FC Botoșani vs. CSU Craiova, 16 mai 2016

0

Moldovenii lui Leo Grozavu dau piept cu Universitatea Craiova astăzi cu începere de la 20.30 pe municipalul din Botoșani. Este genul de meci care ne poate ține captivi în fașa televizorului având în vedere că cele două combatante practică un fotbal deschis, deci ne putem aștepta chiar la un meci plăcut. Obiectivul declarat al oltenilor este clasarea pe prima poziție a play-out-ului, ceeea ce le-ar asigura și participarea în Europa League pentru sezonul viitor, având în vedere situația jalnică a echipelor din play-off fără drept de participare. O victorie astăzi i-ar urca pe râvnita poziție cu 3 etape înainte de final, profitând și de eșecul Iași-ului pe propriul teren în fața Chiajnei, ieri.

FC Botoșani are 3 meciuri consecutive fără înfrângere, și cel de-al doilea cel mai bun atac al play-out-ului, cu 18 goluri înscrise, pe prima poziție în acest clasament fiind CFR cu 20 de boabe. Moldovenii vor să răzbune eșecul din tur de la Craiova când au pierdut cu 2-1, dar s-au considerat superiori la finalul meciului. Diferența față de locul de baraj este de 6 puncte și un meci mai puțin disputat, deci o victorie astăzi i-ar scuti de griji pe băieții lui Leo Grozavu.

Absenți 

FC Botoșani are lotul complet pentru această partidă, în vreme ce de la CSU Craiova lipsesc accidentații Straton, Dumitraş și Iliev. Acka este incert. Kay și Izvoranu nu mai fa parte din lot

Echipe probabile

FC Botoșani: Iliev–Dimitrov, Ngadeu, G. Miron, Muşat–Cucu, Vaşvari –Ivanovici, Fulop, Cabrera–Matulevičius

CSU Craiova: L. Popescu–S. Achim, Popov, Acka, Vătăjelu–Mateiu, Zlatinski, Bancu–Băluţă, A. Ivan, Nuno Rocha

Predicții

Așteptările de meci plăcut cu goluri pot fi materializate prin alegerea cotelor minime de 2.10 pentru GG3+ (ambele echipe marchează și în total minim 3 goluri înscrise în meci).

 

 

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.