oră cu Barcelona. E greu, totuși,de crezut, deoarece gazdele nu mai au pentru ce să lupte, fiind salvați de la retrogradare.

Deportivo a câștigat ultima partidă, 2-0 cu Villareal, nu are grijile retrogradării și nici vise de măriri într-un viitor sezon european.

Absenți 

Germán Lux, Fabricio și Juan Domínguez sunt accidentați pentru Depor.

Singurul absent pentru probleme medicale de la Real este Lucas Vázquez.

Echipe probabile 

Depor: Manu – Juanfran, Sidnei, Arribas, Navarro – Fajr, Borges, Mosquera, Cartabia – Alberto, Perez.

Real: Navas – Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo: Kroos, Casemiro, Modric – Ronaldo, Bale, Benzema.

O luptă interesantă se dă și pentru titlul golgheterilor. Ronaldo e aproape disperat să înscrie cât mai multe goluri pentru a-l câștiga. Greu de crezut însă că va marca cel puțin 4, iar Suarez nu va reuși să înscrie împotriva celor de la Granada, cei doi fiind în luptă pentru cel mai bun vârf  al Spaniei din sezon.

Predicție

SUB 4,5 goluri la minim 1.70

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.