CSM București vs. Potaissa Turda, 16 mai 2016

0

CSM București și Potaissa Turda dau piept astăzi în meciul decisiv pentru calificarea în finala Ligii Naționale de Handbal Masculin. Prima întâlnire a avut loc săptămâna trecută, la capătul căreia „tigrii” s-au impus destul de lejer, scorul final fiind 29-23.
A urmat cea de-a doua întâlnire de la Turda de joia trecută, meci la capătul căruia gazdele s-au impus cu 29-27, bucureștenii acuzând grav arbitrajul pe care l-au considerat inechitabil.
Favoriții la calificare sunt bucureștenii, ei adjudecându-și deja primul trofeu pe plan intern în acest an prin câștigarea Cupei României. CSM are un lot foarte solid, Javier Humet, Iulian Stamate, Nicu Negru sau Stavrositu putând fi elemente cheie ale întâlnirii care pot face diferența în această partidă.
În sferturi CSM a trecut în minimum de partide, 2, de HC Adrian Petrea din Reșița, iar Turda a dispus de HC Odorhei tot prin două victorii consecutive.
În sezonul regulat cele două formații și-au împărțit punctele pe propriul teren, Turda a câștigat cu 30-22 în noiembrie 2015, urmând ca CSM să câștige cu 38-29 în martie 2016.

Predicții 

Preconizăm o partidă echilibrată, avantajul fiind de partea bucureștenilor, dar parcă nu chiar atât de clar cum sunt cotați la 1.25.
O cotă interesantă pe care o recomandăm este 1.85 pentru SUB 26,5 goluri marcate de Potaissa Turda. Băieții lui Zvonko Sundovski au potențial defensiv foarte bun, iar Ionuț Iancu și paradele sale miraculoase cu care ne-a obișnuit în ultimul timp pot contribui la câștigarea acestui pariu.

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.