Statistica BILETUL ZILEI și conceptul PICK & BET

4

O statistică interesantă a profitabilității articolelor publicate în secțiunea BILETUL ZILEI din categoria principală PICK & BET a site-ului www.piatadeponturi.ro indică faptul că variantele propuse de echipa noastră te-ar fi umplut de bani în doar câteva săptămâni. Au fost publicate 22 de articole începând cu data de 30 aprilie 2016, fiecare articol propunând o variantă de combinații de evenimente, cunoscută sub forma populară de ”BILETUL ZILEI”, iar 16 dintre ele au fost câștigătoare, dar detalierea rezultatelor o puteți găsi mai jos.

Conceptul PICK & BET a fost introdus pe piața din România de către echipa de analiști a www.piatadeponturi.ro, ca urmare a studiului realizat asupra nevoilor pariorilor. În medie, un parior profitabil alocă minim 20 de minute de RESEARCH pentru fiecare eveniment asupra cărui rezultat dorește să mizeze.

Activitatea de research presupune:

  • analiza preliminară care cuprinde informarea asupra absențelor din ambele echipe și a echipelor probabile
  • analiza factorilor decisivi: motivație, formă de moment, etc.
  • analiza statistică, ultimele meciuri disputate, poziții în clasament, etc.
  • studierea ofertei
  • compararea cotelor la diferiți bookmakeri
  • calculul șanselor de câștig în funcție de premisele meciului
  • calculul poziției în relația cu bookmakerul în funcție de cota oferită–un parior trebuie să știe sub ce valoare minimă nu trebuie să accepte o cotă!!!

Ați fi surprinși să aflați că în România, doar 3,4% din pariorii supuși unui sondaj realizat de un site partener din Marea Britanie, țin cont de aceste reguli de bază. Majoritatea pariorilor alocă o medie de 4,2 minute pentru studiul aspectelor care pot influența rezultatul final al unui meci.

87% din pariorii Români plasează cupoane combo, de genul Biletul Zilei, iar 76% preferă cote finale de peste 10.00 ale cupoanelor pariate!!! 24% dintre cei chestionați care preferă cupoane combo, sunt mulțumiți cu cote în jurul valorii 2.00, practic sunt mulțumiți să își dubleze banii. Media timpului alocat pentru crearea unui cupon cu 3 evenimente, o să râdeți, sunt convins, este de 6,7 minute. Practic în maxim 7 minute, cele 3 meciuri sunt gata studiate, analizate și pregătite să fie mizate! Și când te gândești că 60 de minute ar fi timpul minim necesar unui parior conștiincios.

În aceste condiții, www.piatadeponturi.ro a venit în întâmpinarea necesităților cititorilor săi cu propunerea conceptului de PICK & BET. Mai exact, noi facem analizele temeinice, cititorul care vrea doar să parieze, dar nu are timp să-și facă temele, alege din variantele propuse de noi.

BILETUL ZILEI este categoria unde sunt puse la dispoziția cititorilor variante cu maxim 3 evenimente pe cupon, cotele finale variind între 1.70 și 4.00.

BANKROLL BOOSTER este categoria unde sunt propuse variante de cupoane cu cote ce depășesc 4.00, tocmai pentru a veni în întâmpinarea celor care vor neapărat să mizeze pe cote mai mari.

Evident, șansele de câștig sunt mult mai mari în cazul cupoanelor de format Biletul Zilei.

În perioada 30 aprilie–16 mai 2016, cele 22 de variante propuse la BILETUL ZILEI au avut un STRIKE RATE de 73%, 16 căștigătoare din 22. Cea mai mică valoare a cotei finale a fost 1.88, iar cea mai mare cotă finală propusă a fost 2.91. Valoarea medie a cotei finale a fost 2.27. Media evenimentelor propuse per bilet a fost 2,5. ATENȚIE: A fost propus un număr total de 55 de rezultate finale, 48 CORECTE, doar 7 fiind greșite, cu un STRIKE RATE DE 87%!!!

La un exemplu de mize constante de 100 de unități per variantă, valoarea totală a mizelor a fost de 2200 de unități, iar câștigurile de 3723 de unități. Valoarea profitului a fost de 1723 de unități, profitabilitatea operațională se ridică la 287% și procentajul Yield a ajuns la o valoare fabuloasă de 78%.

Desigur, nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, însă trebuie subliniat faptul că investiția într-un abonament BILETUL ZILEI 30, care poate fi achiziționat din secțiunea BAZAR, și care asigură accesul pentru 30 de zile la toate articolele publicate în această secțiune, costă doar 32 RON! Ceea ce înseamnă doar 2% din profitul net realizat, la o echivalare a unității la RON! Pentru perioada menționată, exista și varianta BILETUL ZILEI 15, la doar 20 de RON.

Acum vine întrebarea: îți permiți să nu te abonezi? Pariază inteligent! Casele de pariuri se înmulțesc în România pe zi ce trece și asta ar trebui să îți ridice semne de întrebare. Ele nu pot câștiga decât de pe urma celor care pierd! Crează-ți un cont pe www.piatadeponturi.ro, e ABSOLUT GRATUIT, și vei primi newsletter-ul nostru zilnic cu articole proaspăt postate.

Te poți alătura și grupului de pe facebook denumit ”Pariuri inteligente și profitabile” prin CLICK AICI.

Trebuie să reții următoarele:

  • nimeni nu îți va cere bani pentru ponturi ”sigure”
  • nu există meciuri ”sigure”
  • suntem partenerii tăi, vrem să te ajutăm să înveți să câștigi
  • te poți abona doar la categoria care te interesează din cadrul site-ului www.piatadeponturi.ro
  • nu facem trimitere către niciun organizator de jocuri de noroc

SPOR LA BANI!

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

4 COMENTARII

    • Toate articolele au fost postate la momentul respectiv, iar fiecare articol in parte poate fi vizualizat şi verificat in secțiunea BILETUL ZILEI. Conținutul tuturor articolelor poate fi accesat prin achiziționarea unui abonament minim care oferă acces pe 3 zile.
      Înțelegem reticența şi suspiciunile oamenilor când vine vorba de plătit pentru informații, dar vorbim de 5 RON, totuşi.

  1. pai daca deja s-au desfasurat , postatile la liber , ca sa le vada lumea !!! ce rost are sa dau banii pe ceva ce s-a terminat deja !? sau nu prea aveti ce arata !!??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.